Uutiset
Luotu: 04.04.2013 00:36:43 /
Muokattu: 04.04.2013 00:39:17 / Mikko Kauppinen

Mestis-Heka ja Tähtipelaaja kymppipallon finaalissa


Vuoden suurin joukko saapui Kivenlahteen kymppipallon viikkokilpailuihin. Mukana riennoissa oli hienosti jopa kuusi vieraspelaajaa kun Jussi Lampi, Antti Keto, Miika Virtanen, Henri Kaksonen, Tomi Piiparinen ja EBK:n vanha tuttu Marko Villo kunnioittivat klubia läsnäolollaan.

Ensimmäinen kierros sekä voittajien puoli pelattiin neljään voittoon ja tappio puoli kolmeen voittoon. Ensimmäisellä kierroksella ei tosin pelattu kuin yksi peli kun Mika Koljonen ja Vesa Puustinen ottivat yhteen. Vesa vei ottelun kontrassa.

Kolmenkymmenenkahden pelaajan kaavio pelattiin kahdeksan pelaajan cupilla. Voittajien puolelta jatkoon selvisivät Jesse Särkisilta, Tomi Piiparinen, Miika Virtanen ja Henri Kaksonen. Kaavion vasemmalla puolella Pasi Kilpivaara joutui urakoimaan peräti kolme ottelua matkalla jatkopeleihin. Muita kahdeksan joukkoon menijöitä olivat Mikko Kauppinen, Mikko Paajanen sekä Tuomas Komi.

Jesse Särkisilta oli cupin ensimmäisellä kierroksella totutun tehokas voittamalla Mikko Kauppisen 2-4. Jesse otti myös semifinaalissa hienon voiton Tomi Piiparisesta, joka on ollut Jepelle aina vaikea vastus. Pasi Kilpivaara jatkoi pitkää matkaansa cupissa, mutta sai lopulta piikin Tomi Piipariselta. Baribalin vieras Henri ”Heggins” Kaksonen kohteli kaltoin Mikko Paajasta omassa ottelussaan, voittamalla Mikon reilusti 4-1. Tuomas ”Tube” Komin voitettua Miika Virtasen 4-2 Tube ja Heggins kohtasivat siis toisessa semifinaalissa.

Turhaan ei Henri Kaksosta tunneta maailmalla lempinimellä ”Mestis-Heka”, sillä sen verran vakuuttavaa oli Hekan taiteilu lavetilla. Tubesta selvä 4-1 voitto ja paikka finaalissa. Finaalissa kohtasivat siis Baribalin ja EBK:n poolhuiput Heka ja Jeppe.

Turhaan ei Jesse Särkisiltaa tunneta maailmalla lempinimellä ”Tähtipelaaja”, sillä sen verran vakuuttavaa oli Jepen taiteilu lavetilla. Hekasta selvä 4-0 voitto ja samalla jo kauden seitsemäs viikkokisavoitto.

Suuresta summasta huolimatta Jackpot ei kelvannut taaskaan yrittäjille. Vuorossa olivat Matti Hämäläinen sekä Tor Janzon. Edellisestä viikosta poiketen, tällä kertaa molemmat pelaajat osuivat sentään pakkaan aloituksesta.Luettu: 2141 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
04.04.2013
18:57
  Rankinglistat päivitetty
Jeps
04.04.2013
09:44
  Ei varmasti ole mielekästä ja rispektit Skobelle, joka jäi 0:30 finaalin jälkeen kirjoittamaan vielä uutista!!!

9- ja 10-pallo on kuitenkin aika samoja pelejä, mutta 9 menee selkeästi nopeammin. Haluaako pelaajat mielummin pelata 10-palloa 3 voittoon näillä osallistujamäärillä, vai 9-palloa 4 voittoon...? Kumpikin omasta mielestäni ok, kunhan ei mene noin myöhään. :)Sinänsä tuo aktiivisuus ja vierailijat toki todella hieno juttu!
Skobe
04.04.2013
08:45
  Varmasti pitää jatkossa vetää kolmeen voittoon tällä porukalla mutten lähtisi lajia muuttamaan. Kuitenkin toivotaan tämänkaltaista aktiivisuutta, joten sen toteutuessa pelaisimme aina ysiä.. Ei tuo yhteen asti yöllä klubilla hengailu kisavetäjänkään mieleen ole.
Jeps
04.04.2013
08:05
  Ehdottaisin, että jatkossa jos on tietty määrä pelaajia (yli 16?), pelattaisiin kalenterista huolimatta 9-palloa pelien nopeuttamiseksi? Sillon voidaan ehkä pitää voittomäärät samoina, mutta kymppiä tällä poppoolla pitäisi jo melkein vetää 3 voittoon koko skabat.
Skobe
04.04.2013
00:40
  Aloituspartit:
Piiparinen 1
Komi 1
Kaksonen 1