Uutiset
Luotu: 23.04.2013 22:20:46 /
Muokattu: 23.04.2013 23:04:14 / Joni Jäntti

Kontio ja Laine vastakkain Kaisan viikkokisojen finaalissa


Kaisan viikkokisoissa nähtiin ihan uusi osallistuja kun klubin uusin jäsen Antti Keto osallistui Kaisan viikkokisoihin ensimmäistä kertaa. Viikkokisojen yhteydessä Antti suoritti myös klubiin liittymiseen tarvittavan vakuusmaksun. Tervetuloa klubiimme siis!

Semifinaaleissa vastakkain olivat Jukka Kontio - Reiska Voutilainen ja Kim Laine - Altti Helläkoski. Reiskan ja Kontsan pelin voittaja pääsi automaattisesti ns. takaportin kautta finaaliin. Kimi ja Altti puolestaan joutuivat tekemään täyden päivätyön päästäkseen finaaliin. Reiskan ja Kontsan välinen peli päättyi tiukan pelin jälkeen Kontsan voittoon. Kimin ja Altin välinen peli ei välttämättä ollut niin hirveän tiukka, joskin tasokas kuitenkin. Kumpikin pelasi vähintäänkin kohtuullisen pelin. Kimi teki heti lähtöön 30 pisteen sarjan. Tämän jälkeen Altilla ei juurikaan mahdollisuuksia ollut, vaikkakin ihan ok pelin pelasikin.

Myös kaavion perällä oli tiukkaa. Kolmen viimeisen pelaajan välissä kun oli piste per sijoitus. Antti Keto jäi kisojen viimeiseksi. Ensimmäisen pelin Pekka Kolaria vastaan Antti oli jopa lähellä voittaa. Lopulta kuitenkin tehdyt 15 pistettä huonoa riittivät päästämään Pekan voittoon pelissä.

Finaali käytiin siis Kimin ja Kontsan välillä. Kimin peli alkoi puhelinnumeron merkeissä 6 / 0 / 6. Ei Kontsankaan peli hirveän paljoa paremmin alkanut. Kun vartti oli pelattu, taululla oli lukemat 10-6 Kontsan hyväksi. Finaalissa herrat kohtasivat toisensa toistamiseen kyseisissä kisoissa. Ensimmäisen pelin Kontsa hävisi puhtaasti 60-0. 35 peliminuutin kohdalla Kimi oli palannut takaisin nollaan ja Kontsa oli 43 pisteessä. Lopulta Kontsa pääsi vaadittuun 60 pisteeseen ja Kimi jäi nollille.Luettu: 2096 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
23.04.2013
23:27
  Rankinglista päivitetty.
Ensi tiistainahan on vappuaatto ja silloin ei pelata kaisan viikkokilpailuja. Jotain pelataan kuitenkin, kun on tarkoitus pitää klubilla vappuna jotain häppeningiä. Siitä lisää vähän myöhemmin tällä viikolla.