Uutiset
Luotu: 13.06.2012 23:02:26 /

8-pallon viikkokilpailu voitto Skobelle


Kaunis kesäinen päivä tarjosi EBK:n klubilla 8-pallon viikkokilpailun ja osaa otti 15 pelaajaa. Kisojen yhteydessä on vakiona mukana aina pari Jackpotkoitosta ja tällä kertaa arvonnan onnistujina olivat Mikko Paajanen ja Jesse Särkisilta. Paajis ei onnistu muuta kuin täräyttämään tyhjän breikin, mutta Jepster sen sijaan tekee upeasti pöydän tyhjennyksen pallo kerrallaan ja kahmaisee Jackpotista 67 tikkaria taskuun jättäen 17 pohjille ensi viikolle jolloin pelataan tämän kevään viimeinen Poolin viikkokilpailu (10-palloa). Pisteitä tulee kevään viimeisestä viikkokilpailusta 1,5 kertaisesti.

Itse 8-pallon viikkokilpailu tarjosi tarjosi tuttua menoa mihin ollaan kauden aikana totuttu. Hannu Vesterinen mm. pelaili itsensä voittaneiden puolelta cupiin vakuuttavilla 3-1 ja 3-0 voitoilla. Cupissa Hannu väänsi vielä 4-3 voiton Jyri Toivosesta, mutta putosi semifinaalissa rankingkärjelle ja viimeisen vuoden ajan viikkokisojen pahimmalle vastustajalleen Tuomas Komille lukemin 1-4. Hannu ei muuten ole kertaakaan jäänyt tällä kaudella cupin ulkopuolelle. Tuomas Komin puolestaan meni myös puhtaalla cupiin. Pääsystä cupiin pelissä Jesse Särkisilta teki aloituksesta muutaman pallon jonka jälkeen Tube teki kisojen parhaimman suorituksen lyömällä omat pallonsa ja perään pari aloitusparttia ja suoraan kypsäksi 3-0. Tuben tie etenikin aina finaaliin asti joka oli hänelle jo kauden 12:s. (24 viikkokilpailua kauden aikana eli 50%).

Tuomas Komi ei kuitenkaan voittanut (vielä) kauden kymmenettä viikkokilpailua vaan finaalissa Tube sai vastaansa Mikko Kauppisen joka pelasi upean päivän häviämättä peliäkään. Avauspelissä tiukille Tuomo Träffin kanssa (3-2) joutunut Skobe voitti seuraavat pelinsä tylysti 3-0 (Janne Alho), 4-1 (Tomi Lehto), 4-0 (Jesse Särkisilta) ja finaalissakin Tuomas Komi kaatui hienosti 4-1. Skobelle kauden toinen voitto ja hän vankisti tällä kolmatta sijaansa niin kauden kokonaisrankingissa kuin kevätpottitaisteluissa, kun yksi kilpailu on kevätkaudella vielä jäljellä.Luettu: 1993 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: