Uutiset
Luotu: 07.05.2013 23:24:15 /
Muokattu: 07.05.2013 23:37:16 / Joni Jäntti

Kaisan viikkokisat jatkuivat viikon tauon jälkeen


Viime viikollahan ei siis pelattu tiistaina Kaisan viikkokisoja, vaan klubilla oli vappurieha.

Tällä viikolla kuitenkin jatkettiin entiseen malliin ja osallistujia oli jopa yllättävän paljon ottaen huomioon, että MM-kisat ovat jo pelattu tältä kaudelta ja SM-karsinnatkin olivat edellisenä viikonloppuna. Toivottavasti osallistujia on jatkossakin vähintään tämän verran, että saadaan voittajalle ja kakkosellekin rahaa.

Erityisen positiivista oli huomata runsas osanotto enemmän Poolia pelaavien osalta. Mukana kisoissa olivat mm. Joonas "Lotto" Lounamaa, Jouni "Luti" Kelokaski ja Hannu "Middle Pocket Kid" Vesterinen. Näistä Hannu pelasi itsensä Tuomoa vastaan peliin pääsystä finaaliin. Hannu kuitenkin hävisi tämän pelin, joka oli Hannun ensimmäinen tappio tämän viikon kisoissa. Joonas pääsi finaaliin ns. takaportin kautta voittamalla Simo Larisen. Jounin pelit päättyivät jo ennen cupia.

Ensimmäisellä kierroksella Altti Helläkoski ja Jukka Harju pelasivat "koko rahan edestä". Peli meni rankkareille ja sielläkin aina kymmenennelle lyöntivuorolle asti ennen kun Jukka Harju sai laitettua pelin poikki. Altti aloitti rankkareiden lyömiset ja Jukka oli kymmenennen lyöntivuoron alkaessa vielä tappiolla ja tarvitsi kaksi kaisaa päästäkseen 60 pisteeseen.

 Luettu: 2035 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
08.05.2013
11:07
  Rankinglistat päivitetty
Jeps
08.05.2013
08:10
  Hyvä Bingomaa! :)