Uutiset
Luotu: 30.05.2013 20:03:21 /
Muokattu: 30.05.2013 20:09:05 / Mikko Kauppinen

Casper & Jesper poolifinaalissa


Loppukevään aurinkoinen ilma ei houkuttanut tarpeeksi 18 pelaajaa, jotka ottivat osaa keskiviikon pool-viikkokisoihin. Pelivuorossa oli tällä kertaa kasipallo, jota pelattiin finaalia lukuun ottamatta kolmeen voittoon. Osallistujista 13 oli EBK:n pelaajia sekä 5 tuttua vieraspelaajaa; Konsta Bergman, Miika Virtanen, Tomi Piiparinen, Casper Matikainen sekä Markus Leppiaho.

Voittajien puolelta kahdeksan pelaajan cupiin selvisivät Miika Virtanen, Jyri Toivonen, Markus Leppiaho sekä Jesse Särkisilta.  Alkukierroksilla Pauli Wigeliusta ja Tomi Piiparista piikittänyt Casper Matikainen kärsi tappion Jesse Särkisillalle, mutta eteni kuitenkin cupiin voittamalla Markku ”Jänö” Määtän suoraan 3-0. Myös Santeri Saarinen pyristeli itsensä vakuuttavasti jatkoon voittamalla kontraspesialisti Tuomo ”Kultaranne” Träffin –kontrassa, kuinkas muutenkaan. Cupin vakiokasvot Tuomas Komi ja Hannu Vesterinen etenivät odotetusti myös jatkoon.

Cup-peleissä Casper Matikainen jatkoi huippu-suorituksiaan kukistamalla kaksi kovaa peluria, Miika Virtasen ja Hannu Vesterisen. Jälkimmäinen ottelu Hannua vastaan päättyi Hannun epäonniseen lyöntiin kontrassa, kun kasipallo eksyikin väärään pussiin.

Santeri Saarinen oli sen sijaan voimaton Jesse Särkisiltaa vastaan, joka avasi ottelun kahdella peräkkäisellä aloituspartilla. Edellisen ottelun Jesse olikin päättänyt osuvasti myöskin kahteen aloitusparttiin. Puolivälierissä Tuomas Komin pudottanut Markus Leppiaho sai myös kokea Jesse ”tähtipelaaja” Särkisillan kunnon, kun Jesse vei kaksikon semifinaali -kohtaamisen 3-1.

Näin finaaliin eteni siis Jesse Särkisilta ja nuori talentti Casper Matikainen. Finaali pelattiin muista peleistä poiketen neljään voittoon. Casper aloitti ottelun räväkästi siirtyen jo 3-1 johtoon, mutta tämä ei tunnetusti Jesseä vastaan aina riitä. Peli etenikin aina kontraan asti, jossa Jesse pääsi jo pussittamaan helppoa voitto-kasia aloituspartin päätteeksi, mutta epäonnistui säkityksessään. Casper ei kuitenkaan onnistunut putsaamaan pöytää omista palloistaan, joten Jesselle näin kauden 9:s voitto!

Casper Matikainen oli vahvasti mukana myös Jackpotissa toisena yrittäjänä, toiseen kertaan peräkkäin. Ensimmäisen suorittajan Hannu Vesterisen mallia noudattaen, tuloksena oli kuitenkin tyhjä aloitus. Ensi viikolla voidaan mennä jälleen uudelle sataluvulle, kun potti lähenee jo 600 euroa.Luettu: 2086 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 


01.06.2013
07:43
  Joonatan oli Kardemumman yössä.
WJ
01.06.2013
07:16
  missä Joonatan??
Altti
31.05.2013
20:08
  On se Jepsteri vaan kova pelaamaan, harjoittelu tuottaa tulosta (hieman lahjakkuuttakin saatetaan kaivata).
Skobe
31.05.2013
09:45
  Aapeli unohtui listata (Joni varmaan bongasikin ne jo tuolta kaaviosta):
- Jepster 5
- Skobe 2
- Paajanen 1
- Jyri 1
- Tube 1
- Casper 1
JB
31.05.2013
00:19
  Rankinglistat päivitetty