Uutiset
Luotu: 18.07.2013 21:32:20 /
Muokattu: 04.09.2013 11:21:03 / Joni Ahola

Klubin siivooja lomalla - palaa syyskuussa


Klubin vakituinen siivoojamme on lomalla koko elokuun ja palaa tositoimiin vasta syyskuun ensimmäinen tiistai. Kaikkien klubilaisten on siis syytä olla tarkkana, että omat jälket tulee kunnolla korjatuksi ja käytetyt tavarat normaalisti omille paikoilleen. Roskikset täyttyy myös normikäytössä aika nopeasti joten niiden kohdalla jos säkki uhkaa tulla täyteen niin rohkeasti vaan pussi vaihtoon ja täysinäinen roskis roskikseen (ihan niin kuin kotonakin on tapana).

Se mikä on myös tärkeää nyt huomioida seuraavan kuuden viikon aikana aina syyskuun alkuun asti, että pöytiä ei vakiona putsata joka tiistai minkä siivooja tekee aina normaalisti (poislukien kara ja snooker). Eli varsinkin nyt myös poolin, kaisan ja pyramidin pelaajat ottakaa tämä huomioon ja pitäkää pöydät ja pelivehkeet mahdollisimman puhtaana pelatessanne. Säännöllinen pöydän putsaaminen pitää olosuhteet kunnossa ja pidentää näin pöytien/veran elinikää laadukkaana, mutta mitä ennenkaikkea, se tekee pelaamisesta paljon mukavampaa, kun on puhtaat peliolosuhteet. Älkää siis epäröikö putsata pöytiä vaikka joka kerta ennen pelaamista, mutta älkää myös epäröikö tiedustella neuvoa/apua putsaamisessa, jos on sen kanssa epävarma olo. Kerhon PJ ja Klubi-Isäntä ja muut tutut pöytäjynssärit neuvovat mielellään.

Ystävällisin terveisin,
PJ

PS: Jos et ole kuukauteen käynyt klubilla niin kannattaa tulla vilkaisemaan. Klubi-isäntä muutaman erittäin aktiivisen puuha-matinpeten kanssa ovat vähän laittaneet paikkoja klubin arvoiselle mallille. Varsinkin Klubi-isäntä itse on uhrannut kesälomiaan jotta meillä muilla olisi viihtyisämpi klubi kisakauden taas alkaessa elokuussa.Luettu: 1981 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
05.08.2013
21:16
  Muistakaahan tämä! Heikki hoitelee pelipöytien putsailua elokuussa, mutta muut hommat tehdään yhteisvoimin.
- käsipyyhkeiden ja vessapapereiden täyttö
- roskiksien tyhjennys ja ulosvienti
- uudet roskapussit/jätesäkit tilalle, löytyy siivouskaapista ja keittiön alimmasta vetolaatikosta.
- tyhjät pullot, tölkit, tiskit omille paikoilleen, eikä se haittaisi, jos joku innostuisi vaikka lakaisemaan vähän lattioitakin.