Uutiset
Luotu: 19.06.2012 23:19:35 /

Kaisakauden kevään osuus päättyi Tuomon juhliin.


Kaisan viikkokisoja pelattiin taas mukavan runsaalla osanottajamäärällä. Mukana oli hienosti 13 pelaajaa ja tiukasti kevään vuodenaikapotin voitosta taistelivat rankingin kärkikaksikko Altti Helläkoski ja Tuomo Träff. Kolmannen sijan lipsuminen pois Jukka Kontiolta olisi vaatinut lähes ihmeen, vaikka kyseessä olikin 1,5 kertaisilla pisteillä pelattavat kilpailut kevään päätöskilpailun kunniaksi.

Kontsan perässä tulivat Hannu "Winha" Vanhanen (6 pisteen päässä.), Joni "JJ" Jäntti (7 pisteen päässä) ja Simo Larinen (8 pisteen päässä). Näistä Winha lähti kahdesta kannikkoon. JJ ja Simo voittivat myöskin yhden pelin. Timo Muhonen meinasi tulla vielä takaa koko edellisen porukan ohi, mutta hävisi kuitenkin oman semifinaalinsa Tuomo Träffille tiukkaakin tiukemman pelin jälkeen. Tuomo oli lähes koko pelin perässä, mutta kapusi itsensä kuitenkin Timpan ohi ja voittoon.

Simo teki ensimmäisen kierroksen pelissään 39 pisteen pötkön Tuomas Komia vastaan, joka oli pitkästä aikaa mukana kilpailuissa. Tube joutui taipumaan tällä kertaa poikkeuksellisesti suoraan kahteen tappioon.

Altti Helläkoski hävisi oman semifinaalinsa Harri Korkiakoskelle ja näin ollen jo ennen finaalia vuodenaikapotin kolme parasta oli selvillä. Tuomo Träff teki sen, minkä väitettiin vielä pari viikkoa sitten olevan lähes mahdotonta ja vieläpä melko selvästi nousten takaa ohi ja koko kevään vuodenaikapotin kärkeen ja voittoon.

Finaalissa sitten Kamikaze-Harppa meni ensin johtoon tehden 26 pisteen pötkön, mutta sieltä se Tuomo Träff taas vaan tuli takaa ja kaivoi itsensä ohi ja voittoon. Tällä viikolla todettiin ensimmäistä kertaa että tietotekniikka on todellakin haavoittuvaista. Kesken Joni Jäntin ensimmäisen kierroksen pelin kaatui Exceli ja samalla menetettiin kaavio ja sen tulokset. Onneksi kuitenkin näin kisojen alussa ja saatiin kaikki tulokset ja kaavion järjestys vielä palautettua.

Vuodenaika rankingin palkinnot jaettiin seuraavasti:
1) 111€ Tuomo Träff
2) 67€ Altti Helläkoski
3) 45€ Jukka Kontio


Tuomo Träff nousi voitollaan myös kokonaisrankingin kärkeen. Syyskausi alkaa tiistaina 7.8.2012. Silloin nähdään  todennäköisesti myös jatkuuko Altti Helläkosken hieno putki - nyt nimittäin Altilla on 108 perättäistä kaisan viikkokilpailua takana.

Kiitoksia kaisailijoille kevätkaudesta 2012! Nauttikaa kesästä ja muistakaa, että ensi kausi 2012-2013 on SBIL:n osalta myös MM-kausi.Luettu: 1868 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
20.06.2012
10:42
  Tuomo on myös verbaalisesti rankingin kärkipäässä.
JJ
20.06.2012
08:16
  Pitkätukat hiljaa ;-)
Altti
20.06.2012
07:49
  Hienoa Tuomo!
Nuoremman polven pitäisi hieman piristyä ja aktivoitua mukaan, nyt yli viiskymppiset hallitsee kaisan rankingia mielin määrin ;-)