Uutiset
Luotu: 15.08.2013 00:38:01 /
Muokattu: 15.08.2013 00:42:20 / Mikko Kauppinen

Jepster avasi poolin syyskauden voitolla


Poolin viikkokisat palasivat jälleen kesälomien jälkeen normaaliin päivärytmiin, kun 14 pelaajaa kokoontui mittelemään kymppipallon merkeissä. Ensimmäinen kierros sekä voittaneiden puoli pelattiin neljään voittoon ja tappio puoli kolmeen. Mukana iloisessa joukossa oli myös hieman harvemmin pooliveran ääressä tavattu Jukka ”Kontsa” Kontio. Kontsa ottikin hienosti kontravoiton Vesa Puustisesta tappiopuolella, mutta Jesse Särkisilta antoi viimeisen ja ratkaisevan piikin cupiin pääsystä.

Voittajien puolelta kahdeksan pelaajan cup-peleihin selvisivät Hannu Vesterinen, Henri Kaksonen, Mikko Kauppinen ja Tuomas Komi. Cupissa nähtiin todellinen henkien taisto kun Tor Janzon venyi parituntisessa mittelössä kontraan poolin mestaruussarjassa pelaavaa mestaruussarjapelaajaa ”mestis-heka” Henri Kaksosta vastaan. Heka oli kuitenkin se pelaaja, joka ne viimeisetkin pallot putsasi pöydältä edeten näin semifinaaliin Jesse Särkisiltaa vastaan, joka omassa kvartissaan voitti Hannu Vesterisen. Edellisenä iltana Kaisan viikkokisat harjannut Tuomas Komi puolestaan piikitti Tuomo ”Kultaranne” Träffiä lukemin 4-2. Vielä tylympi oli Tomi Piiparinen omassa ottelussaan Mikko Kauppista vastaan voittaessaan Mikon 4-1.

Tuomas ”Tube” Komi jatkoi semifinaalissakin matkaansa tappioitta voittamalla aina vaarallisen Tomi Piiparisen selvästi 4-1. Toinen semifinaali oli sitäkin tiukempi, kun Hekan ja Jepen peli eteni aina kontraan asti. Heka sai kontrassa erinomaisen paikan ratkaista peli edukseen, mutta ysipallo ei löytänyt tietään pussin perukoille. Jesselle näin paikka finaalissa Tubea vastaan.

Tube oli tänään(kin) sen verran hurjalla pelipäällä, että hän eteni nopeassa tahdissa jo 3-1 johtoon. Tässä vaiheessa tähtipelaaja Särkisilta vasta raaputti viimeisimmätkin golf griineiltä mukanaan tuomat ruohonkorret tennareiden pohjasta ja rupesi kampeamaan itseään mukaan peliin. Kaksi seuraavaa erää menikin Jepelle ja finaaliin saatiin kuin saatiinkin kontra aikaiseksi. Tyypillisellä jäätävyydellään Jesse tekikin aloituspartin oikealla hetkellä, joka toi hänelle kauden kymmenennen voiton.

Jackpot oli muhinut mukavasti koko kesän ja odottanut noutajaansa. Tänään oli lähtö lähellä kun Tomi Piiparinen arvottiin ensimmäisenä vuoroon. Tomin breikissä viimeinen liikkuva pallo lirui hitaasti keskisäkkiin ja näin Tomille avautui mainio paikka putsata pöytä. Pöydän siistiminen alkoikin hienosti ja eteni aina seitsemänteen palloon asti. Päälleveto valui kuitenkin hieman pitkäksi ja seiska meni hiuksen hienosti ohi keskipussin. Näin vuoro siirtyi toiselle yrittäjälle Tuomas Komille, joka myöskin sai palloja putoamaan aloituksesta, mutta jäi maskiin ykköselle. Hyppylyönnin tuloksena sekä kivi että ykkönen jatkoivat matkaansa pöydän yli kohti tontin laitamilla sijaitsevaa lounasravintolaa. Ensi viikolla pottipurnukassa pohjilla 660 euroa!Luettu: 2070 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Heggins
15.08.2013
15:38
  lol potenssiin kaksi ;)
Skobe
15.08.2013
10:02
  Mulle ap-tilastoihin ja äkkiä, sen verran on harvinaista herkkua!
JB
15.08.2013
01:06
  Rankinglistat päivitetty.