Uutiset
Luotu: 27.08.2013 22:14:36 /
Muokattu: 29.08.2013 22:46:31 / Joni Ahola

Timo Muhonen teki (melkein) kaisan viikkokisoissa historiaa


Kaisan viikkokisojen kautta aikojen ensimmäisen kerran Timo Muhonen pääsi pelaamaan vain kaksi peliä ennen kun oli kisoista pihalla. Vastaansa ensimmäisellä kierroksella Timppa sai Juan Castanedan ja toisella kierroksella Tuomas Komin.

Kaisaa oli tällä viikolla pelaamassa 14 pelaajaa, joista neljän kärkeen itsensä pelasivat Harri Korkiakoski, Joni Ahola, Altti Helläkoski ja Tuomas Komi. Ainoa näistä neljästä, joka ei ollut puhtaalla cupissa oli Harppa. Ensin Altti ja Joni ratkoivat paremmuutta cupin ensimmäisellä kierroksella. Altti voitti tämän pelin ja eteni Tubea vastaan peliin pääsystä finaaliin.

Juan Castaneda sai toisen piikkinsä luovuttamalla pelin. Näin ollen Harppa pääsi eteenpäin ilmaiseksi cupin ensimmäiseltä kierrokselta. Altin voitettua Jonin cupin ensimmäisellä kierroksella Altti joutui pelaamaan heti perään Tubea vastaan pääsystä finaaliin Harppa pääsi vielä luovarin lisäksi ns. takaportin kautta finaaliin. Harpalla siis noin 2h tauko viimeisen pelin ja finaalin välissä. Ihan heti ei muistu mieleen milloin olisi viimeksi 14 pelaajan kisoissa päässyt kahdella voitolla finaaliin, tänään niin kuitenkin kävi.

Tube vei semifinaalin Alttia vastaan. Peli oli alusta alkaen Tuben hallintaa, eikä Altti päässyt missään vaiheessa oikeen peliin mukaan. Finaali käytiin siis Tuben ja Harpan välillä.

 Luettu: 2105 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
29.08.2013
22:45
  Rankinglistat päivitetty. Sen verran tuli tarkistettua EBK:n historiaa tänään, että Timo Muhonen on kyllä lähtenyt kahdesta kannikkoon EBK:n viikkokisoissa Biljardi Espoon aikana 1.2.2011 eli 2,5v sitten (sen ainoan kerran).