Uutiset
Luotu: 29.08.2013 00:38:11 /
Muokattu: 29.08.2013 00:45:31 / Mikko Kauppinen

Jesse "Täyspotti" Särkisilta poolin viikkokisoissa


Aurinkoinen sää ei tänäkään keskiviikkona huijannut kunnon biljardimiehiä jäämään EBK-klubin ovien ulkopuolelle, sillä olihan vuorossa poolin viikkokisat ja pelimuotona 10-pallo. Kaiken kaikkiaan 17 pelimiestä osallistui illan taistoihin. Heidän mukana pitkästä aikaa EBK:n viikkokisoihin osaa ottanut Jani Suokas sekä ensikertalainen Seppo Kujanpää. Janin meriitteihin kuuluu mm. EBK:n ensimmäisten poolin viikkokisojen voitto. Sepon meriittilista sen sijaan rikastui kisojen tohinassa yhdellä erävoitolla.

Voittaneiden puolelta kahdeksan pelaajan cup-peleihin seuloutui loppujen lopuksi neljä pelaajaa. Lisäksi kaikille neljälle pelaajalle löytyi jatkopeleihin vastustaja yhden tappion kärsineiden joukosta, kun myös kaavion vasemmasta laidasta jatkoon selvisi neljä pelaajaa. Tiettävästi kyseessä ei ole sattuma, vaan enemmänkin kaaviotekninen seikka.

Puolivälierissä Jesse Särkisilta toivotti Jani Suokkaan pitkästä aikaa tervetulleeksi voittamalla hänet hellin ottein 4-0. Kaikki muut kvartsit päättyivät 4-2 lukemin Tomi Piiparisen, Tuomo Träffin ja Pasi Kilpivaaran voittoihin.

Ensimmäinen semifinaali oli eräänlainen klassikko Tuomo ”kultaranne” Träffin ja Pasi ”Shield” Kilpivaaran kohdatessa.  Tuomo vei ottelun yllättävän selvin lukemin 4-1. Joidenkin silminnäkijähavaintojen mukaan Tuomon olkapäältä putosi voiton hetkellä berberiapina käsissään Pasin Nokia-luuri.

Toisessa semifinaalissa kamppailivat kaksi ehkä kauden kuuminta pelaajaa Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen. Kaikki statistiikka ennakoi ottelusta todella tasaista ja sitähän se olikin. Kontraerään edennyt ottelu meni kuitenkin Jesse Särkisillan nimiin.

Tuomo Träffin ja Jesse Särkisillan finaaliottelussa pelattiin niin sanotusti yhtä päätä kun illan hahmo Jepster paukutti tulostaululle yhden aloituspartin säestämänä tylyt 4-0 lukemat. Finaali oli Tuomolle kauden ensimmäinen kun Jepellä voittoja on puolestaan jo 11.

Niin ja se Jackpot…. Ensimmäinen yrittäjä Jani Suokas sai pallon aloituksesta koteloon ja pääsi jo rakentamaan aloitusparttia. Yritys sai kuitenkin vastatuulta Janin irrottaessa pakan ongelmapallot toisistaan. Epäonnisesti seuraava kolmospallo jäi todella ohuelle leikkuulle eikä Jani päässyt siitä enää parttia jatkamaan.

Sitten vuoroon tuli Jesse ”Jepster” Särkisilta, EBK:n tähtipelaaja. Jepen aloituksesta kulmapussiin virtasi norona palloja ja olipa kivikin kivasti ykkösen niskassa. Pallo kerrallaan Jeppe putsasi pöytää ja toisinaan noustiin ylös siniseltä veralta haukkaamaan happea. Päälleveto kutoselta seiskalle jäi hieman vajaaksi, mutta se ei Jeppeä haitannut, sillä kelpaahan se ohutkin leikkuu jos palkkiona on yli 500 euroa. Jeppe siirsi seiskan omalle paikalleen kulmapussin perukoille ja jäljellä oli enää kaksi palloa. Näistä ensimmäinen nökötti näppärästi kulmapussin suun vieressä. Tähtipelaaja Särkisilta päätti kuitenkin harkita lyöntiä reilun minuutin verran ja tulihan siinä ohessa muutama jumppaliikekin tehtyä. Kasi kuitenkin jäätävällä varmuudella koppaan ja ohueksi ratkaisevan ysipallon päälle. Päättäväinen ilme kasvoillaan Jepster ujutti ysipallon kulmaan ja otti nimiinsä kaikkien aikojen isoimman Jackpotin 508 euroa!!!

EBK:n uutistoimituksen kenttäreportteri mittasi Jepsterin sykkeen välittömästi suorituksen jälkeen, eikä se juuri nuoren miehen leposykkeestä poikennut. Sellainen reipas 200…

Eipä tarvitse ensiviikollakaan Jackpot –onnistujan tyhjin käsin kotia lähteä, sillä purnukan pohjalla odottelee vielä yli 200 euroa ottajaansa.

 Luettu: 2395 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
29.08.2013
22:48
  Rankinglistat päivitetty
Tube
29.08.2013
22:41
  Meillä oli 1 liikuteltava keppiteline aluksi, mutta ei sitä porukka tottunut käyttämään, eikä se sitä siirtelyä oikein kestänytkään. Pitää etsiä tai tehdä toimivampi ratkaisu tilalle. Pressut tiskin viereiselle kaisapöydälle ja snookerille poolkisojen ajaksi, on nyt tästä eteenpäin tilapäisratkaisuna. Poolkeppi itsessään ei ole niin paha ongelma pöydällä, mutta kun siellä pöydillä näky toistuvasti muutakin tavaraa. Bägin mukana tulee aina pölyä, tai pahimmillaan lunta/vettä/hiekkaa ulkoa. Ei koskaan veran päälle!

Moni kaivaa taskut tyhjiksi viereiselle pöydälle (lompakko, avaimet, kännykkä, röökit, stendari, pyyhkeet,ym. ja se yks kaveri myös huulirasvansa) ja aina taskun pohjalta tulee mukana nöyhtää joka leviää sitten ympäri pöytää. Moni esine myös naarmuttaa verkaa ja pöytien reunoja. Näitä tavaroita ei saa laittaa edes suojapeitteelle, vaan joko poolpöytien alla olevaan pallotelineeseen tai muille pöydille kuin pelipöydille.

Samoin muutama peluri jättää aina treenisession jälkeen kolmion jollekin pöydälle, restin toiselle, muualta haetut baarijakkarat pöytien väliin, jne. Opetelkaa laittamaan kaikki tavarat takaisin omille paikoilleen AINA kun lopetatte pelaamisen. Silloin on paljon mukavampi tulla pelaamaan, kun paikat on siistinä.

En jaksais samoille tyypeille jankata montaa kertaa samoista asioista. Ymmärrän hyvin Heikin tuohtumuksen. Skarpatkaa! Kiitos.

.
Tor
29.08.2013
21:13
  Saisko jostain liikuteltavia keppitelineitä viikkoturnajaisia varten?
Heggins
29.08.2013
20:36
  Jäätävää settii!
Haba
29.08.2013
18:04
  Ps. Jepen fyrkka kuvasta näkee esimerkiksi että se on ihan normaalia pitää keppejä pöytien päällä tässä tapauksessa ykkösellä !
Pulituntia meni pöydän laittamiseen tänä aamuna kun normaalisti vajaa 10 minuuttia....
Altti
29.08.2013
16:50
  Hienoa Jeppe! Oikeaan osoitteeseen meni.
Skobe
29.08.2013
13:23
  Siinä snookerpöydällä pelasi eilen ainakin kuusi eri pelaajaa, mutta veikkaan että ko. henkilöt pelasivat siinä ihan vain snookeria eivätkä tieten tahtoen etsineet roskanpaloja ja levitelleet niitä pöydälle.
Paajis
29.08.2013
10:57
  Otettiin se pressu Puustisen kanssa pois ja kun illemmalla lähdin niin pöydällä vielä pelattiin. Osittain mun moka kun en muistanut sanoa asiasta eteenpäin.
haba
29.08.2013
10:44
  Onnittelut jepelle!

Päätimme eilen aamulla tupen kanssa laittaa pressu snooker pöydän päälle jotta ihmiset jotka edelleeeeeeen pitävät keppejä pöydillä vaikka se on kiellettyä (ehkäistä ylimääräsen roskan tuloa pöydälle) !! nyt aamulla oli mukava nähdä kuinka pressu makaa sohvalla... en ymmärrä miten joku on voinut saada pöydän noin hirveeseen kuntooooon ! ymmärrän että verkaan tulee jälkiä kun käden laittaa vastakarvaan mutta jäljet pöydällä oli niin järkyttävät! kokeilin ja jouduin painamaa todella kovaa kämmentä pöytää vasten että sain samanlaisen jäljen aikaa ! kiksin paljon, jotain pikku roskan paloja ja kaiken kukkuraksi pari villakarvaa oli löytäny tiensä pöydän päälle ! täytyy kyllä sanoa etten ihmettele miksi muuiden pöytien verat ovat huonossa kunnossa !
Saamme kohta uuden snooker pöydän niin toivoisin että pelaajat jotka eivät kunnioita pöytää eivät myöskään sillä pelaaa !!!! toiseksi uudenpöydän tultua pressu pitää olla pöydän päällä aina kun sillä ei pelata kuten karapöydillä !

Kiitos ja anteeksi !!!!
Puustis
29.08.2013
07:44
  Jeppe osaa!!
JJ
29.08.2013
07:22
  Hienoa Jeppe!
Tube
29.08.2013
07:03
  Jefe!
Tor
29.08.2013
06:53
  Oikeaan osoitteeseen meni fyrkat, onnittelut !
Pauli W
29.08.2013
01:06
  Hyvä Jeppe!
Skobe
29.08.2013
00:46
  Aloituspartit:
Piiparinen 2
Särkisilta 3