Uutiset
Luotu: 18.09.2013 22:57:53 /
Muokattu: 18.09.2013 23:03:31 / Mikko Kauppinen

Lé Tupsu voittoon kasipallossa


Keskiviikkoisen poolin viikkokisojen pelimuodoksi oli tällä viikolla valikoitu kasipallo, jota pelattiin kymmenen pelaajan voimin. Kovin suuria yllätyksiä ei kamppailujen tiimellyksessä nähty, kun voittaneiden puolelta neljän pelaajan cupiin itsensä pelasivat Tuomas Komi ja Tomi Lindroos. Kahdet edelliset viikkokisat voittanut Tomi Piiparinen sysättiin Tuomas ”Tube” Komin toimesta tappio-puolelle, mutta Tomi kampesi itsensä rutiinilla takaisin tosipeleihin semifinaaliin. Toinen vasemman laidan ”selviytyjä” oli Tuomo Träff, joka hävisi loser-puolella ainoastaan kaksi erää kolmessa ottelussa.

Semifinaalissa Tuomo kohtasi kuitenkin noutajansa, kun Tube saapui pitkän piikin kera tuikkaamaan 3-1 voittolukemat taululle. Tomit Piiparinen & Lindroos sen sijaan kamppailivat aina kontraan asti, jossa molemmilla oli paikka katkaista peli, mutta lopulta T.Piiparinen osoittautui parivaljakosta etevämmäksi.

Finaalissa olivat siis vastakkain Tuomas Komi ja Tomi Piiparinen. Tube oli illan aikana jo kertaalleen voittanut Piiparisen toisella kierroksella kahden aloituspartin säestämänä, eikä Tube antanut tälläkään kertaa armoa. Lé Tupsu nakutteli nopeassa tahdissa taululle tylyt 3-0 lukemat ja otti näin kauden neljännen voittonsa.

Jackpotia pääsivät tällä kertaa yrittämään Tuomo Träff ja Tomi Lindroos, jotka molemmat sortuivat kuitenkin kuiviin aloituksiin. Ensi viikolla potissa on noin 84 euroa.

 Luettu: 2125 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
20.09.2013
12:20
  Rankinglistat päivitetty