Uutiset
Luotu: 10.10.2013 13:08:07 /
Muokattu: 10.10.2013 13:09:49 / Mikko Kauppinen

The Shield voittoon poolissa


Kuten joka toinen viikko on tapana, pelattiin keskiviikkona poolin viikkokisoissa kymppipalloa. Pelaajia saapui paikalle 13 henkeä ja heidän joukossaan ensikertalaisena Ville Viherä. Sen verran kova oli Villen vastustajien kattaus, että hänen kohtalonaan oli ottaa kaksi EBK-merkkistä piikkiä Tuomas Komilta ja Hannu Vesteriseltä.

Kahdeksan pelaajan cupiin päässeiden joukosta ei yllätyksiä löytynyt. Voittaneiden puolelta jatkoon matkasivat Juan Castaneda, Pasi Kilpivaara, Jesse Särkisilta ja Tuomas Komi. Yhden tappion kärsineiden puolelta matkaa jatkoivat Jyri Toivonen, Tomi Piiparinen, Hannu Vesterinen ja Henri Kaksonen. Edellä mainitusta pelaajanipusta semifinaalipareiksi seuloutui Juan Castaneda vs. Pasi Kilpivaara sekä Hannu Vesterinen vs. Tuomas Komi. Pasi ”Shield” Kilpivaara oli hätää kärsimässä Juania vastaan ollen jo 3-1 perässä. Pasi kampesi itsensä kuitenkin mukaan peliin ja aina tasoihin asti. Kontrassa Juan sai kuitenkin paikan ratkaista pelin, mutta kaikkien yllätykseksi hän löi helpohkon kympin ohi jättäen sen luukulle poimittavaksi. Pasille näin ollen kauden kolmas finaalipaikka. Toinen semifinaali meni aavistuksen selkeämmin Tuomas Komille lukemin 4-2.

Vakuuttavaa jälkeä syksyn aikana pelattavassa EBK:n pool mestaruussarjassa tehnyt Pasi Kilpivaara oli päivän nimi. Edelliset, niin Poolin kuin Kaisankin viikkokisat, voittanut Tuomas Komi ei voinut kuin ihmetellä Pasin kisakuntoa. Pasi vei finaalin 4-2 lukemin ja saalisti näin kauden ensimmäisen voittonsa viikkokisatasolla.

Jackpotissa ensimmäinen yrittäjä Jesse Särkisilta pääsi kokeilemaan aloituksen jälkeen hankalaa ysi-kyytiä, mutta ysipallo ei löytänyt tietään oikeaan osoitteeseen. Toisen yrittäjän Janne Alhon kohtalona oli kuiva aloitus. Jackpotissa ensi viikolla pohjilla noin 59 euroa. Luettu: 2116 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
10.10.2013
13:11
  Rankinglista päivitetty