Uutiset
Luotu: 17.10.2013 09:55:48 /
Muokattu: 17.10.2013 09:57:25 / Mikko Kauppinen

Keskiviikon kasipallot pelattu


Jotkut ovat keksineet tituleerata kasipalloa poolin kuninkuuslajiksi. Kasipallohan on taktisesti haastava peli, jossa kovalla tohinalla lyödään vastustajan kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä ensin noin 14 palloa maalattuihin pusseihin ja sen jälkeen hivutellaan kasipalloa vuoronperään pussin suulle. Näin toimittiin keskiviikkona myös EBK:n klubilla 11 pelaajan voimin.

Alkukierroksilla kestomenestyjä Tomi Piiparinen oli moneen otteeseen jo hätää kärsimässä hävittyään ensimmäisen pelinsä Jesse Särkisillalle. Tappiopuolella Tuomas ”Tube” Komi johti Tomia jo 2-1, mutta kuivan aloituksen jälkeen Tubea ei enää pöydälle päästetty, vaan Tomin partti + aloituspartti –kombo sinetöi hänelle 3-2 voiton. Pääsystä semifinaaliin Mikko Kauppisella oli erittäin helppo paikka ratkoa peli edukseen Tomia vastaan, mutta jälleen kasipallon henki pöhisi vastatuuleen eikä luukkupallot pudonneetkaan.   

Voittaneiden puolelta semifinaaliin itsensä pelasivat jo aiemmin Jesse Särkisilta ja Joonas Lounamaa. Tuomas Komilta yhden piikin saanut Juan Castaneda suoriutui myös lopulta semifinaaliin ja kohtasi siellä Jesse Särkisillan. Juan vei mittelön puhtaasti 3-0 ja nappasi jälleen kerran finaalipaikan. Toinen semifinaali oteltiin siis Joonas Lounamaan ja Tomi Piiparisen välillä. Tomi kohteli Joonasta tylyllä tavalla voittaen matsin 3-0.

Juan Castanedan luovutettua finaaliottelunsa, Tomi Piiparinen kruunattiin kasipallon voittajaksi.

Edellisen Jackpotin onnistuneesti suorittanut Joonas Lounamaa pääsi jälleen kokeilemaan onneaan. Onnistuneen aloituksen jälkeen kakkospallo jäi hiuksen hienosti maskiin. Oma-yksi valli lyönti meni myöskin vain aavistuksen ohi ja potti jäi Joonaksen osalta tällä kertaa saamatta. Toisen yrittäjän, Mikko Paajasen kohtaloksi koitui kuiva aloitus. Ensi viikolla potissa rahaa.Luettu: 2117 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
17.10.2013
16:41
  Kyllä se on siellä. Joskus lukee vanhan listan muistista, mutta päivitä sivu (F5) niin auttaa.
Jeps
17.10.2013
15:37
  Mulla ainaki näyttää vanhaa listaa...
JB
17.10.2013
14:23
  Rankinglistat päivitetty