Uutiset
Luotu: 20.10.2013 10:43:18 /
Muokattu: 20.10.2013 18:23:05 / Tuomas Komi

Pyramidi tasoituskilpailut pelattu lauantaina


20 pelaajalla pelattiin tämänkertainen The Free Pyramid tasoituskilpailu Espoossa.
Pelit pelattiin kaisahakukaaviolla ja kahdesta piikistä systeemillä.
Jokainen erä pelattiin 16 pisteeseen "streittisäännöillä" ja jokainen ottelu paras kolmesta erästä.
Tasoitukset olivat 0-10 väliltä.

Turnauksen parhaimmistoon kuului kaksikko Juha Mällinen (5) ja Miikka Svensk (6) jotka pelasivat turnauksen finaaliin. Hyvin oli kaksikko harjoitellut pyramidia aikaisemmin, koska peli oli molemmilta aivan loistavaa. Finaalia ei pelattu vaan pojat halusi laittaa homman littiin. Sääli sinänsä, koska voittajalle tarkoitettu pokaali pitää nyt sahauttaa kahtia.

Turnauksen kolmanneksi pelasi kotiseuran Tuomas Komi (2) joka pelasi koko päivän upeaa peliä turnauksen neljänneksi pienimmällä tasoituksella. Hän pystyi Juha Mällisen kukistamaan alkukierroksilla, mutta Mikka Svenskille taipui kahdesti turnauksen aikana. Upeaa peliä esitti myös Ari "Jaska" Saarinen joka pelasi itsensä turnauksen neljänneksi ja kuittasi vielä hienosti taskuunsa viimeiset palkintohiekat.

Kiitoksia kaikille osallistuneille.
Tasoitukset olivat kilpailun johtajan mielestä melko kohdallaan ennakkoon vahvojen ja heikompien pelaajien välillä, mutta finalisteilla oli ehkä suhteessa erien voittotuloksiin nähden hieman liian korkea tasoitus (n. 2-3 palloa). Ennen kaikkea verrattaessa finalistien tasoituksia muihin saman tai 1-2 pienemmän tasoituksen omaaviin pelaajiin. Mutta yksi turnaus ei ratkaise kaikkea, on myös hyviä ja huonoja päiviä pelaajilla, ja näistä saadaankin hyvää materiaalia tulevia tasoituskilpailuja varten, kun erätulokset on kaikki näkyvillä. Formaatti on mielestäni hyvä ja näissä kilpailuissa on kuitenkin tarkoitus olla aina reilut tasoitukset eli jokaisen pelaajan pitää ylittää itsensä, jos mielii voittaa turnauksen tai päästä edes neljän joukkoon, eli pelkällä perustökkimisellä ei kuulukkaan päästä kärkipäähän - muuten on tasoitus vääränlainen. Näin mielestäni pitäisi kaikkien lajien tasoituskilpailussa tasoitukset olla.

Illalla pelattiin myös 9-pallo Shoot Out-turnaus, johon osallistui 16 pelaajaa. Tuomas Komi ja Hannu Vesterinen pelasivat itsensä huutokaupattaviksi. Heka osti itsensä Hannua vastaan ja Mika Stark Tubea vastaan. Tube ja Hannu voittivat pelinsä ja etenivät finaaliin. Hannu voitti finaalin ja sai 175e, Tubelle kakkossijasta 100e.Luettu: 2083 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

BigJack
21.10.2013
18:40
  JB on ihan oikeessa, tuolla peli formaatilla kisat meni hyvin. Hienoa että oli uusia pelaajia, toivottavasti kyseiset herrat pelaa jakossakin pyristä... ja keskimäärin aina parhaat pelaajat voittaa pelit, joten siitä onnittelut Mallinen & Svesnk... ja hauskat kinkerithän nuo oli, harvoin siis todella harvoin on pääsyt voittaan noin monta Aholaa missään kisoissa... =D