Uutiset
Luotu: 22.10.2013 22:03:14 /
Muokattu: 22.10.2013 22:18:28 / Joni Jäntti

Kaisan viikkokisoissa ei suuria yllätyksiä


Kaisan viikkokisojen finaalissa toisensa kohtasivat Tuomo ja Tube. Finaalipaikasta taistelivat finalistien ohella Kontsa ja Jackson. Kontsa voittaessaan Jarnon olisi ollut suoraan finaalissa ja Tube olisi pelannut Tuomon kanssa pääsystä finaaliin, mutta Jarno voitti kyseisen pelin ja joutui pelaamaan Tubea vastaan pääsystä finaaliin, jossa Tuomo oli odottamassa.

Cupiin asti puhtaalla itsensä pelasivat Altti, Jarno ja Tuomo.

Finaalissa Tube aloitti pisteiden teon, paiskaamalla samantien 41 pisteen sarjan ja tarttuen näin pisimmästä pötköstä saataviin tikkareihin. Pötköhän meni viime viikolla Tuben ja Kimin kesken jakoon, joten hirveästi ei ollut tikkareita jaossa tällä viikolla. Tube johti finaalia parhaillaan 50-0, mutta Tuomo teki kuitenkin nousua parhaansa mukaan ja pääsikin lopulta 32 pisteeseen ennen kun Tube teki partin. Tuben partti ei ollut sieltä huonoimmasta päästä. Tuomon edellinen lyönti epäonnistui aivan täysin, kaisa meni yhdestä vallista vastakkaisen päädyn kulmapussin eteen, lähes haageihin. Tuomon valkoinen jäi kuitenkin Tuben valkoisen ja kaisan väliin. Tästä Tube löi kyydillä kaisan kulmaan ja keskikaisan niskaan. Kaisa keskelle ja kättä taskuun.Luettu: 2186 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
24.10.2013
00:38
  Rankinglistat päivitetty. Muistakaahan sitten että syksyn vuodenaikapotti taistot päättyy ensi tiistaina. Vaikka kolmen kärki syyspotissa Tube, Jarno ja Altti ovat aika vahvoilla niin lokakuun vikana tiistaina on kuitenkin 1,5 kertaiset rankingpisteet tiedossa.