Uutiset
Luotu: 07.11.2013 10:30:04 /
Muokattu: 07.11.2013 10:31:41 / Mikko Kauppinen

Tuttu voittaja poolin tynkäkisoissa


Ainoastaan kahdeksan pelaajaa rohkeni ottaa osaa keskiviikon kymppipallokisoihin. Vaikka osallistujien nippu oli lukumäärältään pieni, pelaajien taso oli sitäkin kovempi, sillä pelaajat olivat saalistaneet EBK pool rankingissa keskimäärin 3,84 pistettä per kisa. Ensimmäisellä pelikierroksella nähtiin kaksi kontraa ja kaksi lumierää. Lumieristä vastasivat Mikko Kauppinen voitolla kaimastaan Paajasesta sekä Juan Castaneda voitollaan Tomi Piiparisesta. Kontrapelit voitokkaasti selvittivät Jesse Särkisilta Janne Alhoa vastaan sekä Tomi Lindroos Tuomas Komia vastaan. Neljän pelaajan cupiin voittajan puolelta pelasivat lopulta Jesse Särkisilta sekä Juan Castaneda. Tomi Piiparinen näytti alkukierroksilla, että jopa kone on joskus erehtyväinen, mutta tappiopuolella tehty pieni viritys koneistoon siivitti Tomin jatkoon. Pääsystä semifinaaliin Tomi lopetti ottelunsa Mikko Kauppista vastaan kahteen peräkkäiseen aloitusparttiin. Toinen vasemman laidan etenijä oli Janne Alho voitollaan Tomi Lindroosista lukemin 4-2.

Molemmat semifinaalit ratkesivat vasta kontrassa. Finaaliin itsensä pusersivat lopulta Jesse ”keppi” Särkisilta ja Juan Castaneda. Juan oli jälleen tavanomaisen kova finaalivastus ja ottikin selkeän 4-1 voiton Jessestä. Voitto oli Juanille toinen perättäinen ja koko kauden kuudes.

Jackpotia pääsi kokeilemaan Tuomas ”Tube” Komi ja Mikko ”Skobe” Kauppinen. Tuben kovan aloituksen jälkeen palloja tippui pussin pohjille ropisten, mutta pitkä kakkospallo ei enää löytänytkään oikeaa osoitetta.

Skoben breikki vaikutti alkuun jo tyhjältä, mutta kaksi palloa lipui lopulta viimeisillä voimillaan säkkiin. Partin aloituspallon virkaa toimittanut kakkospallokin oli mukavasti keskellä pöytää joskin hieman ohuena päällevetoa ajatellen. Skobe hivutti kakkosen keskelle, jonka jälkeen vuorossa oli luukun lähellä majaileva ohut kolmonen. Kolmosen pussituksen seurauksena tiedossa oli nakit joihinkin lähettyvillä oleviin palloihin. Nakkipallojen seurauksena kivi ajautui lähelle ysin pistettä ja samaan nippuun eksyi ysin lisäksi myös pari muutakin palloa. Kohdepallo ei ollut suoraan säkitettävissä minnekään ja tilannetta vaikeutti vielä kiven läheinen sijainti suhteessa kohdepalloon. Niinpä Skobe joutuikin punnitsemana, mittailemaan ja kaavailemaan seuraavaa siirtoa tarkasti. Hyppysellinen sivukierrettä, pari nakkia, sopivasti forssia ja jokunen valli, siitä on onnistuneet ralliysit tehty. Ysin matkattua keskipussiin Skobelle 100 euron korvaus onnistuneesta suorituksesta ja raikuvat aplodit.

Ensi viikolla jackpotin pohjilla noin 25€.Luettu: 2227 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
07.11.2013
12:14
  "siitä on onnistuneet ralliysit tehty". Hyvä Skobe. Rankinglistat päivitetty.