Uutiset
Luotu: 20.11.2013 23:55:12 /
Muokattu: 20.11.2013 23:57:57 / Mikko Kauppinen

Castanedalle kymppipallon viikkokisat


Kymmenen biljardin taitajaa klubilla ja kymmenen pussitettavaa palloa poolpöydän pinnalla. Siinä on häslerin peruskaava onnistuneeseen illanviettoon.  Nuoremman kaartin häsleri Miio Ronkonen otti osaa ensimmäistä kertaa EBK:n viikkokisoihin. EBK:n bilisvelhot Jesse Särkisilta ja Mikko Paajanen piikittivät Miioa kuitenkin sen verran kipeästi, että hänen kisansa päättyi kahden pelatun pelin jälkeen.

Voittaneiden puolelta suoraan semifinaaliin oikaisivat tällä kertaa Juan Castaneda ja Pasi Kilpivaara. Kiertoteitä pitkin matkaa jatkoivat Jesse Särkisilta ja Mikko Kauppinen. Molemmat semifinaalit päättyivät samoihin 4-2 lukemiin, Juanin voitettua Jesse ja Mikon voitettua Pasi. Finaalissa Mikko oli mennä jo 3-1 johtoon, mutta missasi putsin lopuksi ohuen kymppipallon keskipussiin päästäen Juanin takaisin finaaliesityksen juoneen kiinni. Mikko pääsi vielä 3-2 tilanteessakin tekemään pöydän tyhjennystä, mutta ”Skobe” onnistui jälleen epäonnistumaan ratkaisevassa kympin pussituksessa. Näin edettiin aina kontraan asti, jossa pitkähkön turva-biljardin peluun jälkeen Juan sai paikan putsata pöytä ja tekikin sen hienolla tavalla vieden ottelun 4-3 lukemin nimiinsä.

Jackpotissa kädet täristen 10 euron arvoista parttia saalistivat Skobe ja Tube. Skobe missasi aloituksen jälkeen pitkän ja ohuen ykkösen, joten maine ja mammona saivat hänen osaltaan vielä odottaa. Tubelle ei jäänyt aloituksen jälkeen selkeätä suoraa pussituspaikkaa, mutta oma-yksi valli ja ysi liikkeelle oli tuottaa tulosta. Oli ehkä milleistä kiinni ettei Tubesta tullut kauden neljättä jackpot-miestä. Ensi viikolla pohjilla 17 euroa.

Aloituspartit:

Pasi Kilpivaara 1

Jesse Särkisilta 1

Mikko Kauppinen 1Luettu: 2453 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
22.11.2013
10:03
  Rankinglistat päivitetty