Uutiset
Luotu: 28.11.2013 10:55:00 /
Muokattu: 28.11.2013 10:58:11 / Mikko Kauppinen

Castanedalle toinen peräkkäinen poolvoitto


Vaikka keskiviikon poolin viikkokisojen osallistujamäärä jäikin tällä viikolla vain kahteentoista taistelijaan, saatiin paikalle pari harvemmin tavattua yksilöä, kun Mikko Aromaa ja Jussi Lampi ilahduttivat klubilaisia läsnäolollaan. Myös Matti Hämäläisen läsnäolo ilahdutti muutamia.

Harvinaista kyllä, tällä kertaa Jesse Särkisilta ei saanut walk overia ensimmäisellä kierroksella vaan vastaan asettui toinen kova pyssy Tomi Piiparinen. Tomi voittikin Jessen kontrassa, mutta herrat ottivat uudemman kerran yhteen jo ennen neljän pelaajan cupia. Tällä kertaa Jesse jätti Tomin vaille mahdollisuuksia voittamalla pelin 4-1. Toinen tappiopuolelta jatkoon päässyt pelaaja oli nuori pooltähti Casper Matikainen. Jo aikaisemmin voittaneiden puolelta jatkoon selviytyivät Juan Castaneda ja Tuomas Komi.

Casper Matikaisen kisat päättyivät tällä kertaa semifinaalissa Juan Castanedaa vastaan Juanin voitettua ottelu lukemin 4-2. Kahdeksan pelatun kilpailun jälkeen Casperin pistekeskiarvo on nyt vakuuttava 3,93. Toisessa semifinaalissa Jesse Särkisilta otti jo ratkaisevan tuntuisen johtoaseman Tuomas ”Tube” Komia vastaan, mutta Tube kasvatti kierroksia sen verran, että onnistui mm. yhden aloituspartin turvin nousemaan aina kontraan asti. Jännittävien vaiheiden jälkeen Jesse vei kontran lopulta nimiinsä ja eteni näin finaaliin Juan Castanedaa vastaan.

Hallitseva viikkokisavoittaja Castaneda ei antanut Jesselle finaalissa mitään mahdollisuuksia, vaan voitti pelin lumierälukemin 4-0. Juanille näin ollen jo kauden kahdeksas voitto. Kauden kaksi viimeistä kilpailua pelataankin sitten 1,5 kertaisilla rg-pisteillä. Kausi saa siis arvoisensa huipentuman kun EBK:n pool rankingin lopulliset sijoitukset ratkaistaan ennen pikku-jouluja. Ainakin rankingin kolmannesta sijasta taistelevat vielä Mikko Kauppinen ja Tomi Piiparinen. Myös Hannu Vesterisellä on vielä teoreettiset mahdollisuudet kolmanteen sijaan. Palaajien järjestys rankingin sijoilla 6-10 on taasen vielä täysin auki, sillä kuudennen ja kymmenennen pelaajan välinen piste-ero on vain 15 pistettä. Kahdessa viimeisessä kisassa on yhdelle pelaajalle on jaossa maksimissaan 24 pistettä.

Jackpotin arvonnan onnekkain oli jälleen Mikko ”Skobe” Kauppinen, joka pääsi ensimmäisenä yrittämään aloituspartin ratkomista. Kaksinumeroisen voittosumman aikaansaama jännitys toi epätoivottavaa puristusta aloituskeppiin juuri sen verran, ettei yhtään palloa löytänyt tietään pussin pohjille.

Myös Pauli Wigelius oli tällä viikolla onnettaren suosiossa, päästen toisena yrittäjänä kokeilemaan jackpotia. Pauli lähti koitokseensa kirjaimellisesti takki auki. Yksi pallo upposikin aloituksesta ja seuraavakin pallo oli hyvin pussitettavissa. Pauli sai pallon koteloon, mutta jäi maskiin seuraavalle pallolle. Rotsi pysyi vielä Paulin harteilla ja napit auki, kun Pauli painoi oma-yksi valli kohdepallon ylikulmaan keskeltä koteloa. Tämän jälkeen ”Bronson” oli jo ottaa takin pois päältään pitkää alapallolyöntiä varten, mutta tuomaristo ei tähän suostunut. Tähän pieneen epäröintiin kaatuikin Paulin hyvin alkanut suoritus ja potti jätettiin kasvamaan joulukilojaan.Luettu: 2234 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Juan
29.11.2013
22:42
  1ap finaalin toiseen frameen.
JB
28.11.2013
22:04
  Rankinglistat päivitetty
Skobe
28.11.2013
11:00
  Pääsen ensiviikolla tod.näk paikalle vasta hieman ennen kisoja, joten tarvittaisiin joku ottamaan ilmoittautumisia vastaan ja mielellään pesemään pallotkin ennen kisoja. Saa vetää puolestani vaikka koko kisatkin tai sitten jaetaan hommat.