Uutiset
Luotu: 10.08.2012 23:31:57 /

Altti syyskauden ensimmäisten karan viikkokilpailujen voittoon


Karan syyskauden viikkokilpailut alkoivat perjantaina neljän pelaajan voimin. Kaikki vakiopelaajat eivät olleet tietoisia, että kesätauko on ohi, ensi viikolla odotamme runsaampaa osanottoa.

Kilpailu pelattiin täytenä sarjana kaikki kaikkia vastaan tasoituksilla. Jukan ja Togen tavoitekaramäärä oli 11, Kain 13 ja Altin 14. Kilpailun voitosta pelattaisiin erillinen finaali, mikäli kaksi tai useampi pelaaja olisi sarjan päätyttyä tasapisteissä.

Ensimmäisellä kierroksella vastakkain asettuivat Jukka ja Kai. Kai oli edellisenä iltana vetänyt pitkän yksintreenin ja peli oli kulkenut mukavasti, biljardiliiton pöytä taisi kuitenkin tehdä pienen yllätyksen, ja tehokkaasti pelannut Jukka katkaisi pelin mukavasti 31. lyöntivuorolla. Toisella pöydällä pelasivat Toge ja Altti. Toge menikin alkuun hienosti 6-2 johtoon, mutta Altin rutiini alkoi viidennentoista lyöntivuoron nurkilla toimimaan ja peli päättyi Altin 14-7 voittoon hieman alle puolen keskiarvolla.

Toisella kierroksella Toge ja Kai mittelivät paremmuudesta ja Jukka haastoi Altin. Kai sai pelistä hiljalleen kiinni, ja Togen tiukasta vastustuksesta huolimatta voitti kamppailun 13-9. Toisella pöydällä Altti meni alkuun kovaa vauhtia karkuun, mutta Jukan jäätävä neljän sarja johon kuului pari tosi hienoa karaa jäädytti menon hetkeksi. Aivan voittoon asti ei Jukan puhti riittänyt, 30 lyöntivuoron jälkeen peli päättyi Altin 14-9 voittoon.

Ratkaisukierroksella Altti kohtasi Kain ja Toge Jukan. Toge naputteli nopeaan tahtiin taululle selkeät 11-3 numerot, Myös Altti paranteli
tasaisesti peliään ja voitti Kain 14-5 28:ssa lyöntivuorossa. Kilpailujen ylivoimainen voittaja oli Altti kolmella voitolla ja mukavalla 0.47 keskiarvolla. Kaikilla muilla oli yksi voitto ja sijoituksen ratkaisi pelaajien keskiarvot. Paras keskiarvo heistä oli Togella (0.28) sen jälkeen Jukalla (0.26). Viimeiseksi jätettiin Kai (0.21). Näyttäisi siltä, että pelien yleinen taso on jonkin verran noussut viime keväästä, kaikki ottelut päättyivät selvästi ennen 50 lyöntivuoron rajoitusta. Uudempien karan pelaajien, Jukka Harjun ja Tuomas Niittylän, lyöntivalikoima ja -tekniikka sekä "pöydän lukutaito" ovat kuluneen vuoden aikana kehittyneet selvästi.Luettu: 1881 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

outlet
19.12.2012
01:15
  I view something truly special in this internet site .