Uutiset
Luotu: 15.01.2014 12:05:21 /
Muokattu: 15.01.2014 12:18:04 / Joni Ahola

Tuomo Träff nappasi kaisakauden toisen viikkokilpailun voiton


Kauden toiset kaisan viikkokisat keräsi mukavat 19 pelaajaa.

Cup kierrokselle pääsi puhtaalla 5 pelaajaa (Rautakoura, Harju, Ahola, Komi ja Träff)  ja myös 5 pelaajalle koitui kohtaloksi kaksi ja ulos.  Cupissa Hannu tiputti JJ.n,  Rautakoura jatkoi voittojen tiellä ja pudotti Puustisen Jatkosta, Winha oli myrkkyä Jarnolle ja kun Kontsa tiputti Harjun, Anssi Simon, Tube Peten ja  Tuomo tiputti kestokävijä Altin jatkosta tiukan pelin jälkeen, niin 7 oli mukana kolmen kierroksen jälkeen.

Neljännellä kierroksella Vesterinen haastoi Rautakouran ja Hannu jatkoi tarkkoja otteita ja pudotti rankkareilla tähän mennessä voitosta voittoon menneen Jounin. Anssi ja Kontsa väänsivät tasaisen väännön josta voittajaksi selviytyi loppujen lopuksi Kontsa. Tuben ja Winhan välisessä kamppailussa Tube oli alusta asti tehokas tehden tasaisesti pisteitä aina 50 asti mutta sitten peli meni jäihin ja Winha alkoi hivuttautumaan peliin mukaan mutta lopulta Tube sai partin tehtyä ja kukisti Winhan numeroin 60 – 36.

Välierissä oli  vastakkain Hannu vs Tuomo (takaportista) ja Tube vs Kontsa. kokemus oli valttia Tuomon ja Hannun pelissä ja Tuomo eteni finaaliin lukemin. 60- 22 Toisessa semissä Tube kukisti Kontsan rankkareilla ja eteni finaaliin Tuomon pariksi.

Finaalissa Tuomo eteni 10 min. pelin jälkeen 35-17 johtoon josta peli jatkui tarkkana värien ollessa lähellä vallia, Tube stellatessa punaisen kulmareijälle Tuomo yritti toista punaista rohkeasti yli keskelle tässä onnistumatta josta tube pääsi koittamaan mutta ei onnistunut kuin 3 pistettä tekemään ja kavensi tilanteen 35-20. Mutta Tuomo teki perään 3 pistettä ja koitti kaisaa yli keskelle mutta ei onnistunut joten tilanne oli 38-20. seuraavalla lyönnillä Tube teki valkoisen kahdella nakilla (10pts) ja tilanne tasoittuu 38-30, jonkin verran siirtelyä kunnes tuomo lyö kurotus punaisen säkkiin ja perään valkoisen. tilanne 43-30. Tube ei tästä noussut vaan Tuomo eteni pikkuhiljaa kohti voittoa ja lopulta finaali päättyi Tuomolle 60-31

Sarjaa näissä kisoissa ei nähty edellisviikon tapaan joten pisin sarja potti jatkaa kasvuaan.

Tuomo Träffin osalta oli semmoinen harvinaisuus vuonna 2013, että hän ei saanut yhtään viikkokilpailuvoittoa.Luettu: 2286 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JJ
16.01.2014
08:31
  Mä jotenkin vähän vierastan ajatusta, että laitettaisiin pyrispöydälle pelit pakollisiksi. Meillä kuitenkin on pelaajia, jotka pelaavat siinä ihan mielellään. Ehkäpä kilpailun johto (minä itse), voisi olla vähän aktiivisempi pyytämään pelaajia pelaamaan siihen. Tälläkin varmasti saataisiin jo kisat menemään nopeammin. Käyttäisin tuota pakottamista vain äärimmäisenä keinona, jos mikään muu ei auta kun osallistujia on reilu 20kpl
Tor
15.01.2014
23:36
  Tuomo rules!
Altti
15.01.2014
22:20
  Siis mikäli pelaajia tietyn määrän yli, vaikkapa 15
Altti
15.01.2014
22:19
  Kahdella ekalla kierroksella (max 1 peli) pyrispöytä käyttöön. Sopii
wj
15.01.2014
21:03
  Kyllä pelaajan vastuulla on se että ilmoittautuu =maksaa osmin ennen klo 17.30.

eilen meni vähän yli puolen yön kun oli 19 pelaajaa. ja mietin kisoja loppuun katellessani että miten tätä voisi nopeuttaa. yksi vaihtoehto on se että oikeesti aloitettaisiin ne pelit sillon kun ne huudetaan, ilmoitetaan tulokset HETI pelin jälkeen, uusi peli huudetaan heti päättymisen jälkeen ja tottakai se että nämä kaikki asiat toimivat, tottakai paikalla ajoissa on kanssa edellytys kulun nopeutumiseksi.

mutta olisiko täysin mahdoton ajatus että kaksi ekaa kierrosta tuo pyramidipöytä on käytössä pakollisena siten että kuitenkaan kukaan ei joudu, ellei toisin halua, pelaamaan siinä kuin max. yhden pelin

eilisissä kisoissa isolla pöydällä pelattiin ainakin neljä peliä ja ilman näitä pelejä kisat olisivat voineet venyä vielä tunnilla joka on aika paljon viikkokisoissa.

puhveleilla pelataan isolla pöydällä niin kauan kuin pelejä riittää neljälle eri pöydälle samanaikaisesti ja siellä pelataan kaikenlisäksi isolla pöydällä 40 pisteeseen.

tottakai kaikki tietää että menee myöhään kun on n.20 pelaajaa ja kyllä siihen isolle pöydälle on yleensä löytynyt myös niitä vapaaehtoisia pelipareja kivasti joten ei sillä pakko pelaaminen mikään välttämättömyys ole
Pena
15.01.2014
20:41
  Pyrispöytä pakolliseksi kannatan tunti peliaikaa.
JB
15.01.2014
19:59
  Rankinglista päivitetty.

Samaa mieltä. Kun itsee pitää huolta että os.maksu on maksettu 17:30 mennessä niin on nimikin entistä varmemmin mukana listalla. Aivan normaalisti toimittu JJ:n toimesta, jos Pena unohtui listalta.

Pyrispöydän pakkojuttu on sitten toinen juttu. Minun mielestäni ei, kun siitä ei kuitenkaan kaikki tykkää. Kaksi ekaa kierrosta menee se 3h ehkä tällä pelaajamäärällä, mutta loppu menee cupista johtuen aika kivaa vauhtia. Mutta itse en käy kovin usein viikkokisoissa joten päätöksen tuosta voi tehdä JJ ja muut aktiiviviikkokisailija.
Pete
15.01.2014
17:50
  Eikö tota pyrispöytää voisi ottaa "pakolliseksi" mukaan kisoihin jos on esim. yli 16 pelaajaa?
Kello taisi olla eilen lähemmäs yhdeksää kun pääsin pelaamaan vasta toka peliä.
Tube
15.01.2014
16:21
  Kyllä minunkin sympatiat on JJ:n puolella tässä asiassa. Ei ole kilpailunjohtajan tehtävä kiertää kysymässä osallistujia, eikä kaikki klubilla olevat ole tulossa kisoihin mukaan. Kannattaa ottaa tavaksi maksaa se osallistumismaksu heti kun kilpailunjohtaja 17 aikaan on siellä pöydän takana. Eilenkin minä huusin kahteen kertaan 17.15 ja 17.25, että kaikki maksamaan os.maksu. Tällöin ei tule vastaavia, inhimillisiä virheitä. Listan hännille lisääminen on ihan normaali käytäntö ja arvalla sinne voi muute on joutua kuka tahansa, riippumatta siitä monelta on ollut paikalla. Kolmas kierros taisi alkaa vastaa 20 jälkeen, joten pitkään siellä menee kaikilla riippumatta kaaviopaikasta.
JJ
15.01.2014
16:13
  Pena, minä koitan joka kerta poimia kaikki pelaajat klubilta, jotka oletettavasti osallistuvat kisoihin. Huom! Tätä ei olisi mikään pakko tehdä, vaan teen sen aivan vapaaehtoisesti. Näin ollen, jos et ole ilmottautunut ( = maksanut) ennen kun arvonta on suoritettu, et voi myöskään olettaa olevasi kisassa mukana. Tällä perusteella sinua myös kohdeltiin, aivan kuten olisi ketä muuta tahansa kohdeltu samassa tilanteessa. Valitettavasti välillä vaikka miten käyn listaa läpi, käy näitä inhimillisiä virheitä, kuten sinun kohdallasi eilen.

Tässä tapauksessa siis kilpailuun ilmottautuminen tapahtui kello 17:30 jälkeen ja toista kierrosta ei oltu keretty aloittaa. Sinulle tarjottiin paikkaa viimeisenä, mutta se ei kelvannut.
Pentti Kalliomäki hallitu
15.01.2014
15:18
  Tulin klubille Veskun kanssa harjoittelemaan iltaa varten klo.1400 Pelin vetäjä suoritti arvonnan jättäen nimeni pois, täydellinen mokaus. Ehdotin uusinta arvontaa ei suostunut,vaan unohdettu henkilö laitetaan viimeiseksi.Missä on oikeuden mukaisuus.OLisi pitännyt laittaa ensimäiseksi kerran ei suostunut uutta arvontaa suorittaa.Silloin voi laittaa viimeiseksi kun ilmotautuu 17.30 jälkeen mikäli toista kierrosta ei ole vielä aloitettu. Jatkossa olisi syytä olla toinen henkilö viellä,joka tarkistaa kirjauksen ennen arvontaa.
Altti
15.01.2014
13:51
  Eihän tässä ole vielä kaikki?
Jeps
15.01.2014
13:50
  Hyvä Veijo Frank!