Uutiset
Luotu: 21.01.2014 23:42:24 /
Muokattu: 22.01.2014 02:16:02 / Joni Ahola

Tiistain viikkokisojen kaisafinaalissa tutut nimet


15 pelaajaa saapui tällä viikolla taistelemaan viikkokisojen voitosta. Ensimmäisellä kierroksella nähtiin kenties ainakin klubin ajan ennätys, kun Altti ja Winha olivat 10 rankkarin jälkeen tilanteessa 59-59. Tästä jatkettiin sudden death-menetelmällä, eli kumpi tekee ensin kaisan, voittaa pelin. Winha sai lopulta kaisan pussiin 6.yrityksellä, eli yhteensä 16 rankkarin jälkeen. Avauskierroksilla ei suurempia yllätyksiä nähty. Mika Koljosella oli hyvä paikka tiputtaa Altti kisasta toisella kierroksella, mutta Mika teki pari kertaa omasta miinuksia ja lopulta Altti sai katkaistua pelin 60-44 lukemin. Tube onnistui kaatamaan Suomen Kaisa Rg-listan ylivoimaisen ykkösnimen ja viime viikonlopun rg-voittajan Jarnon isolla pöydällä 60-26 lukemin. Jouna Heikkisen niskavamma alkaa parantumaan ja Jouna alkaakin löytämään kadonneen lyöntinsä. Tällä kertaa tuli taas pari voittoakin tilille. Hyvä Jouna!

Puhtaalla Cup-kierrokselle (4.kierros) pääsi tällä kertaa vain Tube ja Tuomo. Piikillä jatkoi vielä 5 muuta pelaajaa.

Ripa haki Tuomon ja hävisi 19-60, Altti haki Jounan ja voitti 60-25. Pete keskittyi alkupelissä Tubea vastaan lähinnä oman pussittamiseen, joten Tube pääsi helpohkosti 42-(-4) johtoon. Pete sai liian myöhään pelistä kiinni muutamalla todella upealla pussituksella, joilla saatiin lukemia kaunisteltua lopulta 60-21 tilanteeseen. Jarno jäi ilman tanssiparia 4.kierroksella, joten hän haki kaavion yläosasta Altin semifinaaliparikseen. Altti ei saanut peliään kulkemaan ja Jarno eteni finaaliin 60-32 voitolla. Toisessa semifinaalissa kohtasi viime viikon finaalipari Tuomo ja Tube. Tube pelasi alkuun todella vakuuttavasti ja karkasi reiluun johtoon. Tuomo jaksoi kuitenkin taistella aina 52-58 tilanteeseen asti ennen lopullista niittiä.

Finaalissa siis tutut kaverit viime kauden viikkokisafinaaleista, kun Jarno sai revanssin Tubea vastaan. Eniten jännitettävää oli kuitenkin katsomoon jääneellä Tuomolla, joka oli avauskierroksella naputellut Mikaa vastaan komean 43 pisteen sarjan. Tube ja Jarno lähti hakemaan avoimella pelillä sarjaa ja molemmilla olikin hyvät paikat heti alkupelissä. Tilanteen ollessa 15-17 Tubelle, Tube löi hyvän pallon väärin ja Jarnolle avautui hyvän näköinen paikka. Jarnolla oli 24 tehtynä ja hieman ohueksi jäänyt vaikeahko keskikaisa tähtäimessä. Upea pussitus ja punin nakki ja sarjassa 36 pistettä kasassa. Tuomo ei meinannut tässä vaiheessa enää pysyä baarijakkaralla ja saattoi kalsaritkin jo hieman saada uutta väriä Jarnon pamauttaessa punaista kulmaan kahdella nakilla. Puni tuli kuitenkin haageista pihalle ja Tuomo sai huokaista helpotuksesta. Tubella oli vielä pieni mahdollisuus nousta Tuomon rinnalle sarjassa, jos olisi naputellut pelin suoraan poikki tuosta 51-17 tilanteesta. Tämä jäi kuitenkin haaveeksi ja Jarno sai katkaistua finaalin melko nopeasti. Kisoissa koepelattiin uudet pallosarjat, jotka on hankittu liiton lainapalloiksi ensi viikonlopun pari-SM kisaa varten. Sinne onkin lähdössä upea määrä EBK:laisia, hienoa!

Teksti: Tuomas Komi & Joni Ahola

Altti Helläkoski pelasi tällä viikolla jo 170. perättäisen kaisan viikkokilpailun.
Mika Koljonen on on ainoa pelaaja joka on tällä hetkellä pelannut kaikki klubin viikkokilpailut (7) lajista riippumatta.
Kaisa Rankingtilastoon tuli mukaan myös "Puhtaalla Cupiin" ja "Pelien pisteet" sarakkeet.

Torstaina 23.1. pelataan klubilla kaisan nelinpeliviikkokilpailut alkaen kello 17:30. Mikäli pelaajia ei ole riittävästi kisailua varten niin sitten pelataan muuten vain nelinpelejä. Joka tapauksessa tulkaa ihmeessä paikalle varsinkin pari SM pelaajat harjoittelemaan torstaina nelinpelejä.

 Luettu: 2363 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JJ
23.01.2014
10:20
  Tuomo, se että kumarrutaan pöydän päälle lyömään (vielä perse suhun päin), ei ole kumartamista ;-)
tuomo
22.01.2014
19:58
  teme,älä nyt tuu mokaa träffien mainetta.kyl mä pidän täällä lipun korkealla.[puolet jo kumartaa mulle,kun mä tuun salille]
Teme
22.01.2014
17:20
  Hyvä,poijjaat.taso alkaa olla vissiin kohdillaan,että meitsillekin löytyy haastetta.ehkä käyn,ehkä en
JJ
22.01.2014
16:45
  Suuret kiitokset Jarnolle ja Tubelle, jotka ovat hoitaneet kisat loppuun parin edellisen viikon aikana
Skobe
22.01.2014
08:54
  Hyvää duunia joka iikka!
JB
22.01.2014
00:51
  Rankinglistat päivitetty. Kaisan rankinglistalla näkee nyt kaikki sarakkeet mistä rankingpisteet muodostuvat (1x pelivoitot + 1x cupiin puhtaalla + 1x osallistumiset + 1x finaalipaikat + 1x vk voitot)