Uutiset
Luotu: 20.02.2014 00:20:31 /
Muokattu: 20.02.2014 00:22:40 / Mikko Kauppinen

Tomi Piiparinen kymppipallon valtias


Seitsemäntoista luun kovaa taistelijaa otti osaa kovatasoiseen poolin viikkokisaan. Pelimuotona oli tällä kertaa 10-pallo jota pelattiin ensimmäisen kierroksen ja voittaneiden puolen osalta neljään voittoon ja tappiopuolta tuupattiin puolestaan kolmeen voittoon. Kahdeksan pelaajan cup-vaiheeseen voittaneiden puolelta selvittivät tiensä Tomi Piiparinen, Mikko Paajanen, Jesse Särkisilta ja Pasi Kilpivaara. Rankinglistan sijoilla 3,4 ja 5 majailevat Tuomo Träff, Henri Kaksonen ja Mikko Kauppinen jätettiin kaikki ulos lopputohinoista. Sen sijaan Casper Matikainen, Miio Ronkonen, Pauli Wigelius ja Joonas Lounamaa jatkoivat matkaa yhden piikin saaneiden puolelta.

Casper Matikaisella tuntuu olevan lähes joka viikko uusi titteli vyöllään hänen astellessaan klubille keskiviikkoisiin kisoihin. Tällä kertaa Casperilla oli tuomisinaan poolin yleisen sarjan 3 divisioonan rg-kilpailun voitto. Näissä kotoisissa EBK:n viikkokisojen puolivälierissä Casper sai vastaansa kovassa vireessä olevan Mikko Paajasen. Paajasen paukut eivät kuitenkaan enää Casperia vastaan riittäneet vaan ”Capelle” selvä 4-1 voitto Mikosta. Muut semifinaaliin selvinneet pelaajat olivat Tomi Piiparinen, Jesse Särkisilta ja Pasi Kilpivaara.

Jesse Särkisilta oli tavanomaisen kova omassa semissään Pasi ”Shield” Kilpivaaraa vastaan voittaen ottelun puhtaasti 4-0. Casper Matikainen taisteli hyvin Tomi Piiparista vastaan, mutta Tomi vei ottelun lopulta rutiinilla 4-2.

Finaalissa vastakkain asettuivat siis Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen. Paikkoja jaeltiin puolin ja toisin ja kontraanhan siinä lopulta mentiin. Vielä kontrassakin Tomi yritti tarjoilla ratkaisua Jepelle hopeatarjottimella Jepen siinä kuitenkaan onnistumatta. Tomille lopulta voitto lukemin 4-3!

Viikkokisavoittaja Tomi oli osallisena myös Jackpot koitoksessa. Ensimmäisenä oli kuitenkin vuorossa Paajasen Mikko, jonka aloitus puri sen verran vahvasti, että ykköspallo löysi tiensä koteloon. Seuraava pallo oli kuitenkin turhan hankalasti eikä partti siitä enää jatkunut. Myös Tomilla oli vastaava tilanne omalla vuorollaan. Näin molempien pelaajien partit kuivuivat jo kakkospallon kohdalla kokoon. Ensi viikolla reilut 80 euroa jaossa.Luettu: 2256 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Skobe
20.02.2014
14:51
  Joo unohtu listata aapelit, kun tässä kaaviomallissa ei ole valmista paikkaa sille. Laitetaan kehityksen alle. Cappe teki tosiaan Hekaa vastaan 2 aapelia ja taisi kolmaskin erä olla partti.. Hurjaa...
Paajis
20.02.2014
13:03
  Mä merkkasin Jepelle yhden Koljosta vastaan ja Tomilla näyttäisi olevan finaalista yksi.
Cappe
20.02.2014
12:20
  Mul oli 2 ap:ta
JB
20.02.2014
12:10
  Rankinglista päivitetty. Aloituspartteja ei ollut listattu (vai eikö tulluna)