Uutiset
Luotu: 14.08.2012 23:20:05 /

Kaisan viikkokisat jatkuivat 14 pelaajan voimin


Tällä viikolla voi todeta, että sitä saatiin mitä tilattiin - Enemmän pelaajia. Osa pelaajista tuli paikalle aivan viime hetkillä osallistuakseen kisoihin, mutta tulivat kuitenkin, hyvä näin. Cup alkoi kolmannelta kierrokselta.

Altilla oli ilmeisesti kiire ensimmäisen kierroksen pelissään. Peli kesti noin kymmenen minuuttia ja tulos Pauli 0 - Altti 60. Melko vahva aloitus mieheltä, jota hieman syrjittiin viime viikon kisojen ranking pisteissä. Vaikka Altti ja Tuomo voittivat kumpikin kaksi peliä, tästä huolimatta Tuomo oli saanut yhden pisteen liikaa. Tämä inhimillinen virhe tullaan korjaamaan RG-pisteisiin tämän viikon aikana.

Pauli voitti toisen kierroksen pelinsä Janne Helantoa vastaan, jättäen Jannen toistamiseen kisoissa 32 pisteeseen. Kolmannen kierroksen peli Paulilla ei mennyt ihan kuten olisi voinut toivoa. Vastassa oli Jouni Rautakoura. Rankkareille mentiin tilanteesta 24-53 Jounin johtaessa. Jouni sai toisen rankkarinsa sisään ja keskelle niskaan. Jälkimmäinen lyönti meni kuitenkin ohi. Seitsemännellä lyöntivuorolla Pauli teki kaisan kulmaan ja sitten keskelle, mutta vielä oli matkaa, jotta saisi Jounin kiinni pisteissä. Peli päättyi Jounin voittoon tuloksella 36-59 rankkareiden jälkeen.

Simon ja Tuomon ensimmäisen kierroksen peli lähti käyntiin Simon täydellisessä komennossa ja Tuomo tuntui olevan täysin aseeton. Tuomo tuntui koko ajan olevan ongelmissa, milloin meni oma ja milloin kohdepallo ei mennyt. Simon peli tosin tyssäsi paikoilleen myös pelin alun jälkeen. Kymmenen minuutin jälkeen peli oli Simolle 2-33. 30 minuutin pelin jälkeen peli oli Tuomolle 46-35. Tuomo voitti pelin lopulta 60-35. Simo voitti toisen kierroksen pelissään Lehdon Peten, joka lähti näin ollen kahdesta kassalle. Tuomon neljännen kierroksen peli oli Jouni Rautakouraa vastaan. Rankkareille mentiin Jounin johdossa 42-26. Jouni voitti teikkauksen ja teki myös ensimmäiset pisteet, kaisa kulmaan ja kaisa keskelle. Tästä jäi hyvin kaisalle kulmaan, mutta tuli kuitenkin haageista pihalle. Jouni joka tapauksessa voitti pelin rankkareiden jälkeen. Tuomon pudottua tässä vaiheessa kisoista Altti välttyi täydelliseltä katastrofilta. Tuomo kasvatti johtoaan "vaan" kolmella pisteellä.

Kontsan ja Peten peli oli lähes toisinto Simon ja Tuomon pelistä. Tässä tapauksessa Kontsa vaan johti peliä alkuun reilusti, mutta sitten Kontsalle tuli jäätyminen ja Pete taasen sai oman pelinsä kulkemaan hieman paremmin. Pete nousi lopulta 44 pisteeseen kun Kontsa paiskasi partin sisään. Kontsan kolmannen kierroksen peli Simoa vastaan päättyi ikävästi. Tilanteesta 52-54 Simon johtaessa Kontsa maalasi kaisan kulmaan, ei kuitenkaan saanut sisään. Kaisa lähti pyörimään päätyvallin myötäisesti lähes vallia pitkin ja meni melkeen reikään asti. Tästä Simon oli helppo tehdä partti. Kontsa oli hävinnyt toisen kierroksen pelinsä ranking kärki Tuomolle saaden pelissä 34 pistettä.

JJ:n toisen kierroksen peli Alttia vastaan oli melkoinen trilleri. Parhaillaan JJ johti peliä 25-48. Tästä Altti kuitenkin meni vielä johtoon 53-48. JJ sai kuitenkin lopulta tehtyä pari kaisaa, joista jälkimmäinen tuli vielä punaisen nakeilla. Kaksi kertaa JJ teki 14 pistettä yhdellä lyönnillä (Kaisa + vitin & punin nakit). Ensimmäisellä kierroksella JJ voitti Helannon Jannen ja näin ollen puhtaalla cupiin. Kolmannella kierroksella JJ:llä oli vastassaan ranking kärki Tuomo. Alkuun näytti sille, että Tuomo vie peliä aivan miten tahtoo. Tuomo johti parhaillaan jo  42-17. Tässä vaiheessa JJ sai kuitenkin pelistä kiinni ja paukutti 32 pisteen pötkön nousten johtoon 42-49. Tämän jälkeen JJ sai vielä yhden kaisan pussiin ja siitä oli jopa mahdollisuudet saada punaisen nakki, jolla peli olisi ollut poikki. Nakki jäi kuitenkin tulematta. Tämän jälkeen Tuomo sai taas kiinni omasta pelistään ja sai tehtyä puuttuvat 18 pistettä voittaen pelin.

Kimin ja Winhan ensimmäisen kierroksen pelissä Kimi oli iskussa ja voitti Winhan lukemin 60-0. Kimin toisen kierroksen peli Penaa vastaan oli hieman tiukempi kun ensimmäisen kierroksen peli. Pena pääsi Kimiä vastaan 47 pisteeseen saakka. Kimikin siis puhtaalla cupiin. Kimi jatkoi vahvoja esityksiään Alttia vastaan pudottaen Altin kisoista. Kimi voitti neljännen kierroksen pelissään Simon 60-6.

Tube jatkaa siitä mihin viikko sitten jäi. Nyt ensimmäisen kierroksen pelissä kaatui Harppa, joka sai 27 pistettä. Tube jatkoi toisellakin kierroksella samanlaisia esityksiä kun ensimmäisessäkin pelissä. Tällä kertaa vastassa oli Jouni Rautakoura. Huvittavin tilanne pelissä oli kun kumpikin pääsi lyömään samaa kaisaa lähes samasta kohdasta. Ensin Tube, joka löi ohi kaisasta ja siirsi Jounin valkoisen lähes samaan paikkaan, josta itse oli lyönyt. Tämän jälkeen Jouni maalasi Kaisan keskelle - ja ohi pallosta. Tube sai tehtyä pelissä kuitenkin 32 pisteen pötkön. Tämä ei valitettavasti tälläkään viikolla riitä tikkareihin, joita on jaossa ensi viikolla 35€ pohjilla. Tuben kolmannen kierroksen peli Winhaa vastaan alkoi varsin mallikkaasti. Alotuksesta 27 tehty, jättö meni kuitenkin liian lähelle kaisaa ja näin pötkö pysähtyi siihen. Tube voitti pelin kuitenkin varsin tylyin numeroin 60-9.

Semifinaali käytiin Tuben ja Kimin välillä. Kumpikin esittänyt tähän asti aivan mahtavia otteita. Peli alkoi Tuben hallinnassa, eikä aikaakaan kun Tubella oli jo puoli parttia kasassa Kimin vasta saatuaan pelin auki. Kimi kuitenkin kavensi tilanteen melko pian 23-18, joskin tasoittaminen kävi Tuben suosiollisella avustuksella. Tube teki oman kaisasta ja sai -6 pistettä. Pelin olemus oli tosin tasoittunut muutenkin. Tube käytti palloja haageissa jokaisella lyönnillä, mutta sisään ei oikeen tuntunut menevän mikään. Virhe lyönnin suhteen oli kuitenkin niin pieni, että millään ei pystynyt sanomaan kumpaan suuntaan korjaus olisi pitänyt tehdä. Tuben lyönnin takkuillessa Kimi siirtyi jo johtoon 23-24. Näytti hetken sille, että tämän jälkeen ei ollut Tubesta enää Kimin pysäyttäjäksi. Kimi teki hienoja palloja ja Tuben peli tökki edelleen. Tube kuitenkin sai kavennettua tilanteeksi 40-45 kun Kimi puolestaan upotti oman kaisasta. Tämän jälkeen Kimin peli oli hieman sekaisin ja rankkareille mentiin lukemista 51-48 Tuben johtaessa. Rankkareissa Tube löi ensimmäisen ohi ja Kimi löi suoraan kaksi palloa sisään ja peli poikki

Jouni hävisi finaalin suoraan luovutuksella (litti)

1. Kimi Laine 6/360
2. Jouni Rautakoura 3/263
3. Tuomas Komi 3/231 +
4. Tuomo Träff 3/206+
5. Joni Jäntti 2/175 +
6. Simo Larinen 2/161
7. Altti Helläkoski 1/161
8. Jukka Kontio 1/146
9. Pauli Wigelius 1/96
10. Winha Vanhanen 1/69
11. Pentti Kalliomäki 0/100
12. Pete Lehto 0/100
13. Harri Korkiakoski 0/73
14. Janne Helanto 0/64Luettu: 2196 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

outlet
18.12.2012
21:00
  kabo video eux videos mixco video masked video.
JB
15.08.2012
00:33
  RG-lista päivitetty ja otettu huomioon myös korjaus viime viikolta. Altti Helläkoski pelasi muuten 111:n kaisan viikkokilpailun eli pari vielä niin Altti sivuaa Winhan ennätystä 113.