Uutiset
Luotu: 02.04.2014 23:52:41 /
Muokattu: 02.04.2014 23:54:49 / Mikko Kauppinen

Piiparinen seitsemättä kertaa peräkkäin poolin finaalissa


Viimeviikkoisen tapaan ainoastaan 11 pelaajaa uskaltautui poolin viikkokisoihin. Liekö syynä pahamaineinen kymppipallo vai joku muu mikä? EBK:n poolrankingin ylivoimainen johtokaksikko Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen eivät tällä kertaa pelanneet vastakkain vielä alkukierroksilla Jepen vältettyä edessä siintävä kohtaaminen ottamalla piikin Joonas Lounamaalta. Joonaksen taival kohti semifinaalia otti pienen koukkauksen, kun Tomi Piiparinen piikitti ”Lottoa” luvuin 4-1. Tomi etenikin voitollaan semifinaaliin, kuten teki myös Mikko ”Skobe” Kauppinen. Ja pääsihän se Lounamaakin semifinaaliin lopulta voitettuaan Casper Matikaisen tiukasti kontrassa. Myös Jesse Särkisilta pääsi jatkoon kaavion vasemmalta laidalta.

Illan ensimmäinen semifinaali kulki nimellä Kivenlahden El Clasico, kun vastakkain asettuivat Jepster ja Tomi. Herroista viimeksi mainittu johtaa kaksikon kohtaamisia nyt lukemin 16-14. Tomi kasvattikin eroa Jeppeen voittamalla semin lukemin 4-2. Illan toista semifinaalia Joonas Lounamaan ja Mikko Kauppisen välillä ei voi vielä tituleerata minkäänmoiseksi El Clasicoksi, mutta ehkä jokinmoisen varjo-derbyn ainekset tässäkin oli. Skoben ja Loton aikaisemmat matsit ovat päättyneet 7-1 Skoben hyväksi. Tälläkin kertaa Skobe vei pidemmän korren 4-2 lukemin ja eteni näin kauden ensimmäiseen finaaliinsa.

Voittoa saa Skobekin vielä odotella, sen verran kaukana oli hyvä pelivire finaalipelissä. Tomi meni 1-1 tilanteen jälkeen omia menojaan, joskin ripotellen matkalla muutaman sauman Mikollekin. Finaali päättyi lopulta Tomin selvään 4-1 voittoon. Tomin finaaliputki on nyt seitsemän kisan pituinen.

Mikko Paajanen pääsi jo toista viikkoa peräkkäin availemaan jackpotin saloja. Ensi viikkoa varten Paajasen muistivihkoon on illan yrityksen jälkeen kirjattu toteamus, ettei ratkaisu löydy uittamalla kiveä aloituksesta. Casper Matikainen sai puolestaan ihan kelpo sauman omalla vuorollaan, mutta ohut leikkuu kakkoselta koitui hänen kohtalokseen, kun kivi sukelsi kohdepallon asemasta pussin pohjille. Paajasen Mikon muistiinpanoista otettiin myös Casperille oma kopio. Ensi viikolla potissa on noin 63 euroa.Luettu: 2175 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Jeps
03.04.2014
11:49
  Piiparinenhan yrittää ihan toooosissaan... ;)
JJ
03.04.2014
11:05
  Hyvä Tomi! Jäätävää suorittamista
JB
03.04.2014
00:59
  Rankinglistat päivitetty