Uutiset
Luotu: 17.04.2014 10:44:19 /
Muokattu: 17.04.2014 10:46:13 / Mikko Kauppinen

Myös poolissa uusi voittaja


Poolin kasipallon viikkokisat vetivät trendiä mukaillen 12 pelaajaa paikalle. Kahdeksan kertaa peräkkäin poolin finaalissa loistanut Tomi Piiparinen jätti tällä kertaa viikkokisat väliin, mikä sai luonnollisesti monen pelimiehen killerin vaistot heräämään. Jesse Särkisillalla oli näin myös mahdollisuus kasvattaa pesäeroa Tomiin nähden. Ennen iltaa herrojen välinen piste-ero olikin vain puoli vaivaista pistettä. Kävi kuitenkin niin, että ensimmäistä kertaa tällä kaudella Jesse jäi kuin jäikin cup-pelien ulkopuolelle hävittyään ensin Miika Virtaselle 3-2 ja myöhemmin Mikko Kauppiselle 3-0.

Tovi sitten jälleen yhden nuorten sm-voiton napannut Casper Matikainen eteni jatkoon voittaneiden puolelta kuten teki myös Miika Virtanen. Vasemmalta puolelta neljän pelaajan loppukahinoihin etenivät Mikko Kauppinen ja Jyri Toivonen. Casper Matikainen on tällä kaudella voittanut käytännössä kaiken mahdollisen viikkokisoista suomenmestaruuskisoihin. EBK:n viikkokisavoitto puuttuu kuitenkin vielä ”Capen” vyöltä. Nyt siihen tarjottiin hyvää mahdollisuutta Casperin voittaessa Mikko Kauppisen semifinaalissa lukemin 3-1. Samoin lukemin finaaliin eteni myös Miika Virtanen Jyri Toivosta vastaan. Finaalipaikka oli Miikalle jo toinen perättäinen.

Miika aloitti finaalin vahvasti mennen jo 2-1 johtoon, kunnes Casper kampesi tasoihin. Kontrassa Miika sai hienojen pussitusten jälkeen paikan ratkaista koko peli, mutta kasipallo pyörähti keskipussin piikistä väärälle puolelle säkkiä. Näin Casper sai loistavan paikan ratkaista ensimmäinen viikkokisavoitto ja tekikin sen erittäin varmalla tavalla. Hyvä Cappe! Siinä missä Kaisan vastaavissa viikkokisoissa on saatu jo kahdeksan eri voittajaa, poolissa eri voittajia on nyt seitsemän.

Jackpot oli todellisessa vaarassa rikkoutua, kun arpa pisti EBK:n poolrankingin johtajan Jesse Särkisillan sekä illan kisat voittaneen Casper Matikaisen lavetille. Jesse aloitti kuitenkin tyhjän ja Casperin aloituksen jälkeen hän löysi itsensä täyspallomaskista. Casperin hyvän purkuyrityksen tuloksena saatiin ysikin liikkeelle, mutta ei aivan säkkiin asti. Ensi viikolla jaossa on noin 78 euroa.Luettu: 2267 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
21.04.2014
21:26
  Rankinglistat päivitetty
Juan
17.04.2014
14:51
  Hyvä Cappe :-)