Uutiset
Luotu: 23.04.2014 22:40:59 /
Muokattu: 23.04.2014 22:43:33 / Mikko Kauppinen

Tube pyörähti poolikisoissa...


Lämmenneet kevätkelit ulkomaailmassa ovat ilmeisesti sulattaneet myös poolinpelaajien pipoja sen verta kireälle, ettei tämänviikkoisiin poolirientoihin saapunut paikalle kuin yhdeksän taistelijaa. Pienestä osallistujamäärästä huolimatta kisojen taso oli todella kova ja muutenkin mukavat karkelot, kun kymppipalloa saatiin pelata neljään voittoon molemmin puolin kaaviota.

Kovasta tasosta kieli myös se tosiseikka, että kaikille EBK poolrankingin top4 pelaajille annettiin alkukierroksilla piikki. Pasi Kilpivaara kunnostautui piikkien jakelijana tuikkasten sekä Janne Alhon että Jesse Särkisillan pois tieltään matkalla semifinaaliin. Tuomas ”Tube” Komi pistäytyi myös tervehtimässä pooliväestöä ja päättikin samalla ottaa osaa itse kisoihinkin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tube pelasikin itsensä puhtaalla pelillä semifinaaliin.

Tappiopuolelta semifinaaliin kimpoilivat tutut nimet Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen. Piiparinen katkaisikin Pasi Kilpivaaran taipaleen cupissa lukemin 4-2. Tuomas Komi ei ollut tämänkään vertaa armollinen voittaessaan omassa semifinaalissa Jesse Särkisillan tylysti 4-0. Viiteen kuukauteen ei ollut Tube poolia pelannut ja se näkyikin hänen otteissaan, hävisihän Tube peräti yhden erän matkalla finaaliin. Finaalissa jo kertaalleen Tubelle tappion kärsinyt Tomi Piiparinen pisti jo paremmin kampoihin. Herrat tallustivat kohti kontraa sopuisasti käsi kädessä. Ratkaisuerässä molemmilla oli erinomaiset paikat upottaa ratkaiseva kymppipallo, kertaalleen siinä kuitenkin epäonnistuen. Lopulta Tomi jätti raitapallon luukun suulle ja Tube kruunattiin illan ylivoimaiseksi voittajaksi. Kova suoritus poolista taukoa pitävälle Kaisapelurille, sillä matkalle finaaliin Tube piikitti EBK poolrankingin ylivoimaista johtokaksikkoa Tomi Piiparista ja Jesse Särkisiltaa yhteensä kolmeen kertaan. Myös illan ainoat aloituspartit kirjattiin Tubelle.

Jackpottia pääsivät kokeilemaan Mikko Kauppinen ja Tuomas Komi. Mikon aloituksen jälkeen kakkospallo jäi piilottelemaan ysi- ja kasipallon taakse eikä ”Skobe” onnistunut kiertämään maskia. Tubekin sai jatkaa suoritustaan vielä aloituslyönnin jälkeen, mutta vaikea ja pitkä kyyti (jossa oli myös hyppysellinen ysihakua samassa) jäi onnistumatta. Ensi viikolla pohjilla on 95 tikkaria.Luettu: 2306 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Mixa
27.04.2014
13:42
  Äijä!!!
JB
25.04.2014
11:22
  Rankinglista päivitetty. Ensi ke.30.4. ei ole poolin viikkokilpailuja Klubin 3v vappubilekilpailujen vuoksi.
Paajis
24.04.2014
16:01
  Lähes poikkeuksetta keskiviikkoisin minä olen viimeinen snookerpöydällä ja samalla rutiinilla olen sitä putsannut viime kuukaudet kuin ennenkin. Eli harjaus, lanaus ja vallien pyyhintä. Harmi kuulla, ettei se tunnu riittävältä.

Oma intressi on kyllä yhtälailla pitää pöytä hyvässä kunnossa, kun siinä tulee omakin peliaika pääasiassa käytettyä. Täytynee vaikka yrittää lisätä freimien välillä putsausta.
Skobe
24.04.2014
10:49
  Sanoisin, että kyllä porukka on ihan tunnollisesti lanannut snookerpöydän käytön jälkeen. Näin tehtiin myös eilen illalla (en minä), enkä ole koskaan narauttanut ketään joka olisi tuon jättänyt tekemättä. Snookersarja ja muutenkin lajin suosion kasvaminen klubillamme on varmaankin tehnyt sen, että käyttö on ollut kovempaa. Mielestäni tässä voisi katsoa, onko lanaus riittävä toimenpide. Ei pidä syyttää käyttäjiä, kyllä kaikki ovat sitä pöytää lananneet ihan ohjeiden mukaan. Pisteistä olen kyllä samaa mieltä.
haba
24.04.2014
10:35
  Jos et jaksa hoitaa snooker pöytää peliesi jälkeen ÄLÄ PELAA SILLÄ ! taas on pöytä törkeen näkönen on ollut parina kertana mutta en ole viitsinyt sanoa mitään.. aina sama homma torstai aamuna koska POOOOOLIN viikokisat olivat edellisenä iltana... toiseksi miksi ihmiset eivät jaksa seinäkeppejä laittaa paikoilleen telineeseen vaan ne heitetään sinne nurkkaan ! on muuten kaikki kieroja tämän ansiosta..
Ja sitten vielä snooker sarjan jälkeen pöydässä onn nätit kuopat isojen värien pisteillä todennäkösesti sama setti kaisapöydillä ku porukka nostaa pallon siihen pisteen päälle suoraan saatisitten napauttaa sen että varmasti pysyy !!

Ei jaksais jauhaa mut esim toi pisteiden juttu haittaa perus pelaamista ihan helvetisti koska pallot pomppaa pisteiltä oli täpliä tai ei !!

Sit ois ihan jees että kun täällä on esim pyris sm nii joku jaksais välillä hoitaa pöytää ku viime pyriskisojen aikana verka kulu saman verran kuin viimesen puolenvuoden aikana !! tai sitten snooker pöytä ei ole käytössä muille pelaajille!?

Alkuun kun tästä tehtiin ihan säänöt seinälle homma ruletti hyvin mutta viimesen kuukauden ehkä kahden homma on alkanut ajautumaan väärään suuntaan...

Kiitos ja anteeksi...
Altti
23.04.2014
23:01
  Tube!!!
Hieno suoritus kaisamieheltä.