Uutiset
Luotu: 29.05.2014 02:04:13 /
Muokattu: 29.05.2014 02:06:26 / Mikko Kauppinen

Poolissa uusi finaalipari tuomaripelillä


Siinä missä Valko-Venäjällä tuomaroitiin hokikisat päätökseen viikonloppuna, Espoon Minskissä eli Kivenlahdessa vasta aloiteltiin keskiviikkoisia poolkisoja, joissa pelivuorossa oli ysipallo. Laitakahinoihin osallistui kaiken kaikkiaan 15 nelosketjun miestä mukaan lukien hattutempun nuorten suomenmestaruuksissa tehtaillut Casper Matikainen. Vastustajia karvaamaan oli saapunut myös Pyramidiveroilta tuttu Santeri Saarinen, jonka pelit kulkivat yhtä sujuvasti, kuin Suomen alkupelit jääkiekon MM-turnauksessa. Joonas Lounamaa taklasi ensin Santeria selkään, jonka jälkeen Mikko Paajanen kampitti ”Sanchezin” lopullisesti ulos tohinoista.

Alkusarjasta jatkoon ilman Sveitsin avustusta selvisivät Casper Matikainen, Joonas Lounamaa, Jesse Särkisilta ja Juan Castaneda. Matkalla kvartseihin, tiukan jatkoaikavoiton nappasivat puolestaan Pasi Kilpivaara, Tomi Piiparinen, Janne Alho ja Mikko Kauppinen.

Ensimmäisessä puolivälierässä Casper Matikainen sai korvanappiinsa parhaimmat ohjeet aitiossa istuneelta valmentajaltaan ja onnistui kukistamaan Tomi Piiparisen selkein tuomariäänin 4-1. Kuria ja järjestystä valvomassa ollut Pasi ”Shield” Kilpivaara lähetti puolestaan Joonas Lounamaan kaksiminuuttiselle ja ratkaisi ottelun Joonaksen istuessa rangaistusaitiossa. Saunalahden Malkin eli Jesse Särkisilta ajeli Mikko ”Skobe” Kauppisen törkeästi poikittaisella mailalla leukaan edeten näin tuomareiden yhteispäätöksellä jatkoon 4-3 luvuin. Viimeisessä kvartsiparissa Janne Alho oli puolestaan vienyt Juan Castanedan jäävuoron aamun lämmittelyitä varten ja sai näin puolestaan korvaamattoman edun kohtaamiseen. Tuomarit päättivät Jannen voittaneen ottelun lopulta 4-1.

Ensimmäisessä semifinaalissa Pasi Kilpivaara toimitti pallot luukulle ja survoi ne lopulta väkisin perille vieden ottelun Casper Matikaista vastaan 4-3. Toinen semifinaalin lopputulos oli illan teeman mukaisesti päätetty jo kabineteissa, mutta herrat Särkisilta ja Alho kävivät muodollisen ottelun sponsoreita viihdyttääkseen. Lopputuloksena valotaululle kirjattiin Janne Alhon 4-2 voittolukemat.

Finaalissa hanskansa pudottivat siis veteraanit Kilpivaara ja Alho. Tuomarit päättivät, että alkuun edetään tasaisesti ja rangaistuksia jaetaan jokaisesta lyönnistä. Ottelu eteni aina viimeiseen ja ratkaisevaan erään asti, jossa Janne Alho sai paikan pistää mollukan tyhjään maaliin, mutta kenttämestarin erikoisen johdosta Pasi nappasikin kaksi viimeistä palloa nimiinsä ja voitti näin kauden ensimmäiset viikkokisansa.

Jackpot jatkaa kasvuaan Piiparisen (kolmas kerta peräkkäin) ja Kauppisen yritysten jälkeen.Luettu: 2545 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

tomip
30.05.2014
00:10
  Mitä tohon kynäilyyn nyt voi enää sanoo:O
Sanchez
29.05.2014
13:04
  Huhhuh hyvä skobe viikon parhaat naurut :) ja onnittelut shield !
J-P
29.05.2014
12:28
  Hienoa kynäilyä Skobe ja hyvä Shield!!
Pasi
29.05.2014
10:59
  Varsinainen kynäseppo toi Skobe :) Unohtui kait mainita voitonhuumassa, että tein yhden ap:n finaalissa.
JB
29.05.2014
09:56
  Sarjataulukko päivitetty. Team Särkisilta nousi takaisin kärkeen, kun kaksi kierrosta jäljellä kevään taistoja. Kevätpotissa silti vahvimmin kiinni Team Piiparinen. AP-pistepörssi myös ajantasalla.

Muistakaahan ilmoittautua nyt kaikki mukaan tuohon PVK-EBK jalkapallo-otteluun. Tarvittaisiin vähintään 3 vielä mukaan - rohkeasti vaan, vaikka vähän paikkoja kolottaisikin, ei se niin paha matsi tule olemaan - enemmän hauskanpitoa kuitenkin.
Tube
29.05.2014
09:31
  Hyvä Skobe :) ja hyvä seniorit!
Heggins
29.05.2014
09:16
  Lol. Jos meinaat antaa raporteille teemoja tapahtumien mukkan, niin millainen raportti on tulossa kun jäähallissa on seksimessut?
Jeps
29.05.2014
09:09
  Haha! :D Huikeeta