Uutiset
Luotu: 05.06.2014 00:32:42 /
Muokattu: 05.06.2014 00:34:47 / Mikko Kauppinen

Huippuvireinen Shield pool viikkokisafinaalissa Bingoa vastaan


Kaksitoista pelaajaa saapui EBK:n pääkallopaikalle Kivenlahteen tarkistamaan kylillä levinneiden huhujen paikkaansa pitävyyttä, jotta klubilla tuupittaisiin tänään kasipalloa. Ja tottahan sitä kasipalloa tuupittiinkin kolmeen voittoon molemmin puolin kaaviota. Ensimmäistä kertaa mukaan tähän biljardin riemujuhlaan oli saapunut Libanonissa YK-joukoissa palvellut Joel Honkasalo. Joel oli matkoillaan kokenut varmasti monenlaista kamppailua, mutta taisto kasipalloveralla Joonas ”Bingo” Lounamaata vastaan oli ehkä sellainen kokemus johon ei minkään moinen sissirambokoulutus valmista. Joonas toivotti Joelin tervetulleeksi lyömällä taululle 3-0 voittolukemat ja antamalla kättä siihen päälle. Yhden piikin saatuaan Joel onnistui kuitenkin voittamaan Miio Ronkosen 3-1. Tämän jälkeen EBK:n tähtipelaaja Särkisilta jatkoi Bingon viitoittamalla tiellä pudottamalla Joelin kisoista 3-0 luvuin.

Voittaneiden puolelta semifinaaliin selvisivät Tomi Piiparinen ja Joonas Lounamaa. Ensi viikolla pelataan kevätkauden viimeinen ranking viikkokilpailu, joten kärkiasemiaan parannellakseen myös Jesse Särkisilta katsoi parhaakseen pelata itsensä semifinaaliin. Myös viikkokisojen hallitseva mestari Pasi Kilpivaara selvitti tiensä jatkoon.

Kaikki cup-pelit päättyivät tänä iltana vasta kontrassa. Ensin Joonas Lounamaa voitti illan ainoista aloitusparteista vastanneen Jesse Särkisillan ….kontrassa, jonka jälkeen  Pasi ”Shield” Kilpivaara voitti Tomi Piiparisen …kontrassa. Pasi pelasi itsensä siis jo toisen kerran peräkkäin finaaliin, jossa hän sai vastaansa kovaa kevätkuntoaan vilauttelevan Joonas Lounamaan. Finaali olikin tiukkaa vääntöä loppuun asti, mutta Pasi vei ottelun lopulta rutiinilla …kontrassa. Näin Pasille jo toinen perättäinen voitto poolin viikkokisoissa. Ensi viikolla ratkeaa lopullisesti kevään vuodenaikapotin kohtalo, kun jaossa on 1,5 kertaiset rg-pisteet.

Jackpot ei tuntunut tälläkään kertaan maistuvan kenellekään. Poolin mestaruussarjassa mestaruussarjataitojaan esittelevä mestis-Heka Kaksonen lähti jo ennen arvontaa kotimatkalle, mutta onneksemme hänen nimeään ei arpalipukkeesta löytynytkään. Casper Matikaisen nimi sen sijaan nostettiin, mutta ”Cappe” katsoi parhaakseen jättää potin kasvamaan ja lähti myös kotimatkalle jo ennen suoritustaan. Joonas Lounamaalle sen sijaan ysipallobreikki kelpasi, mutta onnettomasti Joonaksen breikistä ei uponnut pallon palloa pusseihin. Näin ollen ensi viikolla on jaossa jo 185 tikkaria. Kutsukaa Gerlander!Luettu: 2223 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
06.06.2014
10:29
  Aamen :)
Skobe
05.06.2014
11:48
  Ja katsos, Cappe tosiaan teki aapelin.
JB
05.06.2014
10:20
  Niin ja muistakaa tosiaan että ensi keskiviikkona kevätkauden viimeinen poolin viikkokilpailu. Jaossa myös 1,5x rankingpisteet.
JB
05.06.2014
10:19
  Rankinglistat päivitetty.
Saiko Cappe myös aloituspartin, kun tuolla vasemmalla alhaalla lukee ylimääräinen ykkönen Capen sarakkeessa? Jepen 3 lukee ainoastaan listalla kylläkin.