Uutiset
Luotu: 01.06.2014 00:00:00 /
Muokattu: 10.06.2014 09:06:11 / Joni Ahola

PVK vs. EBK jalkapallo-ottelun kuvat 31.5.2014


Vasemmalta:
Jesse Hämäläinen, Matti Hämäläinen, Tuomari, Jokke Ritari, Janne Helanto, Kari Peltola, Tuomas Muurimäki (-55kg), Jouko Kovalainen, Lasse Kankare, Valtteri Meronen, Pekka Kaipainen, Jarmo Tainio, Joni Ahola, Jyrki Nikitin, Pekka Verho, Jarno Ahola, Pekka Ruotsi, Winha Vanhanen, Tuomo Träff
Alarivissä: Jukka Kontio, Santeri Saarinen, Panu Pekkala, Jouni Kelokaski, Joni Jäntti
Eturivissä: Fanit

 

Hieman iloisempaa ilmettä, vaikka kaikkia vähän hirvitti ajatus, että 2x 30min. Kuka sen jaksaa painaa?

 

 

Huom! Kuvat eivät ole aikajärjestyksessä joten tarinan kronologinen seuranta ei toimi

Ottelun jälkeen reilu kättely epävirallisten kapteenien Jarmo "Kabilaattori" Tainion (PVK) ja Hannu "Winha" Vanhasen välillä.

 

EBK:n keskikentän aivot, tuki ja turva - Winha Vanhasen kanuuna puhuu puolestaan. Vain Puhveleiden käsittämätön tuuri esti, etteikö tämä kuti olisi mennyt suoraan yläpesään.

 

Pekka Verho, alias Pecca, EBK:n viimehetken hankinta juuri pelipäivän aamuna osoittautui erittäin vahvaksi laitalinkiksi. Huomatkaa keskittynyt ilme tauollakin.

 

Joni "JJ" Jäntin oikeaoppinen sivurajaheitto - n. 45m suoraan oman pelaajan jalkaan.

 

PVK:n viime hetken ostohankinta ex-EBK:n Ritarin Jokke painaa tässä puolustuksessa EBK:n hyökkääjien välistä läpi.

 

 

EBK:n puheenjohtaja Johnny Boyh suojaa jumalaisella vartalollaan lähes kokonaan Tutti-Ritarin kudin. Vain oikeanpuoleisen nappiksen kantapään vasemmanpuoleinen rikkoutunut nappi oli haittana etteikö tästä tilanteesta olisi tullut EBK:n ottelun kannalta ratkaiseva vastahyökkäys heti ottelun alkumetreillä.

 

Puhveliklubin Jesse Hämäläisen harhautuksia seuraa haukan lailla EBK:n maalivahtitähtemme Jouni "Luti" Kelokaski. Hetkinen, miksi Luti on tuolla puolella palloa? Noh, taisi ehtiä torjumaan silti ellen väärin muista.

 

PVK:n Janne Helanto ei epäröinyt käyttää polviaan. EBK:n Teemu "Teme" Träffiltä käsittämätöntä uhrausta joukkueen eteen. Jälleen yksi taistelutilanne jossa miehemme laittoi kaikkensa peliin.

 

Jyrki "Kanuuna" Nikitin pamauttaa lähes 150km/h lähtevän kanuunan suoraan... pöpelikköön. Ei voinut muuta. Jouni "Luti-liimanäppi" Kelokaski olisi muuten napannut kudin haltuun. (vai olikohan tämä se mikä helähti takanurkkaan?)

 

Hannu "Winha" Vanhanen taistelee itsensä läpi muurin, vaikka Pekka "Swedu" Ruotsi haluaakin pitää kädestä kiinni.

 

Ottelun jälkeisiä halailuja. Voittajajoukkueen kulmien antaja Valtteri Merosella on syytä hymyyn, kun hän kättelee kuvassa maalivahtiamme Jouni Kelokaskea ja laituria Pekka Verhoa.

 

Kättelyjä ottelun jälkeen. PVK:n Pekka "Swedu" Ruotsi valittiin joidenkin mielestä ottelun parhaaksi pelaajaksi.

 

Kari Peltola, loukkaantuneenakin hän kävi PVK:n maalivahdin paikkaa testaamassa. Puhvelit käyttivät kolmea maalivahtia ottelun aikana.

 

Pekka Ruotsi, alias Swedu - puhveleiden hyökkäävä keskikenttäpelaaja oli erittäin vaikea vastustaja EBK:lle.

 

Teemu "Teme" Träff - EBK:n hyökkääjä ja välillä selkein kärkimies antoi kärjessä kaikkensa ja pystyi luomaan lähes jatkuvalla tempolla vaarallisia maalintekopaikkoja.

 

EBK:n ykkösmaalivahti Jouni Kelokaski tauolla. 0-4 tappioasema ei huolestuttanut Lutia sillä hän ei voinut vastustajan ylivoimaisille hyökkäyksille avauspuoliajalla yhtään mitään. Toisella puoliajalla Jouni olikin selkeästi ottelun paras maalivahti ja muutama Eurosporttorjuntakin nähtiin.

 

EBK:n Joni "Johnny Boyh" Aholan kanuuna olisi tärähtänyt suoraan ylämummoon ellei PVK:n ulkomaalaisvahvistuksen Lasse "Larry" Kankareen kroppa olisi viime hetkillä ehtinyt palloon ennen tuhannen newtonin osumaa. Nyt potku osuikin Larrya korvan tienoolle, mutta suuremmilta vahingoilta selvittiin.

 

Santeri "Sanchez" Saarinen oli rankan ottelun jälkeen kuin ei mitään olisi vielä tehty. 2x 30min ei Sanchez piilokärjellemme tuntunut missään.

 

Liehuletti Pecca väläytti taitojaa laidalla ja välillä myös keskikentällä. Tässä vastassa Larry joka ei Brassisukissaan voi Peccan harhautuksille yhtään mitään.

 

Keskikentän tukipilari Winha seuraa tarkasti, kun Luti koppaa hanskaansa jälleen yhden PVK:n vaarallisen tilanteen.

 

Puhveleiden kovimpiin hyökkääviin keskikenttämiehiin kuuluva Jesse Hämäläinen loi jatkuvasti vaarallisia tilanteita EBK:n maalille. Jesse suorastaan leijui jopa palloakin enemmän...

 

EBK:n fanit hieman käärmeissään, koska avauspuoliskolla tuli 0-4 käkättimeen. Ehkä pienoinen ylilataus näkyi otteissa sillä ottelun numeron eivät kertoneet koko totuutta ottelusta.

 

Puhveleiden johtoporukka oli varsin iloisella mielellä ottelun jälkeen. Pienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt kotijoukkue voi huokaista helpotuksesta ja laittaa saunan päälle EBK:n vieraille hyvillä mielin. Vieraskoreus kannatti sillä PVK tarjosi EBK:lle koko illan. 4-9 tappiosta mahdolliset surut oli siis nopeasti haudattu, mutta ensi vuoden revanssi pyörii mielessä kyllä...

 

PVK:n tähtisikermä - ns. Puhvelin voittokolmikko Helanto, Swedu, Hämä Jr. kättelemässä EBK:n pelaajia.

 

PVK:n kapteeni, puheenjohtaja, kabilaattori Jarmo "Jarkka" Tainiolla oli ilo ylimmillään. Voitto omalle joukkueelle ja hän itse teki myös yhden paraatipelastuksen Puhveleiden maalilla. Kyllä - Jarkka oli yksi Puhveleiden kolmesta maalivahdista.

 

Aivan käsittämätön tilanne - pallo jäi kuin taikaiskusta ilmaan roikkumaan. Jesse "Jedi" Hämäläinen yrittää voimillaan ohjata palloa itselleen.

 

Pekka "Peki" Kaipaisen käsittämätön tykinlaukaus lähes värisytti maata kuulan lentäessä n. 50m ohi päätylinjan pitkälle pusikkoon. Jukka "Kontsa" Kontio pystyi juuri ja juuri pitämään polvensa irti maasta ketterämäisellä notkeudellaan sillä näissä nopeuksissa kaatuminen olisi kohtalokasta. Winha ehtii kokeneena kettuna vielä miettimään, että juoksisiko pallon kiinni ja lähtisi vastahyökkäykseen vai antaako mennä yli vaan.

 

Joni Ahola ja Lasse Kankare olivat taistelupari ottelussa useissa eri tilanteissa.

 

PVK:n Hämäläinen Jr. yrittää päästä EBK:n Joni Aholaa karkuun. Millintarkka syöttö olisi löytänyt perille varman maalin merkiksi ellei JB olisi niukasti saanut jalkaansa tässä tilanteessa väliin. (saattoi olla, että JB ei ehtinyt metrinkään päähän tässä tilanteessa, mutta yritys oli niin kova, että Jessekin olisi sen huomannut ellei katse olisi ollut vangittuna palloon).

 

Lasse "Piilokärki-Larry" Kankare pukkasi tässä hyvän keskityksen ylärimaan.

 

Valtteri Merosen jäätävät kulmapotkut olivat PVK:n suolat. Uskomatonta uhrautumista Valtterilta Puhveleiden vasemmalla laidalla.

 

Keskikentän kovimpiin taistelupareihin muodostui jo lähes klassikoksi venyneet Winha Vanhasen ja Jesse Hämäläisen taistelut.

 

Janne Helanto ryskytti PVK:n laitahyökkääjänä lähes koko ottelun taukoamatta ja antoi noin 30-40 vaarallista keskitystä. Toisella puoliajalla hänet pidettiinkin sitten vakuuttavasti EBK:n toimesta eikä maalipaikkoja enää syntynyt niin helposti.

 

Tapahtuman yksi pääjärjestäjä oli PVK:n Jouni "Jokke" Ritari. Myös kentällä hyvin väläytellyt ja pari häkkiä heilutellut Ritari ansaitsee yhden suurimmista kiitoksista koko tapahtuman onnistumisen suhteen.

 

Lasse "ykskorva" Kankare oli tyytyväinen ottelun lopputulokseen luonnollisesti. Jos näkisitte toisen korvan niin hän ei kuitenkaan ollut ottelun onnekkaimpia. EBK:n PJ JB on iloinen, että Larrylla on iso ja kova pää (ei sitä silti kannata JB:n kanuunan eteen heittää).

 

Vaihtomiehet tällä kyseisellä hetkellä: Joni "JJ" Jäntti, Jukka "Kontsa" Kontio ja Pekka "Pecca" Verho. Huomatkaa; takana häärää myös erittäin piilopelaajamme nro 12, Hannu "Middle-Pocket Kid" Vesterinen lähes täydessä varustuksessa keskellä helteitä.

 

Tässä Winha hyppää taidokkaasta n. puolitoista metriä ilmaan väistääkseen Kontsan tulisen vasurin. Vain pieni sivutuuli esti etteikö tästä olisi tullut ottelun komein maali.

 

Yksi EBK:n työmyyristä ja puolustuksen aivoista toisella puoliajalla oli Jarno "The Jackson" Ahola. EBK:n parhaimmistoon kuuluva pallovelho hoiti tonttejaan ottelussa tyylikkäästi ja perusvarman päättäväisellä asenteella.

 

Larry ja JJ suorastaan juuttuivat toisiinsa kiinni eikä kumpikaan antanut toiselle mahdollisuuksia ottaa vieressä lojuvaa palloa haltuunsa. JJ kyllä taisi tämän taistelun voittaa ennenpitkää.

 

Jesse Hämäläisen taidonnäyte haltuun otetusta pallosta.

 

Pecca seuraa tarkasti, kun Jouni koppaa jälleen yhden pallon kiinni ja kasvattaa torjuntojen määräänsä.

 

Tuomas Muurimäki on valmistautunut perhostorjuntaan jo hyvissä ajoin.

 

Jounit ystävällisessä halauksessa ottelun jälkeen. Ritari pamauttikin pari kertaa yli satasen vetonsa kahden metrin päästä noissa tilanteissa voimattoman Kelokasken selän taakse. Ja ei, Tutti-Ritari ei yritä pölliä tässä mitään Kelokasken repusta eikä hänellä näy mitään terävää, että voisi selkäänpuukottajaksikaan kutsua.

 

Panu Pekkala valmistautuu millin tarkan keskityksen antamiseen.

 

Panu Pekkala tekee täydelliset harhautukset ja Pekka "Peki" Kaipainen ei voi kuin ihmetellä Panun etenemistä.

 

Winha rapataan törkeästi kumoon ja tuomarilla on ilmeisesti pilli epäkunnossa, kun ei tule mitään rangaistusta. Tämä oli yksi pelin käännekohdista miksi ottelu lopulta taittui Puhveleiden voittoon.

 

THE END

Kiitoksia PVK! Kiitoksia EBK! Ensi vuonna laitetaan homma uusiksi EBK:n järjestämänä. Mikä laji? Sama vai Eri? Selviää ensi vuonna!

 

Kuvat: Jouko Kämäräinen (Jouni Ritarin veli)Luettu: 3156 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Altti
19.06.2014
11:54
  Hieno tunnelma, paremmin valittuna päivänä olisin ollut tikkana mukana.
Tube
10.06.2014
13:03
  Hienoja kuvia ja hyvä meininki!
Skobe
10.06.2014
00:51
  Hyviä kuvia ja stooreja!