Uutiset
Luotu: 16.06.2014 10:23:58 /
Muokattu: 16.06.2014 10:59:42 / Joni Ahola

Juhannusviikon uutisia: Casper Matikainen on SBIL:n toukokuun pelaaja


Juhannusviikon uutisia:

PÄÄUUTINEN
- Casper Matikainen valittiin Suomen Biljardiliiton toukokuun pelaajaksi. Kolmen kullan juniorista lisää: http://www.sbil.fi/?x274284=1169663

MUUTA MAAILMALLA
- Mikko "Skobe" Kauppinen selvitti tiensä aina neljän parhaan joukkoon Tallinnan kolmen päivän Baribal Openissa. Yli sadan pelaajan turnauksessa Skobe pelasi itsensä voittamattomana aina semifinaaliin asti jossa sitten Suomen ykköstykki Petri Makkonen oli kuitenkin Skoben edessä. Turnauksen voitti Viron huippupelaaja Denis Grabe.

- Joni Ahola ja Tuomas Komi pelasivat Baribal Openin aattona epävirallisessa Suomi - Eesti maaottelussa Suomen joukkueen pyramidipelaajina. Reipas 5-1 voitto virolaisista auttoi Suomea mukavassa 3-0 voitossa jossa pelattiin pyramidin lisäksi myös poolia (Petri Makkonen / Markus Juva) ja snookeria (Janne Häkkinen / Johanna Vartiainen).

PAIKALLISTA TIEDOTETTA
- Espoon BIljardikerhon viikkokilpailuissa on kesätauko mikä varmasti näkyy myös koko kesän käyntimääreissä. Se ei silti estä treenaamista joten EBK suosittelee vahvaa harjoittelua myös kesän aikana.

- Klubin siivooja on kesälomalla heinäkuussa joten on ensisijaisen tärkeää nyt varsinkin lomakauden aikana, että omat jäljet (+ muiden unohtuneet) korjataan pois oman klubikäynnin päätteeksi. Pidetään paikat siistinä myös kesällä niin sinne on mukavampi mennä eikä tarvitse outojen hajujen ja epäjärjestyksen keskellä oleskella ja pelailla klubilla. Ilmastoinnin ei myöskään tarvitse huutaa yksinään koko ajan HIGH-teholla vaikka ulkona olisi miten kuuma joten olisi tärkeää, että se joka säätää ilmastointia tehokkaammalle niin myös lähtiessään pitää huolta, että palauttaa sen LOW/MEDIUM asentoon - sään mukaan. Villi veikkaus, että tuo ilmastointi saattaa nimittäin nostaa klubin sähkönkulutusta melko lailla vuositasolla.

- Puutelista: Kesän aikana kauppakäynnit ovat vähemmässä määrin joten mikäli havaitsette jotain selkeää puutetta kesän aikana niin on hyvä jättää asiasta viestiä vaikka keittiön pöydälle.

- Älkää unohtako kesäriehaa joka on lauantaina 2.8. Vain (omat) häät tai hautajaiset ovat riittävän hyvä syy jättää saapumatta paikalle kesän parhaimpaan tapahtumaan.

Hyvää Kesää kaikille!

Kommentointikenttään voitte laittaa omia viestejänne/nyansseja liittyen asioihin/ehdotuksiin joita olisi syytä ottaa kesän aikana huomioon klubillamme!

PS: Haluan nähdä kuinka kauan menee, että joku hermostuu eteisen valon vilkkumiseen ja päättää vaihtaa sen. En aio kertoa mitään vinkkiä miten sen voisi tehdä ja mistä voisi löytyä lamppu siihen. Katsotaan löytyykö klubilta riittävästi oma-aloitteisuutta tai epätietoisten kesken joukkuehenkeä selvittää miten ongelma ratkaistaan. Yksi vaihtoehto on toki vain pistää eteinen pimeäksi joten vilkkuminen ei häiritse. Mikäli homma ei ratkea heinäkuun loppuun mennessä niin hallitus selvittää asian kesäriehan suunnittelupalaverin yhteydessä.Luettu: 2397 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Heggins
17.06.2014
17:45
  Hyvä Capsteri - uusi Jepsteri!
Hyvä Skobe - uusi Grabe!
Tube
17.06.2014
13:07
  No niin, lamppu vaihdettu reippaan nimeltämainitsemattoman palomies-lakimiehen toimesta.
Tube
17.06.2014
12:35
  Jarnon kanssa vaihdettiin viime viikolla eteisen toinen loisteputki ja sytytin. Nyt näköjään tuo viereinen valo vilkkuu. Nostin siihen viereiselle pöydälle uuden loisteputken ja sytyttimen, mutten pysty nyt kipsi kädessä niitä vaihtamaan.
Simpe
17.06.2014
00:37
  Hyvä kaikki kansainväliset tähtemme !!!
Kauhea kohkaus eteisen lampusta.
-Mahtaneeko tuo vaihtamalla pareta ?
Pasi
16.06.2014
23:18
  Hyvä Skobe ! Hienot kisat ulkomailla.
Mikä lamppu vilkkuu ja missä ?? Ei mitään hajua. Keskittykää olennaiseen :)
Tor
16.06.2014
21:42
  :) Hyvä kaikki ja eritoten nimeltä mainitut! Ei petä hermot helpolla....
Skobe
16.06.2014
11:27
  Hyvä Cappe ja EBK!
Kysysmys: Kuinka monta biljardinpelaajaa tarvitaan vaihtamaan eteisen lamppu?
Vastaus: noin 50. Ensin Wigelius ja Koljonen huomaavat rikkinäisen lampun ja sopivat että lampun vaihtaja ratkeaa betsipelillä Karaa 15 pisteeseen. Betsiä varten tarvitaan kaksi bäkkäriä, J-P & Lindroos. Wigelius voittaa 15-13, jonka jälkeen J-P ehdottaa poolineluria Kaisapöydällä harjanvarsilla lyöden. Jepster tulee paikalle ja käärii hillot vaikkei ole mukanakaan pelissä. Rahojen loppuessa, varaa ei ole enää sulakkeisiin ja loisteputkiin, joten Tube kutsutaan paikalle. Klubin oven ollessa teljettynä, Tube päättää yrittää sisäänpääsyä seinän läpi, jonka tuloksena pikkurillistä lohkeaa kynsi. Tuben matkatessa manikyyriin paikalle saapuu aamutreeneihin valmistautuva jumppatähti Niva. Harmittavasti jumppatähti on juuri toissaviikolla käynyt hieronnassa eikä saa näin ollen rasittaa itseään raskailla huoltotoimenpiteillä.
EBK:n hallitus päättää ottaa lampun vaihdoin kesäriehan viimeiseksi rastiksi. Historian ensimmäistä kertaa koko joukon yhteenlaskettu tulos on nolla pistettä vaikkakin Tuomo Träff pääsikin jo lähelle. Jalan livettyä tikapuilta kuullaan maassa makaavan Tuomon vielä hehkuttavan ”vähän hitskokkia!!”