Uutiset
Luotu: 20.07.2014 21:43:36 /
Muokattu: 29.07.2014 00:33:45 / Joni Ahola

Kesärieha Kuusi lauantaina 2.8.2014 - - - Are You Ready?


Kesäriehan kuudes tuleminen näkee päivänvalonsa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Aikataulutus ja tarkempi paikkainfo yms. tulee lähempänä. Varaa ajankohta kuitenkin kalenteriin ettet missaa kesän kauneinta päivää hyvässä seurassa.

Kesärieha Kuusi lauantaina 2.8.2014 alkaen n. kello 11:00

Jo perinteistä Kesäriehaa vietetään näillä näkymin Espoonlahden alueella ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa niin paikkana tulee olemaan Espoonlahden uimahallin takapihan nurmialue. On osoittanut loistavaksi paikaksi muutamana vuotena ja olemme saaneet olla siellä rauhassa.

Kisailemme siis keskenämme toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon + saunomiseen Ravintola Casanovan saunatiloissa löylyä heitellen ja grillaillen makkaraa yms.

Tämä tapahtuma on ollut joka vuosi upea ja kaikkien osallistujien mieleen. Tänäkin vuonna tulemme toistamaan samantyyppistä kaavaa kuin aikaisemmin. Reilu puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella. Muutama tuurilaji joilla saadaan mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun. Tarkempi suunnittelu pidetään maanantaina 28.7. klubilla kello 18:00 alkaen johon kaikki halukkaat saavat osallistua.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja ja sen takia se sijoittuukin aina tähän uuden kilpailukauden alkuun. Siitä on siis hyvä ponnistaa uuteen kauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet joilla on maksuasiat kunnossa. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit. Ilmoittautumiset kilpailutoiminta-osioon tai tähän uutisen kommenttikenttään.

Viime vuoden ohjelmassa meillä oli seuraavat lajit:
Beachball (kaisapallojen tarkkuusheitto)
Mökkitikka
Fudisgolf
Saappaanheitto
Pituuspotku
Keilaus
Pokeri
Kolikonheitto  
Chipin Tarkkuusheitto  


Tänä vuonna suunnitellaan uusi lista ja on mahdollista, että kaikki lajit tullaan suorittamaan pelkästään yhdessä paikassa.            

Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on tod.näk. 20e (vahvistetaan suunnittelupalaverissa) joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.). EBK hoitaa ylimenevän osuuden.
- Maksut käteisellä paikan päällä EBK:n puheenjohtajalle.
- Rahapalkintoja ei näillä näkymin ole (niin kuin ei ennenkään), mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon. (lisäksi muutama special juttu)
- Ajoissa eli ennalta ilmoitettuun määräaikaan mennessä paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa.
- Omat (alkoholi)juomat mukaan.
- vaatetuksessa kannattaa ottaa huomioon sää ja lisäksi kannattaa muistaa tarvittaessa aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!). EBK:n vanha tai uusi pelipaita on myös suositeltava vaatetus riehaan.
- Palkintojenjaon ja saunomisten jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
- Mikäli sää on oikein petollinen meille niin sitten keksitään vaihtoehtoista toimintaa (toistaiseksi näin ei ole vielä viiteen edelliseen kertaan käynyt)
 
Tulosseuranta (ja viime vuoden tulokset): http://www.espoonbiljardikerho.com/kesarieha/

 Luettu: 2199 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
28.07.2014
13:17
  Tänään kokoustellaan sitten. Tuon tullessani pullaa!
JB
20.07.2014
22:06
  Muistakaa ilmoittautua ajoissa ja tulkaa kaikki halukkaat mukaan suunnittelupalaveriin maanantaina 28.7. klubille kello 18:00