Uutiset
Luotu: 23.08.2012 20:10:38 /

Tasokkaat 8-pallon viikkokisat pelattu


Mukavasti 14 pelaajaa osallistui keskiviikkoisena iltapäivänä 8-pallon viikkokisoihin. Ainakin tilastollisesti tiedossa oli korkeatasoiset kisat kun 14:sta pelaajasta jopa 8:lla oli yli kolmen pisteen pistekeskiarvo viikkokisarankingissa. EBK:n tuoreimpiin jäseniin kuuluva Pauli Peräinen otti myös osaa ensimmäisiin EBK-klubin viikkokisoihinsa. Paulin arpa ei ollut kovinkaan kadehdittava; ensimmäisessä pelissä vastaan tuli rankingia johtava Tuomas Komi, jolta ei tervetuliaislahjaa ainakaan erävoittojen muodossa sopinut odottaa. Paulille 0-3 tappio ja seuraavassa pelissä vastaan itse Pasi ”Shield” Kilpivaara, joka voitti Paulin yhtä tylyin lukemin.

Ennen cup-vaihetta kilpailussa pelattiin yhteensä 16 ottelua. Erikoiseksi tilaston tekee se, että jopa 10 niistä päättyi 3-0 lukemiin. Voittajien puolelta Hannu Vesterinen ja Tuomas Komi pelasivat itsensä jatkoon ilman erätappioita. Kahdeksan pelaajan kupissa Jyri Toivonen luuli jo hävinneensä pelinsä Janne Alhoa vastaan, kunnes pelaajia informoitiin ottelun olevankin neljään voittoon. Kättelyt ”peruttiin” ja Jyri kiri jatkoajalla voittoon lukemin 4-3. Pitkästä aikaa poolkisoihin osallistunut Timo Muhonen löylytti viimeviikkoista kisavoittajaa Jesse Särkisiltaa 4-0 luvuin.

Ensimmäinen semifinaalipari oli siis Jyri Toivonen ja Timo Muhonen. Timo nakutti nopeasti itselleen finaalipaikan 4-1 voitolla. Vesterisen ja Komin ottelun ollessa vielä kesken Timo ilmoitti olevansa estynyt pelaamasta finaalipeliä. Hannun ja Tuben semifinaalipelin panokseksi tuli näin siis viikkokisojen voitto. Hannu oli jo aloittanut pelin vahvasti siirtymällä 2-0 johtoon, kunnes Tuben kiri alkoi. Hannun sanoin ”hyytäviä partteja” tehnyt Komi teki pöydäntyhjennyksiä toisensa perään ja voitti Hannun lopulta 4-2. Näin siis tällä kertaa jo semifinaalin voitto ratkaisi koko viikkokilpailun voiton Tuomas Komille.

Jackpot jatkaa kasvuaan Timo Muhosen ja Pasi Kilpivaaran yritystenkin jälkeen.

ps. muistakaa, että myös EBK:n viikkokisoista on mahdollista kerätä pisteitä Baribal HCP-Tour sarjaan, jonka finaalitapahtuma pelataan joulukuun 7.-9. päivänä. Edellisinä vuosina finaalitapahtuman palkintopotissa on ollut viisinumeroinen summa.

Lisätietoja sarjasta:

 http://www.sbil.fi/forum/viewtopic.php?f=7&t=10672

 Luettu: 2196 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Skobe
24.08.2012
11:19
  Juu, ainakin tän kirjoittaja on ollut selvästi ihan turistina paikalla, sivustaseuraajana.
JJ
24.08.2012
10:49
  Mut jotenkin noista Kaisan uutisista on kadonnut se vanha hohto ;-)
JB
24.08.2012
01:06
  Rankinglista päivitetty myös.
JB
24.08.2012
00:48
  Älä muuta sano :) Näähän kuulostaa nykyisin siltä kuin uutisten kirjoittajat olisi olleet ihan paikan päällä seuraamassa pelejä.
JJ
23.08.2012
22:04
  Täytyy sanoa, että näitä Pooliin liittyviä uutisiakin lukee nykyään ihan erilaisin silmin kun tietää, että ne ei ole pelkästään "paperista" kirjotettuja. Paperilla tarkotan kaaviota :-)