Uutiset
Luotu: 20.08.2014 22:57:40 /
Muokattu: 20.08.2014 22:59:50 / Mikko Kauppinen

Huippukuntoinen Piiparinen voittoon poolissa


Keskiviikkoiset EBK:n ysipallot veti väkeä paikalle kolmentoista pelaajan verran. Mukana poolipoppoota oli riemastuttamassa myös Kai Grannas, joka osallistui kauden ensimmäisiin poolikisoihin. Kaitsun pelit päättyivät kuitenkin kahteen tappioon Pasi Kilpivaaralle ja Henri Kaksoselle.

Voittaneiden puolelta kahdeksan pelaajan lopputohinoihin ylsivät Mikko Kauppinen, Tomi Piiparinen, Hannu Vesterinen ja Pasi Kilpivaara. Yksi piikki takakontista sojottaen jatkoon taistelivat myös Tor Janzon, Henri Kaksonen, Jesse Särkisilta ja Casper Matikainen.

Cupissa Tomi Piiparinen ja Casper Matikainen voittivat omat ottelunsa selvästi lukemin 4-1. Henri ”Heka” Kaksonen ja Jesse ”Jepster” Särkisilta joutuivat sen sijaan kamppailemaan täyden seitsemän erän verran ennen jatkoon pääsyään.

Semifinaalissa Tomi Piiparinen ja Henri Kaksonen kohtasivat jo toistamiseen illan aikana. Tomi oli vienyt ensimmäisen kohtaamisen lukemin 4-2 eikä muuttanut hyväksi havaittua linjaansa semifinaalissakaan. Tomille 4-2 voitto ja toinen perättäinen finaalipaikka plakkariin. Nuori tähtipelaaja Casper Matikainen sekä hieman jo varttuneempi tähtipelaaja Jesse Särkisilta kohtasivat toisessa semifinaalissa. Lukemien valossa ”Jepster” puttaili lopulta suhteellisen helpon voiton Casperista 4-1 luvuin.

Finaaliin saatiin siis kahden viimekauden tuttu klassikkovääntö, kun Tomi Piiparinen ja Jesse Särkisilta ottivat yhteen. Tomi paineli ottelussa jo vakuuttavan tuntuisesti 3-0 johtoon, kunnes Jesse sai sen verran juonesta kiinni, että pääsi jo yrittämään 3-1 kavennusta aloituspartin loppuun, mutta ysipallo ei löytänyt tietään maaliin. Tomilla oli näin helppo työ viimeistellä kauden kahdeksas viikkokisavoitto.

Jackpotissa Mikko Paajanen pääsi jo toista kertaa perätysten kokeilemaan aloitusparttikuntoaan. Mikon epäonnekseen valkoinen lyöntipallo sujahti salakavalasti keskipussiin, joten vuoro siirrettiin Tomi Piipariselle. Tomi pääsi jatkamaan lyöntivuoroaan aloituksen jälkeen, mutta maskin vuoksi tilanne oli Tomin kannalta vähintäänkin toivoton. Näin ollen ensi viikolla metsästetään 77 euron pottia.Luettu: 2094 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

tomip
21.08.2014
10:44
  Mulla oli aapelit ekas ja vikas pelis. Skobelta näköjää toinen jääny huomaamatta.
JB
21.08.2014
08:47
  Rankinglistat päivitetty ja myös aloituspartit huomioitu.
Cappe
20.08.2014
23:21
  Mulla tuli aleksia vastaa ap jäi merkkaamatta