Uutiset
Luotu: 02.09.2014 22:55:03 /
Muokattu: 02.09.2014 23:02:01 / Joni Jäntti

Tube Kaisan viikkokisoissa viidennen kerran putkeen finaalissa


Tube pelasi itsensä puhtaalla Kaisan viikkokisojen voittoon. Viiden finaalin putkesta Tube on voittanut neljä. Ainoa tappio tuli viime viikolla Timpalle.

Ensimmäisellä kierroksella ja finaalissa Tubella oli vastassa sama mies, JJ. Finaalissa JJ:tä vietiin kun litran mittaa. 

Toinen puhtaalla Cupiin päässyt oli Pekka Verho, joka oli myös kisojen kolmas, hyvä Pekka!

Pötkön ovelle pääsivät kolkuttelemaan niin Tube kuin Jounakin. Kummallakin jäi kuitenkin hieman vajaaksi ja näin ollen pötkön tikkarit jatkavat kasvuaan muovimukissa.

 Luettu: 2275 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
05.09.2014
01:50
  Rankinglistat päivitetty
Skobe
03.09.2014
11:37
  Jep, poolissa vedellään jackpot sitten kun on hyvä hetki, eli yleensä kun porukkaa on tippunut jo pois. Siinä vaiheessa kun potti on kohonnut jo aulis gerlander -tasolle, kummasti myös vapaaehtoisia maksajia rupee löytymään. On ollu mielestäni mukava jännityselementti iltaan, kun kaikki pysähtyy katsomaan yhden pelaajan suoritusta, joka kädet täristen yrittää päästä maaliin. Onnistuneesta suorituksesta saa myös raikuvat aplodit.
JJ
03.09.2014
11:24
  Pooliinhan Jackpot tuli ikään kuin ajamaan Kaisan pötkön asiaa. Joskaan ei toi huono idea Skobelta ollut. 10€ on kuitenkin sopiva summa ilmottautumiselle ja mun mielestä sitä ei kannata hirveesti vetää siitä ylös päin, edes vapaaehtoisena.

Lisäksi Kaisakisat venyvät nykyiselläänkin riittävän myöhään ilman, että yksi pöytä pidettäisiin alkuun rankkareita varten tyhjänä.

Formaattihan voisi olla esim. 60 pistettä viidellä lyöntivuorolla (2 kaisaa/lv, ei pitäisi olla vaikeeta ;-) )

Toisaalta siis kannatan ja toisaalta olen vastaan ;-)
Skobe
03.09.2014
11:07
  Miten yks tupsu voi olla noin hyvä tupsu? Minä tässä vanhana kaisajääränä lähdin pohtimaan, että olettekos koskaan ajatellut ottaa vaikkapa vapaaehtoisia jackpot -rankkareita mukaan viikkokisoihin? Esim. niin että vapaaehtoiset maksavat kaksi euroa ja maksaneiden joukosta arvotaan kaksi yrittäjää kokeilemaan vaikka kolmea perättäistä aloituskaisaa kulmaan. Poolissahan on jackpot, joka on parhaimillaan noussut yli tuhannen euron, vaikka tavoitteena on tehdä vain yksi simppeli aapeli ysipallossa.
JB
03.09.2014
01:01
  Hyvä Tupsu! Vastustajat sai keskimäärin joka pelissä 20 pistettä joten melko tehokas viikkokisa jälleen kerran. Hienosti pelattu myös JJ ja Pecca - hyviä voittoja plakkariin!