Uutiset
Luotu: 03.09.2014 22:59:01 /
Muokattu: 03.09.2014 23:00:39 / Mikko Kauppinen

Casper voittoon poolin viikkokisoissa


Säätyttö Mette sen jo ennustikin, nimittäin lämpimät syyskelit, jotka karsivat kilvoittelijoita poolin viikkokisoista. Yhdeksän pelaajaa saapui kuitenkin klubitiloihin mittelemään taitojaan kymppipallon merkeissä. Sen verran lahjakasta oli paikalle saapunut poppoo, että kisoja olisi yhtä hyvin voitu kutsua eräänlaiseksi Dream Teamin kokoontumiseksi. Kymppejä säkitettiin, naulattiin, röpötettiin, pankkeroitiin (testivaiheessa oleva ilmaisu ylilyönnille) ja tietenkin aapeleita tehtailtiin.

Lyhintä reittiä semifinaaliin matkasivat kisojen ehdottomat ennakkosuosikit Casper Matikainen ja Tomi Piiparinen. Yhden karvaan piikin saaneiden puolelta jatkoon suoriutuivat Mikot Paajanen & Kauppinen. Casper Matikainen oli omassa semifinaalissaan tuttuun tapaan aivan liekeissä ja tehtailikin otteluun peräti kaksi aloitusparttia. Cappe vei näin ottelun selvästi 4-2 nimiinsä. Tomi Piiparinen teki hänkin aloituspartin semifinaalissa Mikko Paajasta vastaan. Tomi oli mennä jo 4-0 voittoon, kunnes Facebook-Paajanen sai kuparisen rikki. Tomi ei antanut virheen kuitenkaan toistua, vaan kuittasi ottelun 4-1 luvuin itselleen.

Ennen odotettua illan finaalia Casper Matikaisen ja Tomi Piiparisen keskinäiset ottelut olivat Tomin hyväksi lukemin 12-5. Tomi meni finaalissa jo 2-1 johtoon, kunnes ”Cappe” laittoi isompaa pykälään eikä enää jarrutellut. Casper kuittasi lopulta koko finaalin ja nappasi kauden neljännen viikkokisavoittonsa lukemin 4-2.

Casper Matikainen pääsi yrittämään täyspottia, ollessaan ensimmäinen yrittäjä jännittävässä Jackpot kisassa. Ykköspallo meni Capen aloituksesta säkkiin, mutta jäljelle jäi vaikea pöytä tyhjennystä varten. Kakkosen säkitystä seurannut vaikea kolmonen ei enää uponnut ja näin vuoro siirrettiin toiselle juniorille Miio Ronkoselle. Miion aloitus oli kelpo luokkaa, mutta pienin pallo ei jäänyt suoraan säkitettäväksi. Miio päättikin vain saada ysin liikkeelle ja toivoa parasta. Ja lähellä se olikin, ysipallo päätyi lopulta lipaisemaan keskipussin suuta viettelevästi, päätymättä kuitenkaan maalin asti. Ensi viikolla purnukan pohjilla on 111 tikkaria.Luettu: 2170 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
05.09.2014
01:50
  Rankinglistat päivitetty
Skobe
03.09.2014
23:02
  Aloituspartit:
Matikainen 2
Piiparinen 1