Uutiset
Luotu: 17.09.2014 23:04:28 /
Muokattu: 17.09.2014 23:06:32 / Mikko Kauppinen

Poolissa uusi finaalikaksikko


Siitä huolimatta, että poolissa oli pelivuorossa aina seksikäs kasipallo, kisat vedettiin läpi ainoastaan yhdeksän pelaajan voimin. Kaikki pelit pelattiin kolmeen voittoon. Nuorison loistaessa tällä kertaa vain poissaolollaan, annettiin hieman varttuneemmallekin väelle mahdollisuus pärjätä. Kestosuosikit Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen olivat toki mukana. Edellä mainittu kaksikko etenikin vakuuttavasti voittaneiden puolelta semifinaaliin.

Yksi piikki takataskussa jatkoon matkasivat Jyri Toivonen ja Mikko Kauppinen. Ensimmäisessä semifinaalissa järkytettiin jo biljardimaailman tasapainoa, kun Jyri Toivonen tiputti Tomi Piiparisen loppukahinoista lukemin 3-2. Ikään kuin tämä ei vielä riittäisi, Mikko Kauppinen piikitti Jesse Särkisiltaa 3-1 luvuin. Näin saatiin siis uusi finaalikaksikko vielä tällekin kaudelle. Mikko ”Skobe” Kauppinen aloitti finaalin vahvasti mennen jo 2-0 johtoon, kunnes ongelmat alkoivat. Kolme seuraavaa erää oli lähes toistensa toisintoa, kun Kauppinen yritti ratkaista viidentoista pallon mysteeriä tässä kuitenkaan onnistumatta. Jyri teki vakuuttavaa jälkeä putsatessaan omat pallot pöydältä ja eteni lopulta 3-2 voittoon. Voitto oli Jyrille kauden ensimmäinen ja finaali Skobelle kauden toinen.

Paikalla ollut yleisö ei enää haukkonut yllätyksestä henkeä, kun Tomi Piiparisen nimi huudettiin Jackpot arvontaan. Myöskään Joonas ”Bingo” Lounamaan nimen nosto hatusta ei ylittänyt uutiskynnystä. Tämän viikon EBK:n Jackpot –potti ei aivan yltänyt Veikkauksen tarjoaman Jackpotin tasolle, mutta kyllä lähellä oltiin. Joonas Lounamaan partti kuivui kokoon heti aloituslyönnin jälkeen, sillä yksikään pallo ei löytänyt tietään pussin pohjalle. Tomi Piiparinen muutti edelliskertoihin nähden taktiikkaansa sen verran, että pussitti aloituksesta ainakin yhden pallon koteloon. Potentiaalinen partti alkoikin lupaavasti, mutta päättyi kuitenkin harmilliseen epäonnistumiseen keskipussituksessa. Näin ensi viikolle jäi jakoon 141 euron verran maistukkaa, joka todennäköisesti on suurempi potti kuin Veikkauksen kilpailevassa Jackpotissa. Tosin on huomioitava, niidenkin rahojen menneen Espooseen…Luettu: 2236 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
18.09.2014
22:33
  Multakin puuttuu kaikki ap:t
Tomip
18.09.2014
20:21
  Multa puuttuu ap.
pauli w
18.09.2014
10:38
  hyvä Jyri!
JB
18.09.2014
00:14
  Rankinglista päivitetty