Uutiset
Luotu: 24.09.2014 23:18:08 /
Muokattu: 24.09.2014 23:19:35 / Mikko Kauppinen

Juha Mällinen vieraili EBK:lla voitokkaasti


Keskiviikon poolin viikkokisoihin matkanneet viisitoista pelaajaa olivat kaikki eräänlaisia voittajia, sillä Espoon Biljardikerho tarjosi paikallaolijoille maistuvia lihapiirakoita sekä herkullisia nakkeja. Kuin kirsikkana kakun päälle klubitilojen videotykille heijastettiin World Cup of Pool turnauksen iltapelit. Huhut maistuvista herkuista ja kansainvälisestä biljardiviihteestä olivat kiirineet ilmeisesti aina Helsingin rööperiin asti, sillä paikalle saapui kansan suosikki Miikka Svensk sekä Juha ”Mälbä” Mällinen. Molemmat Helsingin herrat selvisivätkin puhtaalla pelillä kahdeksan pelaajan cup-vaiheeseen. Stadilaisten seuraksi oikealta puolelta kaaviota jatkoon matkasivat junnupyssyt Casper Matikainen sekä Aleksi Nylund.

Kaavion vasemmasta laidasta cupiin etenivät Tomi Piiparinen, Pasi Kilpivaara, Mikko Kauppinen sekä Jyri Toivonen.  Kisaisäntä yritti parhaansa mukaan pitää stadilaisvieraiden olon mahdollisimman tukalana tarjoten Juha Mälliselle nipun EBK:n ykkösluokan pelureita. Juha ei tunnetusti paljoa nimiä kumarrellut, kun piikitti illan ensimmäisellä kierroksella Jesse Särkisiltaa tylysti 4-0. Jyri Toivonen rypisteli Juhaa vastaan aina kontraan asti ennen kuin joutui taipumaan. Cupissa Juhaa vastaan korotettiin panoksia ja pöydälle kannettiin Tomi Piiparinen. Tulos oli edelleen yhtä tylyä luokkaa; Tomille 0-4 tappio, jota Tomi ei ole varmaankaan hetkeen kokenut. Myös Miikka Svensk jatkoi kisoja voittamattomana, hoidellen Pasi Kilpivaaran pois tieltään lukemin 4-2. Myös Casper Matikainen ja Mikko Kauppinen selvisivät vaivoitta semifinaaliin.

Ensimmäisessä semifinaalissa vastakkain asettuivat Miikka Svensk ja Juha Mällinen. Mälbä jatkoi voittokulkuaan hoitelemalla ”Svenskin” lukemin 4-2. EBK:n suurin kansainvälinen tähti Casper Matikainen voitti myöskin helpohkosti Mikko Kauppisen 4-1.

Kun Mälbää vastaan oli usutettu nyt jo lähes kaikki EBK:n tähtipelaajat, jäljellä oli vielä finaali Casper Matikaista vastaan. Ottelu oli odotetun laadukas, jossa ei liiemmälti virheitä tehty. Cappe sai otteluun hyvän alun mennen jo 3-1 johtoon, kunnes Mälbä kavensi tilanteeksi 3-2. Capella oli mahdollisuus jo ratkaista ottelu, mutta toiseksi viimeinen vaikea ysipallo ei uponnutkaan koteloon odotetunlaisesti. Näin illan poolkarkelot saivat arvoisensa lopun, kun edessä oli aina jännittävä kontraerä. Muutaman seiftilyönnin jälkeen Juha Mällinen putsasi pöydän varmuudella ja korjasi näin illan pääpotin nimiinsä.

Jackpot oli kohonnut jo mukaviin lukemiin, kun potin pohjalla oli ennen illan maksajia 141 euroa. Shokeeraavasti Tomi Piiparisen nimeä ei nostettu tällä kertaa hatusta. Sen sijaan Miio Ronkonen ja J-P Heikkinen pääsivät kokeilemaan onneaan. Miion aloitus palautui tyhjänä eikä J-P:n matkakaan kovin pitkälle edennyt, kun noutaja tuli jo ensimmäisillä palloilla. Ensi viikolla potissa on noin 161 euroa.Luettu: 2565 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
25.09.2014
15:00
  Rankinglista päivitetty
Skobe
25.09.2014
08:44
  ...ja Capelle siis kaksi
Skobe
25.09.2014
08:44
  Mälliselle 1 ap Svenskiä vastaan.