Uutiset
Luotu: 29.10.2014 21:31:53 /
Muokattu: 29.10.2014 22:35:52 / Tuomas Komi

Poolin viikkokisojen ja syyspottitaistelun tulokset


Keskiviikon kasipallot kisattiin kahdentoista kamppailijan kesken. Puolitoistakertaiset rg-pisteet houkuttivat myös Jarno Aholan avaamaan poolkautensa. Korotetut pistemäärät johtuivat tietenkin siitä, että syyspottitaisto päättyy illan kisoihin. Syyspottia johti ennen iltaa Tomi Piiparinen kahden pisteen erolla Casper Matikaiseen. Mikko Kauppinen oli jo aiemmin varmistanut kolmannen sijansa.

Jarno Aholan lisäksi myös toinen hieman harvinaisempi näky poolikisoissa, Tuomas Komi selvitti tiensä puhtaalla pelillä semifinaaliin. Syypottitaistoa ajatellen sekä Tomi Piiparinen että Casper Matikainen oli kutkuttavasti sysätty kaavion vasemmalle puolelle. Casper piti pintansa hienosti Pasi Kilpivaaraa vastaan ja eteni jatkoon lukemin 3-1. Tomilla oli sen sijaan täysi työ Jesse ”Jepster” Särkisillan kanssa. Ottelu eteni lopulta aina kontraan asti, jossa Jepster oli lopulta vahvempi. Tomin tippuminen kisoissa tarkoitti sitä, että Casper tarvitsisi semifinaalivoiton Tubesta varmistaakseen syyspotin voiton. Ennen semifinaalia piste-ero oli hivennyt vaivaiseen puoleen pisteeseen. Tuben ja Capen ottelu menikin jännittäväksi, kun Casper jäi ratkaisevalle kasipallolle maskiin. Hyvän hyppylyönnin seurauksena kasipallo kävi jo keskipussin takapiikissä, mutta kimposi sieltä Casperin harmiksi pois. Tube putsasi pöydän ja edessä oli jännittävä kontra. Ratkaisuerään Casper teki kuivan aloituksen, mutta eipä saanut Tube vaikeaa pöytää putsattua. Näin nuori hurrikaani sai paikan, jota ei jättänyt enää käyttämättä. Capelle lopulta siis kontravoitto, syyspotin voitto sekä paikka viikkokisafinaaliin. Myös Jarno Aholan ja Jesse Särkisillan välinen semifinaalimittelö eteni aina ratkaisuerään saakka. Kontrassa Jarno oli lopulta vahvempi ja eteni näin finaaliin Casperia vastaan.

Finaalin ensimmäisessä erässä Cappe epäonnistui kasin pussituksessa ja Jarno teki hienon pöydän tyhjennyksen siirtyen 0-1 johtoon. Cappe voitti kaksi seuraavaa erää ja siirtyi vuorostaan 2-1 johtoon. Neljännessä erässä Jarno oli tekemässä putsia, mutta päälleveto kasipallolle jäi hieman vajaaksi. Vaikeahkon, ohuen kasin lirutus jäi haageihin ja Cappe teki vakuuttavasti loput pallot ja kääri kausipotin lisäksi myös ykkössijan voittorahat taskuunsa.

Semeissä ja finaalissa ei nähty aloituspartteja.
Semifinaalit:
Jarno Ahola - Jesse Särkisilta 3-2
Tuomas Komi - Casper Matikainen 2-3
Finaali:
Jarno Ahola- Casper Matikainen 1-3

 

Jackpotia pääsivät tällä kertaa kokeilemaan Tuomas ”Tube” Komi ja Jarno ”WJ” Ahola. Tuben partti alkoi näyttävästi hyppysellisen tuuriakin vaativilla lyönneillä, mutta sama suotuisa onni kääntyi Tubea vastaan kun kohdepalloon sattunut ”kikki” pilasi lopulta suorituksen. Jarno päätti jo hyvissä ajoin ennen aloituslyöntiä, että mitään Kauppisen miehekästä breikkiä ei tulla näkemään. Kivi meni yli laidan ja potti kasvaa…Luettu: 2153 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
30.10.2014
10:05
  Rankinglista päivitetty.
Syksyn vuodenaikapotti meni tosiaan jakoon:
1. Cappe 65,5 (100e)
2. Tomi P. 61,5 (60e)
3. Skobe 43,5 (40e)
Poolin viikkokisoja on vielä 6kpl jäljellä tänä vuonna (+Poolin mestaruussarjan pisteet)
Tube
29.10.2014
22:38
  Aloituspartit:
Särkisilta 2
Matikainen 2
Piiparinen 1
Komi 1