Uutiset
Luotu: 26.11.2014 23:56:18 /
Muokattu: 26.11.2014 23:59:34 / Mikko Kauppinen

Kymppipallossa viisitoista taistelijaa mukana


EBK:n poolrankingtaistojen loppuratkaisut lähestyvät ja sen ovat huomanneet myös itse pelaajat, joita klubillemme saapui tällä kertaa mukavanlaisesti viidentoista taistelijan verran. Kymppipallon saloihin sekä aitoon kisatunnelmaan tuli tutustumaan ensimmäistä kertaa myös Mikko Auri. Mikon pelit päättyivät tällä kertaa tappioihin Jooel Honkasaloa ja Mika Kanta-oksaa vastaan. Mika Kanta-oksa puolestaan räjäytti illan isoimman pommin kaavion vasemmalla laidalla voittamalla Jarno Aholan lukemin 3-1.

Voittaneiden puolelta jatkoon selvisivät tällä kertaa Mikko Kauppinen, Tuomas Komi, Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen. Mika Kanta-oksan lisäksi tappiopuolelta matkaa jatkoivat Casper Matikainen, Henri Kaksonen sekä Pasi Kilpivaara.

Jarno Aholan aloitteesta semifinaalia kutsutaan tällä viikolla nimellä välierä. Tomi Piiparinen katkaisi Mika Kanta-oksan tien matkalla välieriin voittamalla Mikan lukemin 4-1. Jesse Särkisilta ja Mikko Kauppinen hoitivat ottelunsa pidemmän kaavan kautta kontrassa ja Casper Matikainen voitti varapresidentti Tuomas Komin 4-1.

Välierässä Mikko ”Skobe” Kauppinen ja Casper ”Cappe” Matikainen taistelivat tasokkaassa ottelussa aina kontraan asti, jossa Skobe sai sauman tehdä niin kutsuttu pöydänputsauslyöntivuoro, jonka Skobe onnistuneesti suorittikin. Toisessa välierässä Jesse ”Jepster” Särkisillan siimat olivat sopivan pituisia Tomi Piipariselle, joka kalasti selvän 4-1 voiton Jepsteristä.

Finaalissa Skobe rankaisi tehokkaasti tyhjistä aloituksista. Ensimmäisessä erässä Tomi aloitti tyhjän ja Skobe teki pöydän. Toisessa erässä Skobe aloitti puolestaan tyhjän, mutta Tomi jätti kympin luukulle. Kolmas erä oli ensimmäisen toisinto, jolloin kaikki paikalla olleet yleisön jäsenet antoivat raikuvat aplodit. Neljännessä erässä Skobe löi aloituspartin kiilto silmissään ensimmäisen ja ainoan ohilyöntinsä otteluun. Tomi päästi kuitenkin Skoben vielä pöydälle eikä kisaisäntä erehtynyt vaan teki jäljellä olleet kuusi palloa ja vei näin ollen viikkokisat nimiinsä puhtaalla 4-0 voitolla. Helpolla ei voitto tälläkään kertaa Mikolle irronnut, sillä vastustajina oli varsin nimekäs joukko pelureita; Ahola, Kaksonen, Matikainen ja Piiparinen.

Mikko Paajasen hirmuvalta jackpot arvonnassa päätettiin lopettaa kuin seinään ja paikalle kutsuttiin kaikkien arpojien äiti ja isä Matti ”Ma-tild-da” Hämäläinen. Näinkään radikaalit toimenpiteet eivät pidelleet Mikolle varattua korttia pakassa, vaan Paajanen sai jälleen ensimmäisen yrittäjän vuoron. Mikon yritys kuivui kuitenkin kokoon, kun pöydän pienin pallo hiipi piiloon valkoiselta. Toisena kokelaana Pasi Kilpivaara pääsi ratkomaan jackpotin mysteereitä. Pasin aloitus oli kuitenkin kuiva, joten ensi viikolle siirtyvä potti on nyt 161 euroa.Luettu: 2168 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
27.11.2014
12:45
  Rankinglistat päivitetty. Kaksi viikkokilpailua jäljellä ja niistä 1,5x rankingpisteet. Lisäksi rankingpisteet on poolmestaruudesta päivitetty tämän hetkisten vähimmäissijoitusten mukaisesti.
pasi
27.11.2014
10:47
  Hyvä Skobe ! Sen verran korjaan komiaa tekstiä, että jackpot-aloitus ei ollut kuiva, ykkösen kirurgileikkuu ei vain uponnut ja koitos kuivui siihen...
Tor
27.11.2014
07:21
  Mahtavaa Skobe!!!
Tube
27.11.2014
00:26
  Hyvä kaiutin! Raikuvat aplodit täältäkin :)