Uutiset
Luotu: 21.01.2015 23:10:19 /
Muokattu: 21.01.2015 23:12:39 / Mikko Kauppinen

Casperin finaaliputki sai jatkoa poolin viikkokisoissa


Poolin viikkokisat keräsivät tällä kertaa ainoastaan yksitoista taistelijaa mukaan kilvoittelemaan kymppipallon merkeissä. Kyllä, kasipallo on jäänyt pois vakio-ohjelmistosta, mutta sitäkin saatetaan silloin tällöin tuupata. Suuren yleisön odottama revanssi nähtiin kaavion vasemman yläkulman pelissä, kun viime viikolla Casper Matikaista piikittänyt Jooel Honkasalo kohtasi samaisen nuoren hurrikaanin uudemman kerran. Jooel saikin napattua pari erää Casperilta, mutta ”Cappe” otti lopulta oman paikkansa kaksikon nokkimisjärjestyksessä.

Voittaneiden puolelta neljän pelaajan jatkotohinoihin selvisivät Mikko Kauppinen sekä Tomi Piiparinen. Piikkimiesten puolella senioripelaajat Henri Kaksonen ja Tuomo Träff raatoivat ankarasti säkitellen, nakitellen ja röpötellen palloja. Henri eteni parivaljakon mittelöstä kuitenkin voittajana jatkoon. Myös Casper Matikainen siirsi Kilpivaara –nimisen esteen tieltään matkalla cupiin.

Ensimmäisessä semifinaalissa kohtasivat siis Henri ”Heka” Kaksonen ja Mikko ”Skobe” Kauppinen. Peli eteni tasaisesti alkuun, mutta Skobe sai lopulta tarvittavat erät otteluvoittoon. Tomi Piiparinen oli jo kertaalleen voittanut Casper Matikaisen alkukierroksilla, mutta nyt vastassa oli 14 täytteen pitsan ahminut Cappe. Se on aivan toinen Cappe se. Näin Tomi joutuikin nöyrtymään selkein 4-1 lukemin.

Finaalissa edettiin käsi kädessä aina 2-2 tilanteeseen asti, kunnes Casper sai pitsahöyryissään uuden vaihteen päälle ja kaasutteli lopulta 4-2 voittoon. Casper on nyt ollut kaikissa kauden kolmessa kisassa finaalissa ja napannut niistä vakuuttavasti jo kaksi voittoa. Tämän iltaisesta voitostaan Casper sai maistukan lisäksi kaikilta paikalla olleilta katsojilta raikuvat aplodit.

Kauden kaksi ensimmäistä viikkokisaa ilman jackpot suoritusta tärissyt Mikko Paajanen pääsi viimeinen koettamaan onneaan Casperin nostaessa Mikonkin kortin pöydältä. Paajasen vieroitusoireidenkin piirteitä saanut tuska sai kuitenkin odottaa helpotustaan vielä Henri ”Heka” Kaksosen suorituksen ajan. Heka suorastaan murskasi pallot pöydälle voimakkaalla aloituslyönnillään. Vaikka yksi pallukka Hekan mouhouksen tuloksena upposikin, pahaksi onnekseen Henri joutui toteamaan ykkösen olevan kiinni vitospallossa kuin liimattu. Tästä ei tulosta tullut ja Paajanen päästettiin vihdoin irti. Hieman samantyyppinen pöytä oli Mikollakin edessä kuin Hekallakin. Ykkönen oli maskissa kutospallon takana, eikä Mikon auttanut kuin suorittaa niin kutsuttu ”lyö ja toivo” –lyönti. Tämäkään ei tuottanut toivottua lopputulosta, joten ensi viikon potti on jo 265 tikkarin suuruinen.Luettu: 2233 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
23.01.2015
14:31
  Rankinglistat päivitetty