Uutiset
Luotu: 25.01.2015 23:22:01 /
Muokattu: 26.01.2015 00:00:39 / Joni Ahola

EBK menestyksen polulla viikonlopun kilpailuissa


Useassa eri poolin sarjassa pelattiin viikonloppuna SM-mitaleista ja lisäksi sekä snookerissa, että kaisassa pelattiin pääsarjan osakilpailut pääkaupunkiseudulla. EBK nappasi peräti kolme SM-mitalia 10-pallon SM-kilpailuista kolmesta eri sarjasta.

 Junioreiden SM-kilpailuissa Riihimäellä Casper "Cappe" Matikainen uusi viime vuoden huippusuorituksensa ja nappasi jälleen 10-pallon SM-kultaa. Finaalissa Cappe kukisti Ritz-Clubin Nooa Oksalan ja sai näin makoisan revanssin viime syksyn Streitin SM-finaalille. Capella on hieno sarja junioripoolin SM-kilpailuista sillä viidestä osallistumisesta on tullut nyt 4x kultaa ja 1x hopeaa.

 Kokeneimpien Senioreiden 10-pallon SM-kilpailuissa Helsingin Baribalissa (MN60) Henry "Henkka" Grahn iski itsensä jälleen SM-mitaleille. MN60 RG-listan kärjessä ylivoimaisena piikkipaikalla majaileva Henkka pelasi itsensä aina finaaliin asti ja saavutti lopulta SM-hopeaa. Voiton vei Aki Haverinen. 

Keravalla MN40 sarjan 10-pallon SM-kilpailuissa nähtiin ehkä yksi kaikkien aikojen kovatasoisimmista seniorikilpailuista mitä Suomessa on koskaan pelattu. Saattoi olla myös yksi suurimmista ellei suurin, sillä mukaan osallistui peräti 47 pelaajaa. Kaksipäiväisen SM-kilpailun toinen päivä toi EBK:lle menestystä myös tästä kilpailusta sillä Henri "Heka" Kaksonen selvitti tiensä SM-pronssille. Niukka 5-7 tappio semifinaalissa Ritz-Clubin Ville Pasaselle päätti Hekan turnauksen, mutta Heka nousi SM-pronssin myötä MN40 sarjan RG-listalla toiselle sijalle.

 

10-pallo SM MN50
EBK oli lähellä päästä mitaleille myös neljännessä sarjassa Helsingin Ritzissä pelattavissa MN50 sarjan 10-pallon SM-kilpailuissa jossa Tuomo Träff selvitti tiensä pitkän kaavan mukaan aina 8-cupiin asti. Tuomo joutui kuitenkin tyytymään viidenteen sijaan kärsien turnauksessa tappiot finalisteille Kari Johanssonille ja Timo Siekkiselle.

Snooker Mestaruussarja RG5
Snookerissa pelattiin Cabin Streetillä mestaruussarjan viides osakilpailu. Heikki Niva oli totuttuun tapaan tehokas ja iski itsensä neljän parhaan joukkoon todella puhtaalla pelillä sillä hän voitti kaikki kolme otteluaan alkukierroksilla 4-0, 4-0 ja 4-0. Semifinaalissa Heikki kohtasi sitten kisojen ylivoimaisen ennakkosuosikin Robin Hullin ja joutui taipumaan hänelle 1-4.

Kaisa RG11 Vantaa Tikkurila
Kaisassa menestys oli muihin lajeihin verrattuna laihempaa J. Wessmanin muistokilpailuissa. Jukka "Kontsa" Kontio tosin iski itsensä sunnuntain loppukahinoihin ja oli lopputuloksissa kymmenes parhaana kolmen voiton miehenä (Kabike!).

 

Hieno viikonloppu EBK:lta. Vuosi 2015 lähti mukavasti käyntiin sillä onhan EBK:lla kasassa jo neljä SM-mitalia tammikuulta. Ensi keskiviikkona Poolin viikkokilpailuissa onkin sitten mitalikakkua tarjolla!Luettu: 2320 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Pecca
26.01.2015
15:10
  Hienoa hienoa !!
Pauli W
26.01.2015
13:47
  Hyvä mitalistit ja talkoojengi! Eläköön!!

MN40 seniorikisa oli eittämättä kovatasoinen, eikä vähiten senkään vuoksi, että meikä ja Koljonenkin olimme mukana, Alhosta puhumattakaan. Sääli vain, ettei oma peli lähtenyt (taaskaan) kulkemaan!
Skobe
26.01.2015
11:37
  Hyvä menestyjät ja talkoojengi!
Tor
26.01.2015
08:48
  Onnittelut kaikille pärjänneille ja talkoolaisille kumarrus!
Tube
26.01.2015
00:12
  Upeita suorituksia ja venymisiä kovatasoisissa kisoissa. Lämpimät onnittelut kaikille!

Lisäksi hienoa duunia talkooporukalta, kun pyrispöytä pistettiin kokonaan uusiksi, kaisapöydät hienosäädettiin kondikseen ja mattojakin paikkailtiin ensi viikonlopun Pyris-Sm kisoja varten. Kiitos Miko, Vesku, Pecca, Panu, JJ, Santeri ja Winhakin liittyi vielä ekstrana porukkaan. Nyt kelpaa taas järjestää kisat ja näyttää muille mallia. Hatunnosto!