Uutiset
Luotu: 28.01.2015 22:48:22 /
Muokattu: 28.01.2015 22:52:59 / Mikko Kauppinen

Poolin viikkokisoissa tuttu finalisti


Tulevan viikonlopun 10-pallon sm-kisojen vuoksi myös EBK:n poolin viikkokisoissa pelattiin tälläkin kertaa kymppipalloa kahdentoista pelaajan voimin. Ennen kisojen alkua juhlistettiin kuitenkin edellisenä viikonloppuna pelattujen eri ikäluokkien sm-kisojen menestyjiä. Henry Grahn nappasi MN60 –sarjasta hienosti hopeaa, Henri Kaksonen MN40 –sarjasta pronssia ja Casper Matikainen puolusti menestyksekkäästi junioreiden suomen mestaruuttaan. EBK:n puheenjohtaja Joni Ahola oli näin ollen muistanut sankareita tarjoamalla koko porukalle maistuvat Fazerin kakut, jotka Joni oli todennäköisesti itse leiponut. Kaupan päälle mitalistit saivat paikanpäällä olleelta yleisöltä raikuvat aplodit.

Kakku kävi kaupaksi

Itse illan päätapahtumassa eli viikkokilpailuissa semifinaaliin tiensä selvittivät Casper Matikainen, Jesse Särkisilta, Tomi Piiparinen sekä kauden ensimmäisen viikkokisavisiittinsä suorittanut Timo Muhonen. Jesse ”Jepster” Särkisilta päätti Timon tien kuitenkin semifinaalissa piikittämällä häntä 4-0 lukemin. Kun Casper Matikainen antoi Tomi Piipariselle vain yhden erän, saatiin illalle varsin odotettu finaali.

Kauden kaikkien tähänastisten viikkokisojen finaalissa esiintynyt Casper ”Cappe” Matikainen oli finaalissa pitelemätön ja nappasi 4-2 voiton Jepsteristä. Voitto oli Capelle jo kauden kolmas neljästä käydystä kisasta.

Jackpotissa nähtiin viime kauden jackpotin vakionaama Tomi Piiparisen suoritus. Tomi jäi breikin jälkeen epäonnisesti maskiin ykköspallolle eikä partti päässyt enää jatkumaan. Tuomo Träffillä oli sen sijaan ihan aikuisten oikeasti hyvät paikat tehdä pöytä puhtaaksi kohdepalloista. Tuomo tuuppasi kuitenkin vitospallon keskipussista ohi pienen ”kikin” säestämänä ja partti kuivui näin ollen kokoon. Ensi viikolla potissa on jo 285 tikkaria.

 Luettu: 2447 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
29.01.2015
20:55
  EBK:n hienoilla sivuilla on Tiedotteet otsikon alla Kaavakkeet sekä Risut & Ruusut Forumi, jonne on ehkä tarkoituksenmukaisempaa kirjoitella niitä ikävämpiä palautteita muille ym. Pidettäis nää uutiset sivut vaan uutissivuina jne. Olen itsekin pyydellyt ohjeita pöytien kunnossapidosta ja puhdistamisista aina silloin tällöin ihan niin kuin keppienkin kunnossapidoista. Mä en ainakaan ole 100%:n varma miten pöydät tulee ihan oikeaoppisesti putsata. Ei oppi ojaan kaada :)
tomip
29.01.2015
16:25
  Ai niin, mika ei muuten harjannut vallien alta. Että millon lie sitte tulleet urat verkaan.
tomip
29.01.2015
16:22
  Joo, mä lanasi pöydän kahteen kertaan! sen jälkeen kun mika oli sen harjannut. Mielestäni pöytä jäi hyvään kuntoon. En tiiä mitä ois paremmin voinu tehdä. Taitaa jäädä ainakin mun osalta snookerit pelaamatta ja pelaan vaikka sit sitä kimblee, kun emme näköjään osaa käyttää rättiä, harjaa ja lanaa. Vituttaa lukee tämmösii vaikka parhaansa teet.
WJ
29.01.2015
14:15
  jos on kimblessä kisat rystypuolen painolla niin mä oon mukana
Skobe
29.01.2015
10:53
  Kimple :D

Pieni vaiva, iso hyöty: Kuvalliset ohjeet pöydän puhdistukseen ja tavaroiden säilyttämiseen.
Katselin sivusilmällä, että eilenkin pelaajat putsasivat tunnollisesti mm. vallien päälliset. Eli luulen, että edelleen pöydän käyttäjät kyllä yrittävät vilpittömästi parhaansa, mutta tulos ei ehkä vastaa sitä mitä Haba haluaa ja mikä olisi kyllä luonnollisesti paras tulos.
haba
29.01.2015
10:45
  Kirjotan nyt ihan nätisti koska mitta tullu ihan täyteen...
Ensinäkin nökkeli pöytää on hoidettu 90% hyvin ja siitä kiitos mutta nyt viime aikoina varsinkin kun verka on uusi nii pitäisi olla ekstra huolellinen ja kunniottava pöytää kohtaa ! Nyt tässä viime päivinä verka on jo osittain mennyt rikki jonkun toimesta vallien lähelta ilmeisesti harjatessa vallin alta niin että harjan puu on viiltänyt urat verkaan.... JA viimeisen vuorokauden aikana ilmestyi nätti pikku reikäkin... Ja sitten pöydän puhdistus kamoissa on kaksi rättiä, toinen oli maassa ja toinen oli ikkunalaudalla keräämässä pölyä ja lana keräsi myös pölyä... Laittakaa lanan kahvapuoli alaspäin ja rätit siihen päälle nii ikkunalaudan shitti ei matkusta pöydälle tai palloihin.....

Kyllä v*****aa vuodattaa tänne ja myös nolottaa mut ei tässä muutakaan voi...
Kyllä ihmetyttaa ja suorastaan ärsyttää että porukka puhuu et joo voisi ottaa samanlaiset perjaatteet jokaiseen pöytään että pidetään ne kunnossa... joojoo... Ja sit kuulee et hommataan uusiis pooli pöytii tänne nii miten te niistä pystytte pitää huolta jos ette onnistu edes YHDESTÄ...

PS. Jos ei oikeesti ole pakollista tarvetta pelata ja tietää ettei jaksa kunnostaa pöytää pelin päätyttyä ÄLÄ PELAAA ! Voisitte kokeilla ensiviikon kisoissa että kukaan ei ota sitä pressua pois vaan istutte vaikka pöydän alla ja pelaatte ajankuluks kimpleä !
haba
29.01.2015
10:07
  Pöytä taas perseellään... -.-
JB
29.01.2015
09:53
  Rankinglista päivitetty.