Uutiset
Luotu: 04.02.2015 23:05:09 /
Muokattu: 04.02.2015 23:20:16 / Mikko Kauppinen

EBK:n poolin supertähdet finaalissa


Keskiviikon ysipalloihin otti osaa tällä kertaa kolmetoista kiven kovaa pelaajaa. EBK:n viikkokisojen kiven kovasta tasosta kertoo paljon se, että viikkokisa rg-listan neljän kärki nähtiin myös edellisviikonloppuna 10-pallon sm-kisojen 32-pelaajan cup-pöhinöissä.

Taso pysyi kiven kovana myös Illan kahinoissa, sillä pelurit nakuttelivat pelien tiimellyksessä yhteensä 9 aloitusparttia. Tor Janzon otti ensimmäisellä kierroksella täpärästi voiton Mika ”K.O” Kanta-oksasta, mutta ei jättänyt seuraavassa pelissä mitään arvailujen varaan vaan eteni 4-0 voitollaan Timo Koivistosta suoraan puhtaalla pelillä cupiin. Myös Alan Bellin ja Henri Kaksosen lyöntirepertuaaria laajalti esitellyt Henri Kaksonen eteni tappioitta jatkoon. Torin ja Henrin lisäksi myös nuori hurrikaani Casper Matikainen ja Joonas ”Bingomaa” Lounamaa selvisivät oikealta laidalta jatkoon.

Kaavion vasemmalla laidalla oli myöskin kiven kova nippu pelureita kärkkymässä paikkaansa auringossa. Puolivälieriin jatkoivat lopulta Mikko Kauppinen, Tomi Piiparinen, Timo Koivisto ja Jesse Särkisilta.

Tomi Piiparinen, Casper Matikainen ja Joonas Lounamaa voittivat omat ”kvartsinsa” lukemin 4-1. Henri Kaksonen ja Jesse Särkisilta sen sijaan kamppailivat aina ratkaisuerään asti, jossa Jesse oli lopulta vahvempi.

Alkukauden rankingia mielin määrin hallinneet Särkisilta & Matikainen olivat kiven kovia semifinaalissa edeten helpohkosti finaaliin. Casper meni finaalissa jo 2-0 johtoon, mutta tämän jälkeen Jepster oli täysin pitelemätön. Partti toisensa jälkeen Jesse vei seuraavat neljä erää ja otti näin ollen kauden toisen viikkokisavoittonsa.

Jackpot nousi jo yli 300 euron, kun Joonas Lounamaa ja Tor Janzon eivät onnistuneet omissa koitoksissaan. Joonaksen yrityksessä oli jo saumat pöydän tyhjennykseen, mutta ”Bingon” liruyritys jäi lopulta haageihin.

Kaikenmaailman viikkokisojen ja jackpot –spektaakkeleiden lisäksi tänään päätettiin illan lopuksi pelata myös shootout –kisa. Shootoutin finaalissa Casper Matikainen kukisti Mikko Kauppisen. Raikuvia aplodeja ei tällä kertaa kuulunut paikalla olleelta yleisöltä.Luettu: 2316 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

tomip
05.02.2015
20:38
  Joo, pakko skarpata ens viikol????
JB
05.02.2015
09:56
  Rankinglista päivitetty. Cappe voittanut kaikki 10-pallokisat (3) ja Jeppe molemmat 9-pallokisat (2) joissa Cappe finaalissa.