Uutiset
Luotu: 17.02.2015 21:13:25 /
Muokattu: 18.02.2015 07:33:49 / Joni Jäntti

Kaisan laskiaistiistain viikkokisat pelattu


Perinteisiin tiistai-illan kilvanajoihin löysi tiensä viime viikon tapaan 18 piinkovaa urheilijaa. Laskiaispullaa ei ollut tarjolla, mutta finalisteille tarjottiin mahdollisuus valita palkintohillot tai mantelimassa. Kisavetäjän harmiksi molemmat valitsivat hillot.

Tällä kertaa kaikki mukanaolijat olivat Lehdon Peteä lukuunottamatta EBK:n ja klubin jäseniä ja Petekin toki entinen jäsen ja toivottavasti myös tuleva sellainen. Tuomo lähti Rg-ykkösenä kilpailuun, mutta Joonas ja Tube ei päästänyt Tuomoa enempää karkuun, vaan tällä kertaa Kultaranteen tie katkesi kahteen ensimmäiseen peliin. Koska Altti(rg2) ja Joonas(rg3) oli kahden pelin jälkeen puhtaalla, oli suuri mahdollisuus, että rankingin kärkinimi vaihtuu illan aikana. Edellämainittujen lisäksi Tube, Santeri, Simo, Pena ja Winha olivat myös puhtaalla Cupiin siirryttäessä.

Ensimmäisellä cup kierroksella Santeri möyhensi pikapelissä Altin 60-5, kun Altin lyönnit jäivät kerta toisensa jälkeen haageihin. Pena `100 päivää ilman olutta´ Kalliomäki jatkoi tiukkoja otteitaan ja repi jo toiset Verhot illan aikana alas, kun Kallen lisäksi Pekkakin sai katsella Penan paukutusta turhan läheltä. Joonas lähetti Tuben tekemään kisaraporttia ja myös Tomi ja Kalle selvisivät ensimmäisistä cup-peleistään voittajina. Winha jäi 3.kierroksella ilman tanssiparia, joten hän jäi haikeana hakemaan Joonaksen kaavion yläosasta.

Neljännellä kierroksella kohtasivat siis Winha-Joonas, Pena-Santeri ja Tomi-Kalle. Joonas jatkoi kauden aikana esittämiään varmoja otteitaan, eikä antanut Winhalle mahdollisuuksia. Penakin jatkoi hyviä esityksiään ja piti Santeria ahtaalla. Lopulta Santeri pääsi ryöstämään pelin 57-44 tappioasemasta. Semifinaaliin siis Joonas ja Santeri ja suoraan finaaliin päräytti Lindroosin Tomi voitettuaan Kallen 60-40.

Semifinaali alkoi tarkasti. Pelin ollessa vartin jälkeen 13-10 Joonakselle, Joonas teki 20p sarjan ja Santeri vastasi heti neljällä upealla punaisella, joista viimeinen kaisan nakilla (33-28). Sen jälkeen edettiin taas rauhallisesti, eikä seuraavaan varttiin paljon pisteitä tehty (37-39) Santeri nousi 37-50 johtoon, mutta missasi kohdepallon ja uitti oman, johon Joonas vastasi punaisella ja punaisen stellillä, joka tosin jäi hankalasti alle. (40-47) Santeri ei lähtenyt purkamaan Joonaksen vaikeaa stelliä, vaan asetti itsensä vallin lähelle katselemaan tilannetta. Joonas viritteli jäntevän vartensa pöydälle ja kaivoi hienolla vasurilyönnillä punin pussiin ja vitin nakit kaupantekijäisiksi. Vitikin livahti vielä seuraavalla pussiin, joten tilanne oli kutkuttava 47-47, kun pelikellossa oli enää kolme minuuttia. Joonas naputteli pikkupisteillä näpäkän partin juuri ennen peliajan loppua ja eteni Tomppaa vastaan finaaliin.

Finaalissa siis Tomi Lindroos ja Joonas Lounamaa. Tässä vaiheessa oli jo selvää, että Joonas siirtyy myös rankinglistan kärkeen, ilmeisesti ensimmäistä kertaa urallaan.  Finaalissa ei sitten enää jarruteltu. Uutistoimittaja ei ehtinyt edes vilkaista väliaikatilannetta keittiötä siivoillessaan, kun pelaajat tulivat jo käsi ojossa ilmoittamaan lopputulosta. Tomi oli painanut upeita sankarikaisoja joka paikasta pussiin, eikä Joonas häkellyksissään saanut avattua pistetiliään paikoista huolimatta. Tomi naputteli siis tyylipuhtaan 60-0 voiton 11 minuutissa.

Tomilta hieno comeback kaisalaveteille!

Kaavio tulee tähän taas jälkikäteen, kun tämä kolmisorminen ei osaa sitä liittää.

T:Tubsu
 Luettu: 2331 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JJ
20.02.2015
12:49
  Miten Verhoja on dissattu?
Verho
20.02.2015
10:14
  Esitän tyytymättömyyteni julkiseen Verhojen dissaamiseen.
JB
18.02.2015
12:29
  Hieno yllätys Tomi! Kärkinelikkoa ei muutenkaan tainnut tuollaisenaan kovin moni veikata. Rankinglista päivitetty! Bingo tosiaan uransa ensimmäisen kerran kaisan kokonais RG-listan kärkeen. Hän myös ainut joka on tällä kaudella napannut pötkörahojakin taskuun (kahdesti vielä).
tuomo
18.02.2015
08:11
  hyvää uutisointia,kiitos
JJ
18.02.2015
07:36
  Hyvä Tomi ja Joonas! Kiitos Tube!
Skobe
18.02.2015
07:26
  Hienoa matskua kolmisormi! Hyvä Tomi ja Joonas! Verhot alas!