Uutiset
Luotu: 18.02.2015 23:46:06 /
Muokattu: 18.02.2015 23:49:55 / Mikko Kauppinen

Poolin viikkokisatulokset


Edellisten viikkokisojen jälkeen pelaajia puhuttanut aihe (Matikaisen ja Särkisillan dominointi) oli tuonut tämän viikkoiseen 9-pallo kisaan monia lisävivahteita. Espoon Pelastuslaitoskin oli saanut vihiä kahdesta tulessa olevasta pelurista, ja olikin täten lähettänyt paikalle paloauton ja neljä palomiestä varmistamaan kiinteistön ja pelaajien turvallisuuden. Palomiehistä kaksi (Janzon & Koljonen) osallistuivat myös itse kilpailuun, kun taas kaksi muuta päivystivät ja tarkkailivat tulenarkaa tilannetta valppaina.

 Vakiokisavetäjämme Mikko ”AP-Prinssi” Kauppinen oli tällä kertaa estynyt tulemaan paikalle, mutta vastapainoksi kisoihin ilmoittautui neljä kerhon ulkopuolista peluria: Markus Leppiaho, Laura Helin, sekä vakiovieraat Timo Koivisto ja Miio Ronkonen. Myöskin Hannu ”Middle Pocket Kid” Vesterinen kunnioitti pitkästä aikaa läsnäolollaan biljardikansaa.

Voittajien puolelta cuppiin astelivat Tomi Piiparinen, Jesse Särkisilta, vieraileva tähti Markus ”Leppis” Leppiaho sekä tietenkin Casper Matikainen.

Losersidelta puolestaan mukaan 8-cuppiin mukaan taistelivat Tor Janzon, Miio Ronkonen, Hannu Vesterinen ja hurjassa kaisatöötissä viime aikoina ollut Joonas Lounamaa.

8-cupista semifinaaleihin selvin voitoin etenivät Piiparinen, Särkisilta, Leppiaho ja Matikainen. Erityismaininta Jepsteriä vastaan hienosti taistelleelle Tor Janzonille, joka vastasi Jepsterin ensimmäisen erän aloitusparttiin tekemällä myös tyylipuhtaasti pöydän tyhjäksi omasta aloituksestaan ja seuraavallakin aloitusvuorolla olisi ollut AP pari stopparia vailla, mutta päälleveto seiskalle jäi lyhyeksi ja vaikeaksi jäänyt pallo ei löytänyt tietään tiukkaan pussiin. Hienot kisat kuitenkin Torzilta.

Semifinaaleiksi muodostui siis Piiparinen-Särkisilta, sekä Leppiaho-Matikainen. Näistä pallovirtuooseista finaaliin 4-2 voitoilla etenivät Särkisilta ja Leppiaho. Finaali oli monen muun illan pelin tavoin mukavan tasokas, ja päätyi lopulta Jepsterin voittoon kontrassa.

Jackpotissa tuuriaan koittamaan arvottiin Jesse Särkisilta ja Miio Ronkonen. Jepsterillä oli jo lava aika mukavasti auki, mutta päälleveto vitoselle EBK:n superliukkaalla pöydällä lipsahti hieman pitkäksi ja restillä suoritettu pitkä bänkki ei uponnut. Miion yritys tyssäsi tyhjään aloitukseen, joten potti jatkaa kasvamistaan.

 

Aloituspartit:

 

Särkisilta 6

Leppiaho 2

Matikainen 2

Piiparinen 2

Janzon 1

 

Kirjoittanut:

Jeps

 

 Luettu: 2333 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
23.02.2015
13:56
  Rankinglista (viimein) päivitetty
tomip
19.02.2015
13:57
  Jeppe on hirmu vedossa.
wj
19.02.2015
11:12
  Oisko jepsterin ap taulukossa sit kuitenniin vähän kirjurin lisää ????????
Skobe
19.02.2015
08:48
  Middle-pocket Kid 1 ap
Skobe
18.02.2015
23:55
  Kiitokset Tomille ja Jepsterille kisavedosta!! Jätkät oli kuin turhapurosta tutut poliisit; toinen lukee ja toinen kirjoittaa ;) Erinomaisen viihdyttävä raportti. AP-prinssiä tietysti harmittaa, että mennään polkaisemaan 6 aapelia silloin kun meikäläinen sattuu olemaan poissa. Elin siinä käsityksessä, että tässä ollaan herrasmiespelin äärellä. Nyt tiedän paremmin..