Uutiset
Luotu: 24.03.2015 17:44:15 /
Muokattu: 25.03.2015 00:02:29 / Joni Jäntti

Kaisan viikkokisoissa vain 13 pelaajaa


Koska kisoissa oli pelaajia näin vähän, teki kilpailunjohtaja päätöksen pelata kisat muuten normaalisti, mutta cup oli käytössä.

Vuodenaikapotin osalta elettiin jännittäviä hetkiä. Joonas oli lievässä johdossa, Tuomolla ja Altilla yksi piste eroa ennen tämän viikon kisoja. Tuomo hävisi kolmannen kierroksen pelinsä, Joonas ja Altti oli pelasivat itsensä puhtaalla cupiin. Näin ollen Tuomo joutui lievään altavastaajan asemaan. Tuomo sinetöi päätymisensä kolmanneksi pelin Jounaa vastaan ollessa Tuomon hyväksi 59-51, Tuomo luovutti pelin ja lähti kotiin. Näin ollen Tuomolle tuli näistä kisoista 4,5pts. Altilla oli jo kuusi pistettä kun pääsi puhtaalla cupiin ja näin ollen oli saanut Tuomoon 0,5pts eron. Altti hävisikin cupin ensimmäisen pelin. Joonaksen voittaessa Altin cupin ensimmäisellä kierroksella oli peli selvä.

1) Joonas ()
2) Altti (56)
3) Tuomo (55,5)

Paikkoja pääsystä finaaliin alettiin jakamaan jo cupin ensimmäisellä kierroksella. Jos Jouna olisi voittanut Winhan, olisi Jouna ollut saletisti finaalissa. Jouna kuitenkin hävisi Winhalle, joten ratkaisu suoraan finaaliin etenevästä siirtyi Kontsa - JJ peliin. JJ voittaessaan pelin on suoraan finaalissa, Kontsan voittaessa pelin Winha menee suoraan finaaliin. JJ:llä oli mahdollisuus tehdä suoraan 28:sta poikki, viimeinen kaisa keskelle ja varma punin nakki kuitenkin reilusti ohi. Tämän jälkeen pelailtiin vielä hetken aikaa ja Kontsa vei voiton. Winha siis takaportin kautta finaaliin.

Joonas oli kaavion ylälaidassa hakemassa ja haki Kontsan. Tämä peli oli tiukka ja meni rankkareille asti. Joonas lopulta sortui pienoiseen hölmöilyyn varsinaisen peliajan viimeisellä lyönnillä, yritti kaisaa yli keskelle ja rempaisi oman pois pöydältä. Kontsa voitti pelin rankkareiden jälkeen ja eteni finaaliin Winhaa vastaan.

Finaalissa kello piipitti 45min merkiksi kun peli oli Winhan hyväksi 44-38. Rankkareille mentiin samasta tilanteesta

- Kontsa, ohi
- Winha, ohi
- Kontsa, ohi
- Winha, ohi
- Kontsa, ohi
- Winha, ohi
- Kontsa, ohi
- Winha, kaisa kulmaan, kaisa keskelle ohi
- Kontsa, ohi
- Winha, ohi

Winha voitti kauden toisen viikkokisan ja nousi samalla vuodenaika potin neljänneksi

Tästä lähtien, oli osallistujia miten paljon / vähän vaan, kaksi ensimmäistä kierrosta vedetään 45 pisteeseen.

 Luettu: 1217 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Altti
25.03.2015
10:47
  aika omituista, että loppupelit kestivät noin kauan, vaikka pudotessani muka aei enää kovin montaa ollut niin olin kotona kymmenen nurkilla.
JB
25.03.2015
01:49
  Rankinglistat päivitetty. Ensi viikon tiistaina suoritetaan talven vuodenaikapotin palkintojenjako.