Uutiset
Luotu: 25.03.2015 22:21:25 /
Muokattu: 25.03.2015 22:23:06 / Mikko Kauppinen

Poolissa jännittävästi mukana 15 pelaajaa


Jännittävästi jopa 15 pelaajaa kokoontui Kivenlahden Crucibleen mittailemaan taitojaan ysipallon merkeissä. Talvipotin päätöskisan kunniaksi rankingpisteitä oli jaossa jännittävästi jopa 1,5 kertaisesti ja mikä jännittävintä mukana temmellyksessä oli niin Pauli ”Brad Pittin näköinen” Wigelius kuin Markku ”Jänö” Määttäkin. Niin Pittin näköisen Paulin kuin Jänönkin taival päättyi jo ennen cup-vaihetta, mutta Tor Janzon sekä Jooel Honkasalo räväyttivät ilahduttavalla tavalla itsensä puhtaalla pelillä puolivälieriin. Seurakseen he saivat kaavion oikealta laidalta Hannu ”Middle-pocket-kid” Vesterisen ja Jesse ”ex-tähtipelaaja” Särkisillan.

Kaavion vasen laita oli tällä kertaa poikkeuksellisen jännittävä, sillä viime metreillä kisoista pudotettiin pois Joonas ”jonec” Castrén, Tomi ”nickles *” Piiparinen, Mikko ”Skobe” Kauppinen ja Henri ”mestis-seniori” Kaksonen. Ja mikä jännittävintä Mika Kanta-oksa, Mikko Paajanen ja Miio Ronkonen pudottivat kolme edellä mainitusta pelurikööristä. Neljäs jatkoon pääsijä oli luonnollisesti nuori hurrikaani Matikainen.

Jännittävä nuori hurrikaani pyyhkäisikin Tor Janzonin tieltään 4-0 lukemin. Myös Hannu Vesterinen ja Jesse Särkisilta voittivat omat ottelunsa selkein lukemin pudottaen Mika ”K.O” Kanta-oksan ja Miio Ronkosen ulos kisoista. Mikko Paajanen ja Jooel Honkasalo sen sijaan ottelivat hieman tasaisemmin, Paajasen viedessä kuitenkin taiston 4-2.

Mikko ”Laistaja” Paajaselle näin ollen kauden ensimmäinen semifinaalipaikka hienojen esitysten jälkeen. Casper ”Cappe” Matikainen latisti kuitenkin Laistajan loppuillan fiilikset voittamalla Mikon 4-0. Keskisäkkipoika Vesterinen sai niin ikään kylmää kyytiä Jepster Särkisillalta 4-1 lukemien arvoisesti.

Illalle saatiin siis odotetun kaltainen finaali Matikaisen ja Särkisillan kohdatessa jo ties kuinka monennen kerran tällä kaudella. Ennen tämänviikkoista pistejakoa Jesse johti Casperia kolmella pisteellä talvipottitaistossa. Finaaliin saatiin näin maukas lisämauste, sillä voitto tietäisi Casperille nousua tasapisteisiin Jepsterin kanssa. Casper aloittikin vakuuttavasti tekemällä ensimmäiseen erään aloituspartin, mutta sen jälkeen Jesse rokotti jokaisesta Casperin tekemästä virheestä ja vei kaikki loput erät nimiinsä.

Jännittävässä jackpotissa Miio Ronkonen aloitti kuivan, mutta Tor Janzon pääsi jo kokeilemaan jatkopussituksia aloituslyönnin jälkeen. Tor jätti kuitenkin kolmospallon semi-maskiin eikä säkitys enää onnistunut. Ensi viikolla potissa on tarjolla huimat 447 euroa. Kutsukaa Gerlander!

* testivaiheessa oleva lempinimi.



Luettu: 1271 kertaa



 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Cappe
26.03.2015
22:52
  Oisko mahollista saada ennenmin ku meikäläine lähtee ruottii keskiviikkona
JB
26.03.2015
16:57
  Rankinglistat päivitetty. Vuodenaikapotin parhaat palkitaan ensi keskiviikkona.
Tor
26.03.2015
07:29
  Jeppe on yhdenvertaisesti ja Jännästi tehnyt yhden AP:n kutakin vastustajaansa vastaan. Reilusti tehty.