Uutiset
Luotu: 31.03.2015 20:39:19 /
Muokattu: 31.03.2015 22:33:59 / Joni Jäntti

Kaisa kisoissa mukana mukavat 18 pelaajaa


Pääsiäistä odotellessa tämän kertaisiin kaisakisoihin osallistui 18 peluria puntaroimaan taitojaan. Mukaan saatiin myös uutta verta, kun Väinö Pitkänen (OBK) suoritti ensi esiintymisensä EBK:lla pelaten itsensä puhtaalla cupiin ja aina neljännelle kierrokselle asti, jossa kuitenkin talviunilta heräilevä Jarno Ahola passitti Väinön kotimatkalle.

Alkukierrosten pelit pelattiin jälleen 45 pisteeseen sekä isolla pöydällä, ja pelit etenivätkin mukavaa tahtia. Klo 20.45 oli jo kaikki kolmannen kierroksen pelit käynnissä.

Semit pelattiin Tube - Timppa ja Jarno - Winha pareilla. Näistä paremmiksi osoittautuivat Tube ja Jarno. Tube takaportin kautta finaaliin. Jarppi vei tiukan finaalin lukemin 45-60

Kisat päättyivät tänään kello 22:30, tällä formaatilla siis jatketaan tulevaisuudessakin.

Pekalle suuret kiitokset kisojen vetämisestä ja uutisen kirjottamisesta suurimmilta osin.Luettu: 1163 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
01.04.2015
18:37
  Mielipiteitä on monia, mutta kolikonheittoon vertaaminen on ehkä hieman yliammuttu vertauskuva. Minä näen tämän paljon parempana ratkaisuna, kuin pelkän peliajan lyhentämisen (Kyseessä on kuitenkin vain 2 ekaa kierrosta)

Peliaikaa lyhentämällä yhä useampi peli menisi rankkareille, joka on aina hieman tylsä tapa ratkaista voittaja.

Samalla tämä tasoittaa hieman tasoeroja, kun ennalta heikommallakin pelaajalla on hieman paremmat mahdollisuudet voittoon. Nämä pelaajat pääsevät useammin kokeilemaan niitä parttipalloja, jotka tuntuu monelle olevan niitä `isompia´ palloja, joita pääsee harvemmin kärkipelaajia vastaan kisoissa kokeilemaan. Jatkossa niitä on ehkä helpompi tehdä.

Mutta pääasia, että kisat hieman nopeutuu, oli pieni pelitavan muutos sitten mikä tahansa. Pääasiassa olen kuullut tästä vaan positiivista palautetta vakiokävijöiltä. Kertokaa toki muutkin mielipiteenne.

.
wj
01.04.2015
08:19
  Pakko sen verran sanoa että tuo 2 ekaa rundia 45 pisteeseen on just niin huono idea kun mitä muistelin. Peli muuttuu ihan kolikonheitoksi. (ja tää ei ota mitään pois Verhon Kallelta joka pelas todella hienon pelin minua vastaan). mutta veikkaan että kallekin olisi mielummin pelannut täyden pelin samalla tavalla.

Eli mielummin esim. 30-35 min peliaikaa ja rankkuja Esim. 2vuoroa per nenä. Tämä nopeuttaa saman verran ellei enemmän noita alkupelejä mutta antaa lisäksi mahdollisuuden pelata normikokoisia pelejä.

Ja takaisin talviunille
JB
01.04.2015
00:08
  Rankinglistat päivitetty. Hetken ehdin jo fiilistellä, että Jeppe teki 86 viikkokisoissa, mutta se olikin vain faceunta.