Uutiset
Luotu: 05.05.2015 18:46:05 /
Muokattu: 05.05.2015 22:41:31 / Joni Jäntti

Timppa ja Kontsa kaisan viikkokisojen finaalissa


Pötkö: Ei nähty tälläkään viikolla

Kaaviossa on periaatteessa hakuvirhe 4. kierroksella. Tämä aiheuttaa sen, että Timppa jää 5. kierroksella hakemaan kahdesta pelaajasta, joita vastaan on jo pelannut, mutta jotka eivät ole pelanneet keskenään. Tämä on kuitenkin niitä asioita, joihin ei voida viikkokisoissa varautua pelaamalla yksi peli kerrallaan ja odottamalla sen lopputulosta tai täältä lähtee aamulla ihmiset suoraan töihin.

Kontsa viikon tauon jälkeen takaportin kautta finaaliin voittamalla rankkareilla Joonaksen. Joonas meinasi vielä ryöstää pelin, mutta vähän vajaaksi jäi. Peli meni rankkareille ja Kontsa veti viimeisellä lyönnillään hiljaisen lirun, joka oli Kontsan ensimmäineen rankkari viidestä joka meni. Joonas alotti rankkareiden lyömisen.

Toinen semi pelattiin siis Timpan ja Pekan välillä. Pekka ei oikeen kerennyt pääsemään peliin mukaan ennen kun Timppa sai partin aikaiseksi. Pekalla oli kaksi merkintää taulussa (-6 ja 5).

Finaalissa Timppa teki 17 pistettä alotuksesta. Kontsa vastasi lyömällä kaisan yli keskelle ja oma päätyvalliin. Kontsa jatkoi tekemällä muutaman vitin. Seuraavaksi Kontsa laittoi Kaisan vallin kautta keskelle toistamiseen samassa pelissä. Tähän Timppa vastasi parilla hienolla punilla. Seuraavaksi Timppa teki vitin kulmaan. Sitten Kontsa upotti kaisan kulmaan ja otti nakit vieressä olleeseen puniin. Ei kahta ilman kolmatta, Kontsa paiskasi taas kaisan yli keskelle ja otti samalla puniin nakit. Tässä vaiheessa tehtynä 42 pistettä Kaisa yli keskelle lyönneillä. Tässä vaiheessa peli siis 25-58 Kontsalle. Timo päätti alkaa pelaamaan, Kaisa kulmaan, Kaisa keskelle punin nakilla, Kaisa kulmaan ja Kaisa keskelle punin nakilla ja poikki. Ihan heti ei tule vastaavaa ryöstöä mieleen.

 Luettu: 740 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
07.05.2015
20:14
  Rankinglistat päivitetty.