Uutiset
Luotu: 19.05.2015 19:52:26 /
Muokattu: 19.05.2015 22:25:13 / Jukka Kontio

Kaisa Finaalissa: Vantaan Mestari Vs. The Mahouni


Kesäinen 19 asteen keli rajoitti osallistuja määrään 13 pelaajaan. Vakio kisakasvot sekä kisavetäjät Tube ja JJ toistamiseen poissa kisoista kuten myös Altti, jolla alkoi ansaittu kesäloma kaisan viikkokisoista jo viime viikolla. Iltaamme ilostutti kuitenkin Kultarannne Träff mukana olollaan sekä tuorehko Vantaan mestari Harppa "the lidl" Korkiakoski. Tuomoa painoi kuitenkin kevätväsymys ja hän joutui antamaan luovarin 4 kierroksella. Lisäksi Jouna joutui jättämään pelin kesken kovien särkyjen takia ja antoi luovarin Panulle 3 kierroksella.

Alkukierroksilla kovinta vauhtia ja näyttävää peliä piti yllä Pekka ja Muhis, jotka pelasivat itsensä puhtaalla CUP-kierrokselle toisiaan vastaan, joka oli samalla semifinaali matsi. Näistä pyssyistä Mahouni näytti närhen pallit ja heilautti Verhon sivuun sekä itsensä taas jälleen kerran finaaliin. Kolmannen kierroksen pienen hakuvirheen takia - jonka teki joku muu kuin kisavetäjä -  Harppa ja Henkka pelasivat vastakkain toka kierroksella ja semeissä. Vantaan mestari ja ISO HG pelasivat semiä koko rahan edestä. Kellon piipittäessä varsinaisen peliajan loppumista tilanne oli HG:lle 58 - 53. ja kaksi vikaa lyöntivuoroa alkoi. Molemmat pääsi yrittämään parttia kahden vikan lyönnin aikana, mutta Hg: vati vuoti sekä Harppa ei saanut luukku punista nakkia. Joten rankkareille mentiin pisteissä HG 58 ja Harppa 56. Vantaan mestari näytti kyntensä ja teikkausvoiton ansiosta itsevarmuutta uhkuen painoi kaisan koppaan ja LIDL finaaliin Muhista vastaan.

Finaali oli jo totuttuun tapaan Muhosen Timon vakuuttavaa tykitystä ja Harppa pelastui totaaliselta nöyryytykseltä kun sai pussitettua kaisan pussiin punaisen nakilla, kun Timo johti jo peliä 0-52. Eli Timo voittoon selkein numeroin 12-60 (peli kesti 10min). Tämä lupaa hyvää viikonlopun Kultsan peleihin eli kaikki joukolla lauantaina kannustamaan Muhosen Timoa ja Casper Matikaista SM-voittoon!

 Luettu: 728 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
21.05.2015
00:46
  The Mahouni pärähti myös päivitetyn rankinglistan kärkeen huikean voittoputken myötä.
Kontsa
20.05.2015
21:22
  No niinpä onkin,Tuomon luovari laittoi pasmat sekaisin =) Loppujen lopuksi 80-20 todennäköisyydellä lopputulos olisi ollut ehkä sama!pahoittelut virheestä! Rapatessa roiskuu ja saatiin kuitenkin vietyä hyvät kisat läpi!
Tube
20.05.2015
09:58
  Virhe onkin tapahtunut siinä, että Tuomon antamaa luovaria ei ole annettu kenellekään. 4.kierroksen Timppa-Pekka peli meni siis hakuna vielä oikein. Sen jälkeen Tuomo olisi hakenut Harpan ja HG olisi jäänyt hakemaan ylhäältä Timppa-Pekka pelin voittajan semifinaaliin. Harppa olisi siis ollut luovarilla suoraan finaalissa.
Tube
20.05.2015
00:17
  Hakuvirhe on vasta 4.kierroksella. Timpan olisi pitänyt hakea Pekan yli Harppa, jolloin Pekka ja HG olisivat pelanneet toisen semifinaalin.